Hayır aral dan aldım ama henüz kutulu oyun gelmedi ve 2. bir şifrede göndermedi.
Printable View
Arkadaşlar sanalsaray'da canlı destekten yeni güncellemeyi nasıl yapacağımı sordum, bir sorun olduğunu ve sonuçlanmasının uzun süreceğini söylediler, ürün iade kodu verdiler, oyunun parasını geri aldım.
mert selamlar abim. tam bilemiyorum ama cdkeystore dan aldıysan, veya tek key aldıysan herhangi bir yerden, ki benim başıma gelenle aynısını yaşıyorsun aynen şu geldi başıma; sanalsaray elimizde patlayınca cdkeystore dan aldım, o keyi girdim, 'ülkenizde kullanılabilir değil' dedi, şahsa ilettim, hangi ülkede olduğumu sordu, almanya cevabı verdim ve bana buraya yani sanırım avrupaya uygun bir key verdi ki bir de bunu dene bu avrupa uyumlu dedi ve sorunsuz yükledim. kısacası aldığın kişi kurum ya da her ne ise oraya durumu ilet. ha en son çare ise hotspotshield ile polonya dışı bir proxy dene, o zaman yüklenir.
bir diğer bilgi de sanalsaray para iadesi ile alakalı. 2-3 sayfa önce detaylı anlattım arkadaşlar bilgisi olmayan oraya bakabilir, zamanınız yok ise en kısası müşteri hizmetleri sayfasından fm 2014 güncelleme almıyor, çözüm bekliyorum diyin hemen iade önerecekler.
Arkadaşlar dark skin i nasıl yükleyeceğim. Steam üzerinden bakıyorum ama "abone ol" seçeneğini işaretliyorum. İndiremiyorum. Çözemedim.
Oyunu alan arkadaşlar sizce oyun oynanmaya değer mi ? Demosunu oynadım hiç beğenmedim. BU güncelleştirmeler ile oyun oynanacak bir hâl aldı mı ? Merak ediyorum.
Arkadaşlar oyun elime ulaştı. Yeri burası değil ama yanında indirim kuponu geldi isteyen olursa özelden gönderebilirim.
Walla sanalsaraydan parayı aldık ama şimdi oyuna tekrar nereden alacağız... Arkadaşlar nereden aldığınızı ve fiyatı yazarsanız sevinirim...
arkadaşlar duran top savunması ile ilgili çok sorun yaşıyorum. sadece bende mi böyle yoksa benzer sorunlar var mı?
Şutlarım sürekli rakip defanstan dönüyor adamlar duvar ördü resmen. 40 şut 0 goller de cabası iyice soğudum.
Zaten bi fm keyfimiz var evde oldukça oynamaya çalışıyoruz onda da her ne kadar kendime oyun olduğunu hatırlatsam da laptopun menteşelerini dizime koyup çat diye kırasım geliyor bazen.
Oh be geldi sonunda Aral'dan :) 15 lira indirim kuponuda geldi, şimdilik vermiycem eğer oyun düşünmezsem veririm belki, 31 Aralık'a kadar.
yeni update nezman çıkar sizce?
Bir şey soracağım sizde de "Tercihler" menüsüne girince yavaşlama oluyor mu?
Şimdi oyunu steam'den indirmeyi düşünüyorum.2 Sorum olacak sizlere.
1.si steam de problem çıkarmı yukarda bahsedilen gibi yani güncelleme yapmaması vs vs gibi.
2.si ise kredi kartına taksit yaptırabiliyormuyuz steam de ?
Oyunu beğenmeyen tek ben miyim yazılar numaralı gözlükte görünür gibi dev gibi, yazılar biraz sola kaymış, 3D lego gibi. FM 13 daha iyiydi bence.
Oyunu indirdim 1 saat önce kadar biraz bakma fırsatı buldum kornerler gerçekten bug lu olsa gerek.Hazırlık maçlarım da genelde kornerden goller yedim.
Bu arada oyunun aktive edilmesiyle sorun yaşayan arkadaşlar neden steam den almadılar ? Aldıkları yer daha mı uygun ? Ben steam den 39.99 dolara aldım.