Ali Küçik i kiralık isteyen takımlar olmuş, Schuster bırakmamış... Bobo ya yazık olur böyle giderse :(
Printable View
Ali Küçik i kiralık isteyen takımlar olmuş, Schuster bırakmamış... Bobo ya yazık olur böyle giderse :(
Gerçekten yazik olur kaç yildir takimi sirtlayan oyuncu hatta ilk yarida'da iyi oynadi.
Beşiktaş'taki en iyi sezonu bu olmalı, geçen sezon yanlış bilmiyorsam 13 gol atmıştı toplamda, bu sezon ligin ilk yarısında bu gol sayısına ulaştı. 5 yılı da doldurdu diye biliyorum Türkiye'de, Türk vatandaşlığı da alabilirse muazzam olur Beşiktaş adına. Nobre out, Bobo in :)
Ronaldo'ya yer açılır demek istedi bence :P
Holosko'nun bu saatten sonra forma bulabileceğini sanmıyorum. Şampiyonluk yılımızdaki Holosko olsa peşinde taktığını sürüklese , eski tank günlerine dönse bir ihtimal ama onca sakatlıktan sonra çok zor artık ..
Holoskoyu harcamayın 2 dk da yahu :D O adam geri dönecek, fiyatını bulsun da öyle gitsin bari, Zapo gibi Fink gibi göndermeyelim şu adamı, alırken neler vermiştik :D Şimdi bi de Burak Yılmaz der aklınızı alırdım da neyse :D Yoksa çok beğendiğimden değil.
Geçen sezon sakatlandıktan sonra bitti resmen.Şimdi yine uzun süreli sakatlandı.Hiç umudum yok eskisi gibi olacağından.Hele ki şu kadroda şans bulup kendisini yeniden kanıtlaması zor.Büyük ihtimal devre arasında gönderilecek ki doğru olan da bu bence.
Menajeriyle görüşürüyoruz dedi Serdal Adalı.Çarşamba gününe kadar netleşir büyük ihtimalle dedi.Göreceğiz ne olacağını.
Beşiktaş 3.5 yıllık sözleşme yenilediği Holosko ile ilgili İMKB'ye açıklama yaptı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’den İMKB’ye gönderilen açıklamaya göre siyah-beyazlılar Slovak futbolcuya 3.5 yılda toplam 6 milyon 400 bin Avro ödeyecek.
Şirketten yapılan açıklamada sözleşmenin ayrıntılarına yer verilerek"Şirketimiz profesyonel futbolcularından Filip Holosko ile sözleşmemiz yenilenmiştir. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2009-2010 sezonu için 5 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 800.000 Avro; 2010-2011 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.750.000 Avro; 2011-2012 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.850.000 Avro ve 2012-2013 sezonu için de 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 2.000.000 Avro ödenecektir" denildi.
Bence en doğrusu takımda tutmak olacaktır. Önümüzdeki sene başı da Bobo nun ne olacağı belli değil. Ne olursa olsun, son 3-4 maçta golleriyle takımı daha kötü gitmekten kurtarmış bir oyuncu.
Sözleşme nin fesh edilmesi zor gibi görünüyor. Ya kontrat askıya alınacak ya da kiralık olarak bir takıma verilecek.
Simao, Almeida, Fernandes transferleri çok iyi oldu. Hepsi ihtiyaca yönelik ve devre arasında alınabileceklerin en iyisi. Sezer gelirse yerli rotasyonunda iş görür ama bu kadroda yer bulması çok çok zor. Tabatayla takas edilirse süper olur. Zapo gitti, yolu açık olsun. Sıra Fink'te, o da hafta içi gitmiş olur sanırım. Geriye bir isim daha kaldı, o da Holosko. Sakatlığından ötürü dondursunlar sözleşmesini ve yabancı sıkıntısı kalksın böylece. Ferrari ve Bobo sanırım tribüne çıkacak 2. yarıda. Yerlilerden Rıdvan'ın gideceği haberini duydum, umarım gerçekleşmez. Fatih, Erhan ve Yusuf gitsin yeter. Sezon sonu geldiğinde diğer isimler de netleşir performansa göre. Ayrıca 5 genç ismin kampa alınması da çok güzel bir gelişme. Umarım 2. yarıda çıkışa geçip daha iyi bir Beşiktaş izleriz.
.Quote:
BAŞKANI DEV TRANSFERLER KESMEDİ TAKIM SATIN ALIYOR:D:D
Başkan Yıldırım Demirören'in isteğiyle siyah-b...eyazlı yönetimin olağan yönetim kurulu toplantısı dün takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirdi.
Çoğunluğu futbol takımı ve mali konularla ilgili olan toplantıda, Almanya'daki Türkler tarafından kurulan Türkiyemspor'un satın alınmasıyla ilgili bir öneri sunulduğu öğrenildi.
Türkiyemspor'u satın almak için önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde görüşecek olan yönetimin, şartların elvermesi durumunda Türkiyemspor'u satın alarak isminin de Beşiktaş Türkiyemspor olarak değiştirileceği vurgulandı. Başkan Yıldırım Demirören'in onay vermesi durumunda ise bu projenin maliyetinin 100 bin ile 200 bin dolar arasında olduğu vurgulandı
Facebook BJK Fan page
Cok dogru bir is olur bence bu proje gerceklesirse..
Rıdvan kiralık olarak, Yusuf bonservisiyle Ankaragücü'ne gidebilir. Teklifin olduğunu söylemişti birisi.
Facebook BJK Fan pageQuote:
VEEEEEE SEZER ATIK KARTAL
Bir Transfer Daha Bitti!!
Transfer şampiyonu Beşiktaş sonunda bir bombayı daha patlattı. Siyah beyazlılar günlerdir pazarlıklar içinde olduğu Sezer Öztürk transferinide bitirdi.
...
Sporzin.com 'un edindiği bilgiye göre Başkan Yıldırım Demirören yöneticiler Serdal Adalı, Cengiz Zülfükaroğlu ve menejer Ahmet Bulut'un, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile yaptıkları 5 saatlik pazarlık sonucunda Sezerİn transferini bitirdiler. Genç oyuncu bir iki gün içinde Beşiktaş'ın Antalya kampına katılacak..
Atakan Kurt Onaylı
Sezer rotasyonda faydalı olacaktır.
Facebook kaynaklı haberlere güvenmem asla :D
Ben haber sitelerinde göremedim haberi.
KIYASIYA PAZARLIK DEVAM EDİYOR
08.Ocak.2011 22:25
Beşiktaş kulübünün Eskişehirspor ile Sezer Öztürk pazarlığı devam ediyor.
Bugün saat 15:00'da yanyana gelen iki kulübün yöneticileri yaklaşık 8 saatten bu yana bu transferi sonuçlandırmak için kıyasıya pazarlığa oturdu.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre yıldız futbolcunun transferi konusunda ufak tefek pürüzlerin olduğu henüz herhangi bir anlaşmaya varılmadığı öğrenildi.
Bu transferin detaylarını HABER1903'ü takip ederek öğrenebilirsiniz.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Sezer Öztürk kesinleşmiş. Lig tv muhabiri Atakan kurt'un sitesi sporzin de yazıyor..
Sezer Öztürk transferinde sorun
Beşiktaş'ın, son iki haftadır transfer edebilmek için temaslarda bulunduğu Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ün transferi sonuçlanmadı.
Antalya'da bu akşam Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Eskiehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal bir araya geldi. Yapılan görüşmede iki kulüp maddi konularda anlaşmaya vardı, ancak takas için Eskişehirspor'a önerilen Tabata Kırmızı-siyahlı ekibe gitmeyi kabul etmedi. Yaşanan bu gelişmenin ardından görüşme tıkanırken, Eskişehirspor'un Beşiktaş'tan Holosko'yu istediği belirtildi. Ancak Siyah-beyazlı kulübün de Holosko'yu vermeyi kabul etmemesi üzerine bu akşam için Sezer Öztürk'ün transfer görüşmesinden sonuç çıkmadı. Önümüzdeki günlerde iki kulübün yeniden bu konuyu görüşmesi bekleniyor.
Simao ile Almeida'yı da verelim. Bobo düzelmiş nasıl olsa. Bazen saçmalıyorlar yahu. Bu arada yazıda eksiklik var sanırsam Tabata+Holosko'yu almak istiyorlar.
Tabata ve HoLosko yu vereLim, bize Sezer-Koray + para versin Es-Es.
O şekil olur bak :))
TRANSFERE TABATA ENGELİ
http://www.haber1903.com/Page/Images...pg&W=200&H=141
Beşiktaş Kulübü transfer etmek istediği Sezer Öztürk için Eskişehirspor Kulübüyle her konuda anlaştı. Fakat transfere karşılık Eskişehirspor Kulübünün istediği Tabata'da prüz çıktı.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Eskişehirspor Kulübünün Beşiktaşlı futbolcu Tabata'yı istemesi ve Tabata'nın bu transfere engel çıkarması en büyük problem. Beşiktaş Yönetimin şu saatlerde Tabata'yı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Uzun olacak diye Almeida'nın röportajını koymuyorum isteyen linkden okur belki diye linki ekliyorum ;
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ219115SXQ
Röportaj eğer gerçek ise ;
Mourinho'nun Portosunda oynamış olabilirsin ama Mourinho'nun Real'inde İnter'inde senin oynaman imkansız gibi Almeida :) Ama aranızda Ayman - Ziya Doğan arasındaki gibi bir bağ varsa orası ayrı tabi.
Aralarında öyle bir bağ olmadığı kesin.Olsa Porto'dan sonra da aynı takımlarda olurlardı.Real Madrid'in bir forvet aradığı gerçeği mevcut.Dış basında Real Madrid'in Almeida ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı.Alternatif olarak düşünmüş olabilir Jose ki Almeida Jose'nin böyle düşündüğünü öğrenmiş.Yalan söyleceğine ihtimal vermiyorum.He neden o zaman Real Madrid'e gitmedi diyebilirsin.Onun da cevabı röportajda mevcut.Resmi teklif gelmemiş.Belki de Jose'nin bu düşüncesi sadece düşünce olarak kaldı veya Real Madrid yönetimince kabul görmedi.Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi.:)
Öyle bir bağ olmadığı kesin zaten :) Bende yazarken ekledim '' Röportaj eğer gerçek ise ''
Bu kadar ayrıntılı derine inen bir röportaj olduğunu sanmıyorum açıkçası.Olsa bile yine bizim medyamızın bir lüftu var.Seninde dediğin gibi ; '' Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi ''
Daha öncede yorumlardan okuduğum kadarıyla Serkan yazmıştı Real Madrid'den teklif var diye ama ben pek ihtimal vermiyordum.Almeida'da kendiside açıkamış zaten resmi teklif olmadı diye.Bizim medya biraz şişirmiş.
Ek olarak bizimkiler ortalığı kızıştırmak için devam etmişler ; Alex'i tanımıyorum.Adam'a ligi sormuşlar ama konuda Alex var.Garip ve entresan.Bana göre Misimovic'i Niang'ı falan baya iyi tanıyordur.Beşiktaşdaki yıldızları saymıyorum bile.
Almeida menajeri tarafindan Madrid ve Chelsea'ye önerilmis dis basinda okuduklarima göre. Hem Alman hemde Ingiliz basininda yaziyor bizim Türk basini carpitmayi cok seviyor koskoca Real Almeida'dan daha iyilerini parayi basar getirir.