Buyrunuz efem:
http://www.arcelik2009.com/display.a...ODPQZM20ZE4YPV
:)
Printable View
Buyrunuz efem:
http://www.arcelik2009.com/display.a...ODPQZM20ZE4YPV
:)
(//x) (//x) (//x)
(//w) (rr) (//w) (/f)
(ss) (vv)
parti zamanı.. :D
Günaydın abilerim kardeşlerim keyifler gıcır gördügüm kadarıyla :) Serkan abi bugün seminer icin beni beklemişsin ya oldumu şimdi :D Ama konu süper olmuş :D
Yine astık okulu 2.dönem asmıcam kendime söz veriyorum.. :p :n: günü gününe derse girecem ( sınava çalışma zamanı geyikleri.. :D)
Annemler okulun tam gün olduğunu öğrendi :D Eyvahlar olsun
bence şu dakikadan sonra sağlık olsun.. :D
Tüm kaçaklar buraya toplanmış.Verelim size 1 hafta kafe uzaklaştırması da bakın bir daha yapıyor musunuz.Şanslısınız El Pırtık yok burada.
Okuldan kaçmayan tek öğrenci ben miyim burada :zuhaha.
Odadan çıkmıyorum bilerek çıkarsam şimdi bir ton laf işitebilirim ama kıvırmaya çalışırım :DDirek hiç birşey olmamış gibi doğal yaklaşacağım bir bakalım :D
yahu bizim burda acayip kar başladı göz gözü görmüyo 100 m ilerisini görmüyorum :D kardesimin okuluda tepede acaba AKUTumu yönlendirsem oraya cıkamayacak cocuk :D
2008'în son günü güzel geçti, umarım 2009'un güzel geçmesine bir işarettir bu.:p
Selamlar bu arada herkese...
Aygüncüm okuldaki kızların peşinde koşmaktan devamsızlığı da sıfırda bıraktın abisi .Tebrikler.
Selam Serkancım.Hoşgeldin Turgutcum.
Kaçaklar sizede selam.
Akşam için yapılacak pasta börek çalışmasına başlamış bütün sülale :D Ben de bu arada göz boyamacılığına biraz biyoloji çalışayım :D
Abi denizliye yolla o karın birazını.Kar yağmıyor burlara acaba peterbrougha yağıyor mu ?
Al sana Peterbrough hava durumu Ozzy :D
1°C
Geçerli: Açık
Rüzgar: Kuzeybatı yönünde 2 km/s hızında
Nem: % 92
Peterborough diye farklı biryer de olabilir ama olsun :D
hoşbulduk Kaan abi nasılsın umarım keyfin yerine gelmiştir :)
Geldi gibi de gülüşmeleri kaldırdım. Çok pahalı oldu bu aralar çünkü.
Aygünün kız peşinde koşmadığına inanan var mı? Yoksa yakın zamanda çarpılır mı?
Oğuz abi o alana kaymıyordur yoksa yoksa kayıyor mu ?
Bence koşmayıp arada ayağı taşa takılanları yakalıyor.Kendisi Bezgin Bekir ekolündendir de.
Partimiz süper olacak. Eğlencenin dibine vuracanız benden size garanti. İsimler süpriz
Ne Tiestosu İsmailcim. Tabiki dansözlü klarnetli darbukalı Arap Şükrü modu olacak.
Doğru tahmin :D Mustafacım bekleriz :D Islak T-Shirt yarışmasıda yapabiliriz :D
Turgutcum son gün erken konuyu açayım Cafe hareketlensin de bomba bir kapanış yapalım dedim kusura bakma :D
ohoo aksam alem varmış haberim yokmuş :D Serkan abi noel babada gelecek mi hediye isteklerimizi yazalım mı :D
Kimle peki mAyg?
Turgut noel baba krızdeymış ya ne hedıyesı :D
ben anlamam kriz mriz senede bigün çalışıyor oda kriz diye onuda yapmayacaksa istifa etsin hem ne kriz onu teğet geçmemişmi :D
Aygüncüm tüm kızları kaptın genç yaşlı demeden,benim kısmetimi kapadın.Alacağın olsun.
Geçmemiş bence :D.
şimdi noel baba cember seklındeya hafıften o tehlıkede ozmn cıbık delebılır onu :D teyet gecmesse :d dımı Serkan abi:D en ıyısı hacı baba :D
Sonunda bu espride yapıldığına göre yeni yıla girebiliriz demektir..
Selam BeyLer..
Selam Aykutcum.Aygün o espriyi yapınca herkes dağıldı.Kendilerine geldikleri zaman geri gelirler.