Sayfa 22 / 94 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    sanalsaraydan mı aldınız hocam?
    Hayır aral dan aldım ama henüz kutulu oyun gelmedi ve 2. bir şifrede göndermedi.

Arkadaşlar sanalsaray'da canlı destekten yeni güncellemeyi nasıl yapacağımı sordum, bir sorun olduğunu ve sonuçlanmasının uzun süreceğini söylediler, ürün iade kodu verdiler, oyunun parasını geri aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Beta'yı aktifleştirirken de Polonya'daydım.Evet ortada bir sorun var ama henüz anlayamadım,benim sorunumun aynısına sahip olanları gördükçe de oyun yapımcılarıyla ilgili bi hata olduğuna inanmaya başladım.Beta'nın oynanma süresi bir bitsin de ondan sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkar sanırım.
    mert selamlar abim. tam bilemiyorum ama cdkeystore dan aldıysan, veya tek key aldıysan herhangi bir yerden, ki benim başıma gelenle aynısını yaşıyorsun aynen şu geldi başıma; sanalsaray elimizde patlayınca cdkeystore dan aldım, o keyi girdim, 'ülkenizde kullanılabilir değil' dedi, şahsa ilettim, hangi ülkede olduğumu sordu, almanya cevabı verdim ve bana buraya yani sanırım avrupaya uygun bir key verdi ki bir de bunu dene bu avrupa uyumlu dedi ve sorunsuz yükledim. kısacası aldığın kişi kurum ya da her ne ise oraya durumu ilet. ha en son çare ise hotspotshield ile polonya dışı bir proxy dene, o zaman yüklenir.

bir diğer bilgi de sanalsaray para iadesi ile alakalı. 2-3 sayfa önce detaylı anlattım arkadaşlar bilgisi olmayan oraya bakabilir, zamanınız yok ise en kısası müşteri hizmetleri sayfasından fm 2014 güncelleme almıyor, çözüm bekliyorum diyin hemen iade önerecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    mert selamlar abim. tam bilemiyorum ama cdkeystore dan aldıysan, veya tek key aldıysan herhangi bir yerden, ki benim başıma gelenle aynısını yaşıyorsun aynen şu geldi başıma; sanalsaray elimizde patlayınca cdkeystore dan aldım, o keyi girdim, 'ülkenizde kullanılabilir değil' dedi, şahsa ilettim, hangi ülkede olduğumu sordu, almanya cevabı verdim ve bana buraya yani sanırım avrupaya uygun bir key verdi ki bir de bunu dene bu avrupa uyumlu dedi ve sorunsuz yükledim. kısacası aldığın kişi kurum ya da her ne ise oraya durumu ilet. ha en son çare ise hotspotshield ile polonya dışı bir proxy dene, o zaman yüklenir.

bir diğer bilgi de sanalsaray para iadesi ile alakalı. 2-3 sayfa önce detaylı anlattım arkadaşlar bilgisi olmayan oraya bakabilir, zamanınız yok ise en kısası müşteri hizmetleri sayfasından fm 2014 güncelleme almıyor, çözüm bekliyorum diyin hemen iade önerecekler.
    Abim selamlar..

Playstore'dan aldım oyunu ön siparişle,dediğin yöntemi denemek en mantıklısı hemen bir mail atıyorum.

5. Default

Arkadaşlar dark skin i nasıl yükleyeceğim. Steam üzerinden bakıyorum ama "abone ol" seçeneğini işaretliyorum. İndiremiyorum. Çözemedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Arkadaşlar dark skin i nasıl yükleyeceğim. Steam üzerinden bakıyorum ama "abone ol" seçeneğini işaretliyorum. İndiremiyorum. Çözemedim.
    Oyun içerisinde İndirmeler bölümünden Steam Atölyesine geçiş yapıp kur diyin.

bu dark hangi tema oluyor şu maça girerken takım konuşmalarında falan çıkan temayı hiç sevmiyorum kapkara. çok zevksiz bu adamlar ya...

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Oyunu alan arkadaşlar sizce oyun oynanmaya değer mi ? Demosunu oynadım hiç beğenmedim. BU güncelleştirmeler ile oyun oynanacak bir hâl aldı mı ? Merak ediyorum.

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Oyunu alan arkadaşlar sizce oyun oynanmaya değer mi ? Demosunu oynadım hiç beğenmedim. BU güncelleştirmeler ile oyun oynanacak bir hâl aldı mı ? Merak ediyorum.
    Evet benim açımdan oynanabilir halde. Beta benim için rezaletti ama şu anda ufak tefek buglar dışından zevkle oynuyorum. Fiyatıda göz önüne alınırsa alınmalı Zaten FM ciler her türlü alıyor orası ayrı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Subscribe etmelisiniz yani abone olmalısınız. Turnuva ekranına gelin ve yıldız işareti sönük ise tıklayarak onu aktif edin.
    Teşekkürler.

Arkadaşlar oyun elime ulaştı. Yeri burası değil ama yanında indirim kuponu geldi isteyen olursa özelden gönderebilirim.

Walla sanalsaraydan parayı aldık ama şimdi oyuna tekrar nereden alacağız... Arkadaşlar nereden aldığınızı ve fiyatı yazarsanız sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

arkadaşlar duran top savunması ile ilgili çok sorun yaşıyorum. sadece bende mi böyle yoksa benzer sorunlar var mı?

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by serwan View Post
    arkadaşlar duran top savunması ile ilgili çok sorun yaşıyorum. sadece bende mi böyle yoksa benzer sorunlar var mı?
    ben de yaşıyorum özellikle köşe vuruşlarında, ve direkten dönen toplar ne yazık ki fazlasıyla can sıkıyor,ortalama 3 4 top her maç direkten dönüyor...Ne hikmettir ki benim toplarım dönüyor rakibin 1 tane ya dönüyor ya dönmüyor...

Quote Originally Posted by jerryger View Post
    Walla sanalsaraydan parayı aldık ama şimdi oyuna tekrar nereden alacağız... Arkadaşlar nereden aldığınızı ve fiyatı yazarsanız sevinirim...
    kardeşim ben araldan aldım 75TL sen de oradan alabilirsin hemen kargo yapıp gönderiyorlar hatta ben de indirim kuponu var 15 tl istersen sana kodu da özelden atarım 60tl ye gelir oyun.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Bende de var aynı problem. Atıyorum da yiyorum da. Bir maçta 3 gol attığım oldu sırf duran toptan, aynı şekilde 3 gol de sırf duran toptan yedim. Korner, frikik; orta-kafa-gol çok oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Şutlarım sürekli rakip defanstan dönüyor adamlar duvar ördü resmen. 40 şut 0 goller de cabası iyice soğudum.
    Zaten bi fm keyfimiz var evde oldukça oynamaya çalışıyoruz onda da her ne kadar kendime oyun olduğunu hatırlatsam da laptopun menteşelerini dizime koyup çat diye kırasım geliyor bazen.

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Şutlarım sürekli rakip defanstan dönüyor adamlar duvar ördü resmen. 40 şut 0 goller de cabası iyice soğudum.
    Zaten bi fm keyfimiz var evde oldukça oynamaya çalışıyoruz onda da her ne kadar kendime oyun olduğunu hatırlatsam da laptopun menteşelerini dizime koyup çat diye kırasım geliyor bazen.
    etten duvar örmüşler sanki bi türlü top kaleye girmiyor aynı şeyler bendede oluyor updateyi beklicem zevk alamaıyorum oyundan.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Oh be geldi sonunda Aral'dan 15 lira indirim kuponuda geldi, şimdilik vermiycem eğer oyun düşünmezsem veririm belki, 31 Aralık'a kadar.

yeni update nezman çıkar sizce?

21. Default

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Oyun içerisinde İndirmeler bölümünden Steam Atölyesine geçiş yapıp kur diyin.
    Çok teşekkür ederim kardeşim

22. Default

Bir şey soracağım sizde de "Tercihler" menüsüne girince yavaşlama oluyor mu?

Şimdi oyunu steam'den indirmeyi düşünüyorum.2 Sorum olacak sizlere.

1.si steam de problem çıkarmı yukarda bahsedilen gibi yani güncelleme yapmaması vs vs gibi.

2.si ise kredi kartına taksit yaptırabiliyormuyuz steam de ?

Quote Originally Posted by xymnz12xnymz View Post
    Şimdi oyunu steam'den indirmeyi düşünüyorum.2 Sorum olacak sizlere.

1.si steam de problem çıkarmı yukarda bahsedilen gibi yani güncelleme yapmaması vs vs gibi.

2.si ise kredi kartına taksit yaptırabiliyormuyuz steam de ?

1. Hiçbir sorun çıkmaz Steam otomatik olarak güncellemeleri yapar.

2. Emin değilim ama benim bildiğim taksit yapılmıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Bir şey soracağım sizde de "Tercihler" menüsüne girince yavaşlama oluyor mu?
    Evet, SI forumlarında da yazmışlar bu sorunu. Betaya özeldir diyordum ama full sürüme geçtik devam ediyor hala

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Evet, SI forumlarında da yazmışlar bu sorunu. Betaya özeldir diyordum ama full sürüme geçtik devam ediyor hala
    Full sürüme geçmeden bile düzelmişti bende bu durum. (Son güncellemelerde)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Oyunu beğenmeyen tek ben miyim yazılar numaralı gözlükte görünür gibi dev gibi, yazılar biraz sola kaymış, 3D lego gibi. FM 13 daha iyiydi bence.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Oyunu indirdim 1 saat önce kadar biraz bakma fırsatı buldum kornerler gerçekten bug lu olsa gerek.Hazırlık maçlarım da genelde kornerden goller yedim.

Bu arada oyunun aktive edilmesiyle sorun yaşayan arkadaşlar neden steam den almadılar ? Aldıkları yer daha mı uygun ? Ben steam den 39.99 dolara aldım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by xymnz12xnymz View Post
    Oyunu indirdim 1 saat önce kadar biraz bakma fırsatı buldum kornerler gerçekten bug lu olsa gerek.Hazırlık maçlarım da genelde kornerden goller yedim.

Bu arada oyunun aktive edilmesiyle sorun yaşayan arkadaşlar neden steam den almadılar ? Aldıkları yer daha mı uygun ? Ben steam den 39.99 dolara aldım.
    40 dolar = 80 lira.

gerçi sorun yaşasa da millet 40 liraya oyunun satıldığı yerler vardı.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    40 dolar = 80 lira.

gerçi sorun yaşasa da millet 40 liraya oyunun satıldığı yerler vardı.
    Teşekkürler bilgilendirme için.40 lira oynaması da fiyatlarda entresan gerçekten.

Sayfa 22 / 94 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Mesaj Yetkileri