Yaşar abi ben bilgisayarın audio driverını nereden bulabilirim ?
Printable View
Yaşar abi ben bilgisayarın audio driverını nereden bulabilirim ?
Yanlış :) [email protected] ekLe yardım ederim.
Ekledim abi seni.Kabul edersen sevinirim.Ati ile anakartın ilişkisini ben de çözemedim :D Galiba 3-4 saat boyunca aynı şekilde ilgilenmekten oldu.
Herkese merhabalar bu arada.
Beyler şu Fm 2009 için indirmemiz gereken DirectX güncellemesinin linkini verecek olan var mı ?
Şu konuda olması lazım : http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71425
Teşekkür ederim.Diğer konulardaki linklere baktım da oralarda bunu bulamamıştım.Bilgisayara format attık indrmek zorundayız tekrardan bunu.
Tsi milleti neler oluyor nedir bu sessizlik ?
Merhaba arkadaşlar. Kendi forumuzla uğraşıyordum yoruldum biraz :)
Fm yi de virüs programını da hallettim.Hadi hepinize iyi geceler, iyi rüyalar.
Sanada iyi rüyalar, iyi geceler :)
NBA tv'de maç başlamış ben kaçar herkese iyi geceler :)
Açıl cafe açıl :).
Selam, merhaba, s.a, slm, mrb vesaire...
Günaydınlar herkese...Keyifler nasıl?
Bu gençlik kafayı yemiş yahu. Evden kaçmakta neymiş.
zαтєη кαωgαℓıу∂ıк вυgüη нєя zмαηкι gιвι αηαм вσš ¢∂ šσя∂υ вєη∂є уσк ∂є∂ιм šαηα νєямιşтι 4 тαηє ∂є∂ι вєη∂є šєηιη σя∂α ∂є∂ιм σ∂αм∂α αяαмαуα вαşℓα∂ı вєη∂є çıк σ∂αм∂αη ∂є∂ιм σяα∂α ηє∂єη αηℓαмуσяšυη ƒαℓαη ∂є∂ιм ıση∂αη šσηяα ∂єℓιя∂ι вαηα šαℓ∂ıя∂ı вєη∂є σηυ ∂υя∂υя∂υм νυямα∂ıм вєη ση∂αη šσηяα šєšє вαвαм gel∂ι ƒιşι çєктι вαηα νυя∂υ 4-5 ∂єƒα ση∂αη šσηяα αηηєм αуıя∂ı вєη∂є σ∂αм∂α šöω∂üм вαуα вι ση∂αη šσηяα αçтıм ιşтє тєкяαя
Bu ne yahu ? :confused:
Cidden ne bu?
Eğer bu olaylar gerçekse. Ailece psikiyatriste gidilmesi lazım çünkü ciddi bir durum. Ancak bu kadarda şeyin doğru olacağını düşümüyorum artık..
Bişey okuyamadım valla ne yazıyo harbi orda ?
Düzgün karakterli hali aşağıda.Sanırım sadece ciddi şekilde onu eve almak isteyenler anlayabilsin istemiş.Başka bir neden aklıma gelmedi..
Quote:
Zaten kavgalıydık.Bugün her zamanki gibi annem boş cd sordu.Bende yok dedim.Sana vermiştim 4 tane dedi.Bende senin orda dedim.Odamda aramaya başladı.Bende çık odamdan dedim.Orada neden anlamıyorsun falan dedim.Ondan sonra delirdi.Bana saldırdı.Bende onu durdurdum.Vurmadım ben.Ondan sonra sese babam geldi.Fişi çekti.Bana vurdu 4-5 defa.Ondan sonra annem ayırdı.Bende odamda sövdüm baya bi.Ondan sonra açtım işte tekrar..
Millete kötü örnek olmayın bundan sonra böyle muhabbetleri msn üzerinden yapın...
Aynısını banada anlattı.Pek gerçekci değil gibi,bu ne yahu Tsi'de herkes evden kaçıyor.
Abi o an internetim neden gitti ki sence;) Ayrıca doğrudur bundan sonra MSN'i kullanmam lazım haklısınız..Herneyse siz takmayın beni..
Günaydın...
Orasını bilemem neden gittiğini,dayaktanda olabilir,sende kapatmış olabilirsin her ihtimal var,her neyse bu tür kavgalar kafenin meselesi oldu ;)
Neyse Emre Abi'nin dediğine uyalım bir olay varsa MSN'de konuşalım...
Cafemiz kaçanların mekanı oldu :zuhaha.
Herkese Selamlar ...
Selamlar :).
Yalnız ben bugün kaçmadım yannış anlama var :D
yanlış anlama olmasın taylan ?
Taylan abisi her gün burada kaçma hikayelerini anlatma be gözüm..
inanan var inanmayan var.
Yav ben kaçmadım sadece böyle bir olay yaşandı yazdım. Ayrıca Aygün kaçtı;)
kaça kaçana neyse konuyu kapatalım :)
Selamlar..
Hasretinize dayanamadım geldim.İnternette geldi :D
Sürekli aynı muhabbet sıkıyor valla..
Psikolojim bozuldu internetsiz :D
Aynen Aygün yav :D
Sen alışıksın Taylan.Modemin ışığının yanmadığını görmek çok koyuyo insana.
Yok artık ya :D Laflara Bak :D
Modemin ışığının yanmadığını görmek çok koyuyo insana.
selamlar gençlik :D