Engelli bir kardeşleri var tedeavisinin Türkiye'de aksayacağını düşünüyor.
Printable View
......................Quote:
ASIL BOMBAYI BAŞKAN PATLATTI MUHAMMED DEMİRCİ KAMPA KATILIYOR
VE İLK ETAPTA İNÖNÜDE MAÇLARIN SON 10 DK FORMA GİYECEK
Resmi Maçların Son 10 Dksında mı? Türkiye Kupası Maçları Var Önümüzdeki Hafta.
Muhammet de dataya eklenince( profesyonel olduktan sonra eklenecek denmişti) FM'de Beşiktaş'ı almak bayağı zevkli olur.:D
muhammed su anda kac yasinda? eger sayet yildirim demirören böyle birsey dediyse ve schusterde bu olaya karsi cikmazsa muhammed ya tecrübe kazanir 2 sene sonra banko ilk 11 oynar yada erkenden havalanip batuhan karadeniz gibi söner.
Schuster'in direktörlüğnde ve Guti, Simao, Quaresma gibi yıldızların önderliğinde şımaracağını sanmam. Aksine onları örnek alıp kendini geliştirmeye çalışır..
2.Batu mu Aman Alllah Yazdıysa Bozsun:n:
Kulağını İyi Çeksinler Şimdiden.
http://foto.fanatik.com.tr/news/Gale...6mm1298390.jpg
Harbiden uzay takımı formalar da tamamlamış.
Mesela ;
http://3.bp.blogspot.com/_ihZAvXdJce...0/beşiktaş.jpg
Sol alt ; Sinan Engin
Alintidir :D
Batuhan'ın problemi karakterinde.Çocukken şımartılarak yetiştirilmiş büyük ihtimalle.Sonradan şımarmadı yani.Adamın daha alt yapıdayken adı çıkmadığı zamanlarda çevresindekilere karşı tavırları böyleymiş.Muhammed'in çocukluğu zorluklarla geçmiş.Bu tür zorlukları yaşamış insanların şımarma ihtimali daha düşük oluyor.
Muhammed'in 17 yaşlarında falan A takımda forma giymeye başlayacak düzeye gelmesi gerekiyor.Avrupa'da yıldızını parlatan gençlerin çoğu böyle.Umarım harcanmaz ve ileride hem Beşiktaş'ın hem milli takımımızın 10 numarası olur.
Şems haklı. Çok yakın bir arkadaşımla 4 sene önce falan İçerenköy'de alt yapıda birlikte oynamışlar. Daha o yaşlarda bile antrenman sahasının kenarından geçen kızlara laf atan , hocayla istediği gibi konuşan ,antrenmanlarda kafasına göre takılan bir adamdan bahsediyoruz. Beşiktaş'a geldikten sonra şımarma gibi bir durum yok. Muhammet'te de böyle bir durum olacağını sanmıyorum ve umarm yanılmam..
Bu arada Ridvan Kampa götürülmemis galiba antreman temposunu tutturamadigi için bence sakatlik onu korkuttu ve temkinli davraniyor.
SCHUSTER ŞOK ETTİ!
Kartal’da teknik direktör Bernd Schuster’ten başkan ve yöneticileri şaşırtan bir rapor geldi. Takım BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanırken Alman teknik adam idmana çıkmayıp başkan Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile toplantı yaptı.
BOBO ...İLE SON GÖRÜŞME
Zirvenin içeriği gidecek yabancıların durumuydu. Sarışın Melek, başkan ve yöneticilere “Bobo, Ferrari, Tabata Zapotocny ve Fink’i Antalya kampında görmek istemiyorum” dedi. Bobo ismi Demirören’i şaşırtırken başkan bu konuda Alman teknik direktörden bir kez daha düşünmesini istedi. Schuster bunu kabul edip Bobo’yla son kez görüşecek. Ancak Almeida transferinden sonra tecrübeli çalıştırıcının fikrini değiştirmesi beklenmiyor.
FERRARİ: BÜTÜN PARAMI VERİN
Matteo Ferrari işi yokuşa sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Habertürk’e verdiği röportajda Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini ifade eden İtalyan stoper Schuster’in raporuyla sarsıldı. Yöneticiler, Ferrari’ye hocanın kendisini istemediğini bildirdi. Bir hayli sinirlenen İtalyan oyuncu, kalmak istediğini söyledi. Ancak yönetim kararlı tutumuna devam edince bu kez önümüzdeki sezonki alacağı da dahil toplam 3.5 milyon Euro tutan tüm alacaklarını talep etti. Siyah-Beyazlılar ise bunu veremeyeceklerini belirtti. Ferrari de son olarak “Avukatımı çağırayım görüşelim” dedi. Şu anki tabloya göre yönetim, Ferrari ile yolların ayrılması konusunda ciddi sıkıntı yaşayacak.
Mantıklı gelmiyor bu haber, Schuster Bobo'yu hep oynattı, bir sorun da olmadı aralarında.
Bobo ilk yarının en faydalı oyuncularından biriydi. Bu kadar kolay silinip atacağını sanmam.
Bobo bize hep faydali olmustur ve Almeida'yi görmedikden önce Bobo'yu göndermek sacmalik olur, yalan haber gibi. yeni transferler ile Bobo daha iyi oynar pas/assist atacak/yapacak adam cogaldi.
Haberin kaynağı nedir?
Antalya'ya götürülecek oyuncular açıklandı. Hafif sakatlıkları bulunan Ferrari ve İbrahim Üzülmez sakatlıklarından dolayı kamp kadrosuna alınmadı. Gönderilmeleri gündemde olan Tabata, Fink, Zapo ve sürpriz bir şekilde Rıdvan Şimşek kamp kadrosuna dahil edilmedi.
Antalya'ya götürülecek futbolcular;
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Umut Kaya, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Guti, Quaresma, Simao, Almeida, Manuel Fernandes, Ernst, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Muhammed Demirci, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Ersan Gülüm, Ali Kuçik, Onur Bayramoğlu, Oğuz Ceylan, Tomas Sivok, Bobo, Mehmet Aurelio, Hilbert, Mertcan Demirer, Doğukan Pala, Furkan Şeker.
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.
SEZER TRANSFERİNDE SON DURUM
Beşiktaş’a transferi gündemde olan Sezer için iki kulüp yetkililerinin bugün yada yarın bir araya gelmeleri bekleniyor. Eskişehir Kulübünün Sezer için yüksek bonservis bedeli istediği transferin bu nedenle bir türlü sonuçlandırılamadığı öğrenildi. Beşiktaş Transfer Komitesinin edindiğimiz bilgiye göre yöneticilerin gündeminde sadece Sezer Öztürk'ün olduğu Kasımpaşaspor'lu Yekta veya herhangi bir oyuncu için bir girişimde bulunulmadığı öğrenildi.
Öte yandan sezon sonu sözleşmesi sonra erecek olan Bobo için yöneticilerin beklemede olduğu, Antalya kamp kadrosuna dahil edilen yıldız futbolcu için son kararı Schuster’in vereceği bildirildi.
Schuster’in Rıdvan Şimşek’in antrenman temposundan memnun kalmadığı ve bu nedenle Rıdvan’ı kamp kadrosuna dahil etmediği gelen haberler arasında.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.
BOBO'DAN İYİ HABER
04.Ocak.2011 11:15
Bobo antrenmanlara başladı.
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Da Silva Bobo antrenmana çıktı.
Pazartesi günü Türkiye'ye beklenen futbolcunun dün gece geç saatlerde Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Sessiz sedasız bugün yapılan antrenmanlara katılan Bobo'nun raporlarını inceleyen sağlık ekibinin verdiği rapora göre, golcü futbolcunun durumunun iyiye gittiği kampa katılmasında herhangi bir problem olmadığı bildirildi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz
Bu arada sabahta aynı haberi geçmiş
SCHUSTER BOBO'YU DA ÇİZDİ
Goal.com böyle bir haber var umarım doğru değildir , iyi bir genç yetenek RıdvanQuote:
Rıdvan: "A2 topçusu değilim"
Antalya kampı kadrosuna alınmayan Beşiktaş'ın genç sağ kanat oyuncusu Rıdvan Şimşek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Sakatlıktan sonra toparlanma evresine giren ve Beşitkaş'ın Antalya kampı kadrosuna alınmayan Rıdvan Şimşek, ilginç açıklamalarda bulundu.
Kartalbakisi.com'a konuşan Rıdvan, "Sakatlık sonrası açıklarımı kapatmak için büyük gayret gösterdim. Ancak hocamız bana şans dahi vermedi. Beni yetersiz bulmuş ve kamp kadrosuna almadı. Büyük bir şok yaşıyorum" ifadelerini kullandı.
Bernd Schuster ile görüşmesini de anlatan genç futbolcu, "Kendisine beni gelecekte düşünüp düşünmediğini, daha sonra şans verip vermeyeceğini sordum. Beni hiçbir şekilde düşünmediğini ima etti ve kaçamak cevaplar verdi. Ben A2 topçusu değilim. A2 takımla çalışma fikrine sıcak bakmıyorum." sözlerini sarfetti.
20 yaşındaki oyuncu son olarak, sakatlık sonrasına yüzüne bile bakılmamasının kendisini üzdüğünü ve takımdaki geleceği hakkında belirsizliğin olmasına hayretle baktığını da sözlerine ekledi.
Zapotocny konusu bu akşam yada yarın sonuçlanacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Ilıca Beldesi'nde bulunan Emirhan Spor Kompleksi'nde sürdürüyor.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 23 puanla 8'inci sırada tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Ilıca Beldesi'nde bulunan Emirhan Spor Kompleksi'nde sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'nda olması nedeniyle takım, antrenör Arif Erdem yönetiminde idman yaptı. Sabah yaklaşık 1 saat idman yapan takım, öğleden sonra da düz koşunun ardından iki ayrı grup halinde çift kale maç yaptı. Antrenman boyunca Turuncu-lacivertli ekipte futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 11 Ocak Salı günü saat 13.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bank Asya ekiplerinden Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.
4 yıldır aynı yerde kamp yaptıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, kamp ortamından çok memmun olduklarını söyledi. Antrenmanların çok iyi geçtiğini belirten Dizar, şöyle konuştu:
"İyi bir kadromuz vardı. İlk yarı itibari ile bir hayli futbolcumuzun sakatlanması sebebiyle sıkıntılı geçti. Özellikle son 5 haftada sıkıntılar yaşadık. Stoper noktasında çok sıkıntımız vardı. Şu an itibariyle hepsi iyileşti ve kampa katıldılar. Yabancılar da ülkelerinden döndü. İkinci yarı bizim için iyi geçecek."
Beşiktaşlı Tomas Zapotocny'e transfer teklifi götürdüklerini de kaydeden Dizar, "Tahmin ediyorum bu akşam ya da yarın bu konuyu da sonuçlandırmış olacağız. Zapotocny'in aklında ailesinin isteği ile Prag'da oynama fikri vardı, bunu değerlendiriyor. Umuyorum ki onu da kadromuza dahil ederiz. Sanırım yarın netlik kazanacak" diye konuştu.
- DHA -
Sezer Öztürk'te işlem tamam deniyor.İmzalara kalmış iş ama para ile ilgili bir ayrıntı göremedim.
Yılan hikayesine döndü bu iş de. Geliyorsa gelsin yoksa topuna konsantre olsun. Kendisi için de dezaavantaj bu durumun uzaması.
Gençlerimize neler oluyor anlayamıyorum. Geçenlerde de Cumali Bişi demişti, yok artık A2 seviyesini çoktan aştım, A takımda oynamalıyım gibi laflar... Rıdvan a neler oluyor böyle anlamadım ki. Daha sakatlıktan çıkalı ne kadar oldu ki, hemen asarım keserim, istenmiyorsam giderimler başladı. Schuster in bolca gençlere şans vermesi mi sorun? Ya da diğerleri oynadı ben niye oynamıyorum mu sorun? İnşallah haber doğru değildir.
Birde hazır Türk statüsünde de oynatılacakken, hem de formdayken, şu Bobo dan 3-5 kuruşu esirgemeseler yahu. Almeida form tutana kadar ya da olası bir Almeida sorununda yine Nobre ye Ali ye kalmayalım.
doğruları söylemiş, neye sinirleniyorsunuz? rıdvan a2 oyuncusu mu? sağ bek de erhan gibi kazma bir oyuncu oynayacağına rıdvan'ın sakat hali oynasın daha iyi.
Medya üzerinden yönetimi hocayı eleştirmek hele de aylarca sakat kalmış, sakatlıktan yeni kurtulmuş bir genç oyuncu için doğru mudur sence? Hangi maçtı hatırlamıyorum ama sakatlığından sonra bir maçta son 10 dk oynatıldı. Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen. Bu kadar gençlere önem veren bir hoca hangi sebepten Rıdvan ı düşünmüyorum der ki? Ne kadar oynadı ki? Hem Schuster asırlarca bu kulüpte kalmayacak. Ben yine de boşuna tartışıyor olabileceğimizi düşünüyorum. Umarım böyle bir açıklama yapmamıştır.
Beşiktaş'ın maçları çok keyifli geçecek çok gol atıp ,çok gol yiyebilirler.