Ben bira içmiştim
Ben bira içmiştim
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gelin,öğretiyim
Edit:Ben bunu hiç içmedim abi modunda.. (:
Off Yılbaşı gecesi aklıma geldi. Yılbaşı gecesınden sonra töbe ettim. İstanblue vodka + Vişne suyu anam kusma anım aklıma geldi
![]()
İçki?
Elmalı İstanblue + Gazoz
Johnnie Walker Red Label + Soda + Çikolata
Bu iki menüyü hiç bişeye değişmem.![]()
I'm back...
bende hep votka+ portakal suyu içerim.asitli içeceklerle pek iyi gitmiyor asidi kaçmış gibi oluyor
Nasilsin arkadaslar bu arada dayanamadim buraya koyuyorum
Transporter 3 den goruntuler hehe
![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Müslüm Gürses'in posterinin yanında da Dansöz var bir tane
Çıkmamış bu fotolarda.![]()
selamlar...
zαтєη кαωgαℓıу∂ıк вυgüη нєя zмαηкι gιвι αηαм вσš ¢∂ šσя∂υ вєη∂є уσк ∂є∂ιм šαηα νєямιşтι 4 тαηє ∂є∂ι вєη∂є šєηιη σя∂α ∂є∂ιм σ∂αм∂α αяαмαуα вαşℓα∂ı вєη∂є çıк σ∂αм∂αη ∂є∂ιм σяα∂α ηє∂єη αηℓαмуσяšυη ƒαℓαη ∂є∂ιм ıση∂αη šσηяα ∂єℓιя∂ιвαηα šαℓ∂ıя∂ı вєη∂є σηυ ∂υя∂υя∂υм νυямα∂ıм вєη ση∂αη šσηяα šєšє вαвαм gel∂ι ƒιşι çєктι вαηα νυя∂υ 4-5 ∂єƒα ση∂αη šσηяα αηηєм αуıя∂ı вєη∂є σ∂αм∂α šöω∂üм вαуα вι ση∂αη šσηяα αçтıм ιşтє тєкяαя
arkadaşlar beni evine ciddi ciddi alabilecek olan varsa msn eklesin ve sorgu sual etmesin..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Taylan evden kacakcaksan neden benden 3 puan aldındaha önce kacsaydın keske ya
![]()
Yaşar abi ben bilgisayarın audio driverını nereden bulabilirim ?
Last edited by Raten : 18.Ocak.2009 at 01:24
Yanlış[email protected] ekLe yardım ederim.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Ekledim abi seni.Kabul edersen sevinirim.Ati ile anakartın ilişkisini ben de çözemedimGaliba 3-4 saat boyunca aynı şekilde ilgilenmekten oldu.
Herkese merhabalar bu arada.
Beyler şu Fm 2009 için indirmemiz gereken DirectX güncellemesinin linkini verecek olan var mı ?
Şu konuda olması lazım : http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71425
Teşekkür ederim.Diğer konulardaki linklere baktım da oralarda bunu bulamamıştım.Bilgisayara format attık indrmek zorundayız tekrardan bunu.
Merhaba arkadaşlar. Kendi forumuzla uğraşıyordum yoruldum biraz![]()
Futbolcu Bilgileri
Fm yi de virüs programını da hallettim.Hadi hepinize iyi geceler, iyi rüyalar.
Sanada iyi rüyalar, iyi geceler![]()
Futbolcu Bilgileri
NBA tv'de maç başlamış ben kaçar herkese iyi geceler![]()
Futbolcu Bilgileri
Açıl cafe açıl.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Selam, merhaba, s.a, slm, mrb vesaire...
Günaydınlar herkese...Keyifler nasıl?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Bu gençlik kafayı yemiş yahu. Evden kaçmakta neymiş.
zαтєη кαωgαℓıу∂ıк вυgüη нєя zмαηкι gιвι αηαм вσš ¢∂ šσя∂υ вєη∂є уσк ∂є∂ιм šαηα νєямιşтι 4 тαηє ∂є∂ι вєη∂є šєηιη σя∂α ∂є∂ιм σ∂αм∂α αяαмαуα вαşℓα∂ı вєη∂є çıк σ∂αм∂αη ∂є∂ιм σяα∂α ηє∂єη αηℓαмуσяšυη ƒαℓαη ∂є∂ιм ıση∂αη šσηяα ∂єℓιя∂ι вαηα šαℓ∂ıя∂ı вєη∂є σηυ ∂υя∂υя∂υм νυямα∂ıм вєη ση∂αη šσηяα šєšє вαвαм gel∂ι ƒιşι çєктι вαηα νυя∂υ 4-5 ∂єƒα ση∂αη šσηяα αηηєм αуıя∂ı вєη∂є σ∂αм∂α šöω∂üм вαуα вι ση∂αη šσηяα αçтıм ιşтє тєкяαя
Bu ne yahu ?![]()
Cidden ne bu?
Eğer bu olaylar gerçekse. Ailece psikiyatriste gidilmesi lazım çünkü ciddi bir durum. Ancak bu kadarda şeyin doğru olacağını düşümüyorum artık..
Bişey okuyamadım valla ne yazıyo harbi orda ?
Düzgün karakterli hali aşağıda.Sanırım sadece ciddi şekilde onu eve almak isteyenler anlayabilsin istemiş.Başka bir neden aklıma gelmedi..
Zaten kavgalıydık.Bugün her zamanki gibi annem boş cd sordu.Bende yok dedim.Sana vermiştim 4 tane dedi.Bende senin orda dedim.Odamda aramaya başladı.Bende çık odamdan dedim.Orada neden anlamıyorsun falan dedim.Ondan sonra delirdi.Bana saldırdı.Bende onu durdurdum.Vurmadım ben.Ondan sonra sese babam geldi.Fişi çekti.Bana vurdu 4-5 defa.Ondan sonra annem ayırdı.Bende odamda sövdüm baya bi.Ondan sonra açtım işte tekrar..
So what?
Saike