Pirlodan Selcuk Inan Tarzi Bir Gol![]()
Pirlodan Selcuk Inan Tarzi Bir Gol![]()
Baştan beri diyoruz İtalya 2010'un acısını çıkarıcak İtalya adımlarını sağlam ata ata gider bi aksilik yaşanmazsa
İtalya-Almanya finali bekliyorum...
İtalyanın taktikte çok iyi 3-5-2 iki tane kanat bek şeklinde.
Hırvatlar yine yenilmedi İtalyanlara çıkmak içinde büyük avantaj elde ettiler...
Hırvatlar işi zor soktu. Şimdi İspanya'ya yenilmemeleri gerekiyor.
Torres ilk 11'de uleeeeeeeeenYakarım yıkarım ortalığı
İnşallah bu maç bütün tabularını yıkacak Torres
Kötü oynamasa da bir türlü atamıyordu.Bu maça atar umarım
Gerçi Kore'ye atmıştı ama o sayılmaz
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Portakallardan sonra İtalyanlar da elenebilir. 2 maç, 2 puan kötü bir durum İtalya için. Bugün kazansaydı, son maç 1 puan yetebilirdi. Şimdi, muhakkak kazanmaları lazım.
İspanya, bu gece kazanıp çeyrek finale çıkan 2. takım olur.
3 grup bu gün tamamlanacak ve hala kesin çıkabilecek bir takım yok, turnuvada ilk defa dedikleri gibi formalite maçı oynanmayacak gibi.
2-2 bitecek bir maç olarak görmüyorum İspanya-Hırvatistan maçını; ama futbol bu her şey olabilir. Son dakikalarda skoru 2-2 yapıp İtalya'yı elemek için al gülüm, ver gülüm şeklinde de tamamlayabilirler maçı tabii ki.
Ben de diyorum ki; İtalya bugün kazansaydı son maçta 1 puan yetecekti onlara; ama şimdi çıkması için tek çare son maçı kazanmaları. Yani aynı şeyi söylüyoruz.![]()
Bugün İrlanda kazanacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Italya bunlari hak etmiyor![]()
Fernando Torres'i İspanyollar Twitter'de TT yaptı;
Juega Torres
Ne anlama geliyor hiç bir fikrim yokEğer oradaysan bir çeviri ver Arif abeeey
![]()
1-0 oldu. İspnaya'ya 4-1 skor oynadım ama 5-1 biter mi yoksa.
Bir Dost
Hellbells
Ispanya 1-0 öne ve golü Torres atti. bu maç farka gider, Torres en az bir gol daha atar.
Torres Oyna Anlamina Geliyor![]()
Beyler eğer bir abiniz varsa ve bu abiniz maç yerine dizi açıyorsa doğuştan cenabetsinizdir.Maçı izleyemiyorum yahu.
Maç İrlanda ceza sahası içinde geçti![]()
İspanya futbol oynuyorsa bizim Türkiye'de bir yıldır izlediğimiz ne?
Bu Fabregas çok bahtsız adam.Dünya üzerinde yedek kalabileceği tek ülke ve takımda oynuyor![]()
Duff çıkarken kesin ıslıklanır diyordum ama günümüz futbolunun aksine İrlanda seyircisi şaşırttı beni ve Duff'ı alkışladırlar.Bu arada Torres attı laaaaanHem de 2 tane attı 2
![]()
![]()
Abinle alakası yok bence İspanya maçını açıp uyuyacağıma Suskunları izlerim daha iyi ki öyle yaptım benİspanya'yı ne zaman izlesem uykum geliyor...
Silva'nın golü çok güzeldi gerçekten.