Ratinho ancak yedek kalıyor benim takımımda.![]()
Ondan AMR yapacağım inşallah bakalım.![]()
Ratinho ancak yedek kalıyor benim takımımda.![]()
Ondan AMR yapacağım inşallah bakalım.![]()
Yine fm muhabbeti açıldı![]()
Beyler sol kanatta bir oyuncu var Meksikalı.. Adı Guardado, muhteşem bir futbolcu oluyo 2008/2009'da benden söylemesi..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Selamun Aleykum
Nasılsınız demeye cesaret ederim diyene bin şahit.
Gece gece oynayamadım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk kez bu kadar uzun zamana kadar uyumadım.1 saat sonra babam işe gidicek bende kahvaltı yapar uyurumİyi sabahlar.
Last edited by RaSenGan : 24.Haziran.2008 at 07:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MR iştede ok çıkaracaksın ErtanDefansta mahvediyor yahu Ratinho Zuniga süper ama onda da ofans var ama defansı unutmadan.
Birde kaleci almam lazım en yakın zamanda ama param yok
Ertan birde gece kuşları diye bir konu varya oraya sabah 8'den sonra gecede 12'den önce mesaj yazma.![]()
Yasak hemşerim yasak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bayern kapıyor onu ve herzamanki gibi yine Bayern'de.
Aleykümselam Erdem.
Sağol bilgin için gece kuşlarına çok takılmayınca cahil oluyor insan, dur hemen ss leri koyuyum. Şu zuniga, her veritabanında çıkıyormu?
Valla bilmiyorum çıkıyor mu benim bu oyunda çıktı yeni keşif bir oyuncu.![]()
Valla ben Sampadoria'ya geldiğimde Milan'dan almıştı onu Sampadoria.. Birde Nilmar'ı almışlar. Takım süper ama 15. sıradaydı. Yavaş yavaş yukarıya çıkartıyorum işteTİM Cup'ta da finaldeyim Fİorentina'yla oynıyacağım. Bir de bu Sampadoria'nın alt yapısında Foti diye bir adam var oda 2009/2010'da tam bir yıldız oluyor
A.Selam Erdem abi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de abi kaleci arıyorsan Kameni ya da Enyeama derim..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Guardado bende de İtalya liginden çıkmıyor.Bir kere elimize değmedi daha adam, paso Milan'da![]()
selamun aleyküm nasılsınız.tosunpasha nasılsın![]()
Ahanda bu benim takım. 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu bunun dışında sanırım 11-12 kupa daha vardı, ayrıca daha bu sene direk fina oynacağım, Champion trophy, Club world championship, Super cup fln vs.vs bir sürü kupa var. 3 senede böyle takım kuran yoktur. İddalıyım
![]()
Geçmişe bir çizik attıkA.Selam. İyidir seni sormalı Emre. Bu arada benim keklenmem bir şey değil. Yücel abinin keklenmesini o keklemede benim süper ingilizcemi görmeliydiniz.. Birde Erdem abininki var hatırladıkça gülüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre abi kaleci arıyorsan Volkan Babacan kiralık gelir. Benim şuan kalecim o ve muhteşem oynuyor..
bendende iyidir.sende hep yücel abiye çeviriyorsun konuyu.bende bir çizik attım.
ne bu arkadaşlar oyuncumu alıyorsunuz.marcelo yu alın .defansın solu.
ben 2006 da almıştım 2007 yüklenmiyor benim pc ye.çok iyi sol tarafta ama 2007 de bilemiyorum.
Bari şurda FM konuşmayın..![]()
Biri kariyerime cevap yazsın. Maç ekleyemiyorum![]()
kariyerin ismi ney![]()
TKL mustafa adaya düştü![]()
Benimde İngilizlerin Paşası AygünGünaydın..
![]()
Ne o, reklam mı yapıyorsunuz?Fransız Öpücüğü.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ok bakalım zaten kesin msj atmışlar ama boşver![]()
Fransız öpücüğü mü?![]()
Reklam yapmayın kardeşim burada aile var.![]()
reklam yapmak sevaptır![]()
Konuyu ben açmış olabilirim ama bu sapık başlık benden çıkmadı, beni yanlış tanımayın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"