Günaydın kafe ahalisi :) keyifler hoş anladığım kadarıyla :) Karda var bi noel babamız eksik büyüklerimizden atılım bekliyoruz :D
Printable View
Günaydın kafe ahalisi :) keyifler hoş anladığım kadarıyla :) Karda var bi noel babamız eksik büyüklerimizden atılım bekliyoruz :D
Noel Baba koyarlarsa biri çıkar ne bu Noel Baba burda der.O yüzden boşverelim abisi.
Nasılsın Turgutcum bugun?
Noel babamız yok ama Baba Hamdimiz var abisi :D
Kankacım sağdan soldan fiyat alıyorum, teklifi hazırlamak için bir yandan da metraj çıkartıyorum bu hafta tekrar görüşüp fiyat vereceğiz :D İnşallah olur.
Oğuzcum o format işinden oldum olası nefret ederim allahtan arkadaşlarımın çoğu bilgisayar kurdu da lazım olunca gelip hallediyorlar :D
Bu arda kriz Noel Babayıda kederli yapmış kensdisi isyanlarda bu sene tura çıkmayacakmış :D
http://img.fotoambar.com/img/07/c722...46a1963cb0.bmp
Hayırlısı kankacım.İnşallah olur.
Ortadan da fiyat al arada.
vay be noel baba bıle krızdeyse bız napalım ya :D
İdare eder Turgutcum.
Evet herkes senden konu bekliyor kankacım.Aydınlat bizi.
hayırdır kaan abi ya bu ara cok durgun görüyorum seni ya da bana öyle geliyor umarım yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun :) Serkan abi Türksportal AR-GE merkezi çalışmıyomu bizden istiyosun konuyu :D
Selam cafenin ahalisi :).
Turksportal Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Dedelerden gençlere inciler gururla sunar...
Günün Konusu : Noel Baba ( CA185 ) - Hacı Dayı Karşılaştırması (CA : Değişken)
Noel Baba geyik sever, Hacı Dayı piliç yada at :D
Noel Baba uçar, Hacı Dayı uçurur
Noel Baba nın eli yoktur, Hacı Dayının eli uzundur,
Noel Baba kayar, Hacı Dayı kaynar,
Noel Baba ateşlidir kırmızı giyer, Hacı Dayının sonu ateştir :D
Noel Baba sübyanlarla, Hacı dayı olgunlarla (mature) ilgilenir,
Noel Baba beleş verir, Hacı Dayı beleş alır, pirinç, bulgur verir.
Noel Baba hohlar, Hacı Dayı hırlar
Noel Baba bacadan girer kocaya yakalanma ihtimali yoktur, Hacı Dayı kapıyı kırar kocayı döver.
Noel Baba işini görür kaçar, Hacı Dayı dolaba saklanır.
Noel Baba basketçidir, Hacı Dayı minder güreşçisi
Noel Baba yılın belli günlerinde mutlu eder, Hacı Dayı canı istediğinde :D
Noel Baba hohlar, Hacı Dayı hırlar
Noel Baba sübyanlarla, Hacı dayı olgunlarla (mature) ilgilenir,
:D:Dguzeldi abi
Fiziksel inceleme yapmadık Turgaycım :D
" Turgut " abicim ama olsun ilk deneme için fena sayılmaz :D
Abi peki bir soruda bende bu babalar bu yaştan sonra verdiğiniz potansiyel değerine erişebilecekler mi? :D
Hacı baba Hacı baba bana da al bir araba.Nerden geldiyse aklıma bu parça.
Bu arada yanıt bekliyoruz sayın kankacım.Hacı Baba'ya ne tür bir antreman programı tavsiye edersiniz?
Genelde bunların Tecnique ve Mantality değerleri yüksektir kankacım, Finishingde de bir problem olmas o açıdan kondüsyona ve fiziğe dayalı antrenman sistemi uyar bu antrenmanıda 1,85 * 2,20 alan üzerinde yapmayı tercih ederler ama Noel Baba biraz daha psikopattır bazen Tavandan atlama girişimleri ile olayı renklendirmeye çalışır bu durumda kendisini
'Şşşt. Kırcan ..kini ' demek sureti ile uyarmakta faide var..
İyi bir spor doktoru tutarız kankacım sorun olmaz.olmadı arada uzmana gönderir.
Doktor Erol Bey bence en ideal seçim olur.. ;) :D
Abi motivating 20... :D
Barbaros Hayrettin duruma çok üzülecek.Niye bende bu kıyaslamada yokum diyor.Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur dedim ama şam babası muamelesi görüyorum diyor.
Selamlar...
Vay Oğuzcum yapıştırdın formatı sonunda demek ki
Hoşgeldin Umutcum.
Valla aynen öyle abi bilgisayar uçuyormuş gibi geliyor.. :D Yüklemeyi unuttuğum program var mı ona bakıyorum şuan.. Var mı olmazsa olmazınız..
Flash, Java, framework :D Gerçi framework senin işine yararmı bilmem benim ekran kartı icin gerekli :D
paint olmazsa ben taktik yapamam zaten.Oyunun içinde taktik yapmaktan anlamıyorum.İlla çizecem.
Çizeyim sağdan soldan yüz tane ok çıkardım mı eksik noktayı kesin bulurum.
Selamlar..
2 dakika için kahve almaya dışarı çıktım hala titriyorum..
Abi paint'in linkini gönderebilecek olan var mı :n:
acil bakın.. :D
Vaay arka plana bakın (:
Oğuzcum korsan kahve almaya gidersen titrersin tabi.
orjinal kahve alıp da parasını öğrenince hissedilecek olan tansiyon yükselmesiyle oluşan sıcaklığın hazzını tatsaysın eve üşümeden gelirdin.
Lütfen konu ile ilgili teknik yardım talep etmeyiniz.Forumda yasak. Yoksa kaşığı iki kere döndürüp barbağın kenarında bir kere tıklattıktan sonra 3 kere çevireceğin bilgisini kesin verirdim.
Kesin steam le ilgili bir sorun vardır,arkadaşın içmeden hararet yapmıştır. (steam= kızgın buhar kaynak:meydandaki bir la Rus)
N'oluyo burda :D Uyuyan dev (MAyg) uyanmış :D Günaydın :D
Yahu Paintte taktik mi çizilir :D Beni örnek alın Skibbe gibi çıkın oynayın aslanlarım dicen :D