Rıdvan Şimşek, HABER1903'e konuştu.
Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Rıdvan Şimşek, Ankaragücü'nün kendisi ile ilgilenmesi hakkında ve geleceği hakkındaki düşünceleri HABER1903'e açıkladı.
Şimşek HABER1903'e yaptığı açıklamada;
- ANKARAGÜCÜ BENİMLE İLGİLENİYOR -
Ankaragücü ile hakkımda çıkan söylentilerde doğruluk payı var. Menajerim Ankaragücü'nün beni kiralık olarak istediğini söyledi. Ümit Özat hocanın yayıncı kuruluşa verdiği röportajda benimde ismimi geçirdi. Bir hocanın beni istemesi benim için sevindirici bir durum. Yönetimimiz izin verirse gerekli anlaşmalar yapılırsa güçlenip geri dönmek için gitmek isterim.
- HOCAMA SAYGI DUYUYORUM -
Hocam ile aramda hiç bir problem yok. Sadece kampa alınmamayı beklemiyordum. Kamp kadrosunda olmadığımı duyunca inanılmaz üzüldüm. 19 yaşındayım ve benimde hatalarım oluyor. Hocamın vermiş olduğu karara saygı duyuyorum.
- GAZİANTEPSPOR BENİ İSTEDİ -
Gaziantepspor kulübü Beşiktaş'a gelmeden önce beni istiyordu. Yaşanan bu son olaylardan sonra menajerimin Gaziantepspor'un beni bonservisi ile istediği fakat yönetimimizin bunu kabul etmediğini öğrendim. Sadece kiralık olarak gönderebiliriz denilmiş. Benlik bir durum yok ortada. Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda yönetimimiz hangi kulübü seçer ve git derse ben ona giderim.
- TARAFTARA KENDİMİ İSPATLAYAMADIM -
Beşiktaş taraftarına söyleyecek hiç birşeyim yok. Onlara karşı kendimi suçlu hissediyorum. Sakatlığımdan sonra bütün taraftarlarımız benimle ilgilendi. Ben onlara iyileştikten sonra kendimi ispatlayamadım. Şuanda içimde bir tek bunun acısı var. Fakat güçlenip tekrar geri döneceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Onları çok seviyorum.