yahu bizim burda acayip kar başladı göz gözü görmüyo 100 m ilerisini görmüyorumkardesimin okuluda tepede acaba AKUTumu yönlendirsem oraya cıkamayacak cocuk
yahu bizim burda acayip kar başladı göz gözü görmüyo 100 m ilerisini görmüyorumkardesimin okuluda tepede acaba AKUTumu yönlendirsem oraya cıkamayacak cocuk
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
2008'în son günü güzel geçti, umarım 2009'un güzel geçmesine bir işarettir bu.
Selamlar bu arada herkese...
"YÜCE ATATÜRK"
Aygüncüm okuldaki kızların peşinde koşmaktan devamsızlığı da sıfırda bıraktın abisi .Tebrikler.
Selam Serkancım.Hoşgeldin Turgutcum.
Kaçaklar sizede selam.
Akşam için yapılacak pasta börek çalışmasına başlamış bütün sülaleBen de bu arada göz boyamacılığına biraz biyoloji çalışayım
![]()
Abi denizliye yolla o karın birazını.Kar yağmıyor burlara acaba peterbrougha yağıyor mu ?
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Al sana Peterbrough hava durumu Ozzy
1°C
Geçerli: Açık
Rüzgar: Kuzeybatı yönünde 2 km/s hızında
Nem: % 92
Peterborough diye farklı biryer de olabilir ama olsun![]()
hoşbulduk Kaan abi nasılsın umarım keyfin yerine gelmiştir
Geldi gibi de gülüşmeleri kaldırdım. Çok pahalı oldu bu aralar çünkü.
Aygünün kız peşinde koşmadığına inanan var mı? Yoksa yakın zamanda çarpılır mı?
Oğuz abi o alana kaymıyordur yoksa yoksa kayıyor mu ?
Bence koşmayıp arada ayağı taşa takılanları yakalıyor.Kendisi Bezgin Bekir ekolündendir de.
Partimiz süper olacak. Eğlencenin dibine vuracanız benden size garanti. İsimler süpriz
Ne Tiestosu İsmailcim. Tabiki dansözlü klarnetli darbukalı Arap Şükrü modu olacak.
Doğru tahminMustafacım bekleriz
Islak T-Shirt yarışmasıda yapabiliriz
Turgutcum son gün erken konuyu açayım Cafe hareketlensin de bomba bir kapanış yapalım dedim kusura bakma![]()
ohoo aksam alem varmış haberim yokmuşSerkan abi noel babada gelecek mi hediye isteklerimizi yazalım mı
Kimle peki mAyg?
Turgut noel baba krızdeymış ya ne hedıyesı![]()
ben anlamam kriz mriz senede bigün çalışıyor oda kriz diye onuda yapmayacaksa istifa etsin hem ne kriz onu teğet geçmemişmi
Aygüncüm tüm kızları kaptın genç yaşlı demeden,benim kısmetimi kapadın.Alacağın olsun.
Geçmemiş bence.
şimdi noel baba cember seklındeya hafıften o tehlıkede ozmn cıbık delebılır onuteyet gecmesse :d dımı Serkan abi
en ıyısı hacı baba
![]()
Sonunda bu espride yapıldığına göre yeni yıla girebiliriz demektir..
Selam BeyLer..
Selam Aykutcum.Aygün o espriyi yapınca herkes dağıldı.Kendilerine geldikleri zaman geri gelirler.