Ratinho ancak yedek kalıyor benim takımımda. :p :D
Ondan AMR yapacağım inşallah bakalım. :)
Printable View
Ratinho ancak yedek kalıyor benim takımımda. :p :D
Ondan AMR yapacağım inşallah bakalım. :)
Yine fm muhabbeti açıldı :p
Beyler sol kanatta bir oyuncu var Meksikalı.. Adı Guardado, muhteşem bir futbolcu oluyo 2008/2009'da benden söylemesi..
Selamun Aleykum
Nasılsınız demeye cesaret ederim diyene bin şahit.
Gece gece oynayamadım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk kez bu kadar uzun zamana kadar uyumadım.1 saat sonra babam işe gidicek bende kahvaltı yapar uyurum :) İyi sabahlar.
MR iştede ok çıkaracaksın Ertan:) Defansta mahvediyor yahu Ratinho Zuniga süper ama onda da ofans var ama defansı unutmadan. :p
Birde kaleci almam lazım en yakın zamanda ama param yok :)
Ertan birde gece kuşları diye bir konu varya oraya sabah 8'den sonra gecede 12'den önce mesaj yazma. :) ;;) Yasak hemşerim yasak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bayern kapıyor onu ve herzamanki gibi yine Bayern'de. :)
Aleykümselam Erdem.
Sağol bilgin için gece kuşlarına çok takılmayınca cahil oluyor insan:), dur hemen ss leri koyuyum. Şu zuniga, her veritabanında çıkıyormu?
Valla bilmiyorum çıkıyor mu benim bu oyunda çıktı yeni keşif bir oyuncu. :)
Valla ben Sampadoria'ya geldiğimde Milan'dan almıştı onu Sampadoria.. Birde Nilmar'ı almışlar. Takım süper ama 15. sıradaydı. Yavaş yavaş yukarıya çıkartıyorum işte :) TİM Cup'ta da finaldeyim Fİorentina'yla oynıyacağım. Bir de bu Sampadoria'nın alt yapısında Foti diye bir adam var oda 2009/2010'da tam bir yıldız oluyor :)
A.Selam Erdem abi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de abi kaleci arıyorsan Kameni ya da Enyeama derim..
Guardado bende de İtalya liginden çıkmıyor.Bir kere elimize değmedi daha adam, paso Milan'da:D
selamun aleyküm nasılsınız.tosunpasha nasılsın:D
Ahanda bu benim takım. 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu bunun dışında sanırım 11-12 kupa daha vardı, ayrıca daha bu sene direk fina oynacağım, Champion trophy, Club world championship, Super cup fln vs.vs bir sürü kupa var. 3 senede böyle takım kuran yoktur:p. İddalıyım
http://img440.imageshack.us/img440/9749/marsilyakk3.jpg
Geçmişe bir çizik attık :D A.Selam. İyidir seni sormalı Emre. Bu arada benim keklenmem bir şey değil. Yücel abinin keklenmesini o keklemede benim süper ingilizcemi görmeliydiniz.. Birde Erdem abininki var hatırladıkça gülüyorum:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre abi kaleci arıyorsan Volkan Babacan kiralık gelir. Benim şuan kalecim o ve muhteşem oynuyor..
bendende iyidir.sende hep yücel abiye çeviriyorsun konuyu. :Dbende bir çizik attım.
ne bu arkadaşlar oyuncumu alıyorsunuz.marcelo yu alın .defansın solu.
ben 2006 da almıştım 2007 yüklenmiyor benim pc ye :(.çok iyi sol tarafta ama 2007 de bilemiyorum.
Bari şurda FM konuşmayın..:D
Biri kariyerime cevap yazsın. Maç ekleyemiyorum :p
kariyerin ismi ney:)
TKL mustafa adaya düştü :p
Benimde İngilizlerin Paşası Aygün :D Günaydın..:)
Ne o, reklam mı yapıyorsunuz?:D Fransız Öpücüğü.:zuhaha
ok bakalım zaten kesin msj atmışlar ama boşver:)
Fransız öpücüğü mü? :p :D
Reklam yapmayın kardeşim burada aile var. :zuhaha
reklam yapmak sevaptır:D
Konuyu ben açmış olabilirim ama bu sapık başlık benden çıkmadı, beni yanlış tanımayın.:zuhaha