Ah nerde o günler.Herkese günaydın.
Ah nerde o günler.Herkese günaydın.
Günaydın Kaan abi
Günaydın Mustafacım nasılsın?
Sağol Kaan ab iyiym allaha sukur kalktık baktık heryer kar,soğuk hatsafada
sen nasılsın abı ıslerınız nasıl bu krız sızın ıslerı etkıledımı?
Sitenin ihtiyar heyetide burda.:
Eskiye yönelik işlerimiz vardı abisi o yüzden çok fazla hissetmedik.Önümüzdeki bir kaç ay dengede kalırız gibi.
Bu arada ben ikinci baharımı yaşıyorum daha yeni 2 yaşına geliyorum.Üzerime alınmadım.
Babam lımanda calısyor demıstımya ıhracatın azaldıgını soyluyor bu aralar.bu aralar pıyasayı takıpde etmıyorum ben bıraz ıncelıyım su sıtelerı
doları sabıtledıler 1.500de gıdıyor düşmesi lazım bunun ya
Eski haline döner ama büyük ihtimalle şubat sonu mart başı gibi abisi.
Kahpe felek bana yapmadı kelek , geligeli geliver ham çökelek
Bu gün keyfim yerinde uzun bir aradan sonra sağlam bir müşteri var karşımda inşallah bağlıyacaz bu işi![]()
herkesi körfez bld. kariyerine beklerm
@E7obuck5 (inşallah doğru yazmışımdır)
Adım Serkan AbisiPlymouth rezili taktik düşmanı Serkan
![]()
Günaydınlar bilgisayara format atmadan selamımızı verelim..
günaydın oguz
eyy o format ısı cok sıkıcı ya formatı atmak degılde sora programları yukleme sıkıyor vallaha kolay gelsın
günaydın,nasılsın
valla yapacak bişe yok bilgisayarımın canı format çekmiş istediği olmayınca küsüyor..![]()
Selam Serkan Abi..
Valla bilgisayar çok doluydu ondan formatlayamıyordum bende sırf bunun için sabit disk aldım..
Benım bılgısayarda dolu 80 gb yetmıyor ya artık 3 yıllık emektar makına artık yetmıyor bana![]()
neyse ben formattan sonra gelmeye çalışırım kaçtım..
Bağladın mı bari içimizdeki Plymouth'lu?
Günaydın kafe ahalisikeyifler hoş anladığım kadarıyla
Karda var bi noel babamız eksik büyüklerimizden atılım bekliyoruz
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Noel Baba koyarlarsa biri çıkar ne bu Noel Baba burda der.O yüzden boşverelim abisi.
Nasılsın Turgutcum bugun?
Noel babamız yok ama Baba Hamdimiz var abisi
Kankacım sağdan soldan fiyat alıyorum, teklifi hazırlamak için bir yandan da metraj çıkartıyorum bu hafta tekrar görüşüp fiyat vereceğizİnşallah olur.
Oğuzcum o format işinden oldum olası nefret ederim allahtan arkadaşlarımın çoğu bilgisayar kurdu da lazım olunca gelip hallediyorlar
Bu arda kriz Noel Babayıda kederli yapmış kensdisi isyanlarda bu sene tura çıkmayacakmış
![]()
Hayırlısı kankacım.İnşallah olur.
Ortadan da fiyat al arada.
vay be noel baba bıle krızdeyse bız napalım ya![]()
İdare eder Turgutcum.
Evet herkes senden konu bekliyor kankacım.Aydınlat bizi.
hayırdır kaan abi ya bu ara cok durgun görüyorum seni ya da bana öyle geliyor umarım yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursunSerkan abi Türksportal AR-GE merkezi çalışmıyomu bizden istiyosun konuyu
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Selam cafenin ahalisi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !