beta bikere sistemi oturtabilmiştim şimdi ne yaparsam yapim hngi takımı denersem deniyim kaleme 20 şut geliyo maç başı defansı önde oynatsam araya top atıyolar defansı geri yasalandırırsam orta sahayla arada boşluk oluyo deli etti beni
Printable View
beta bikere sistemi oturtabilmiştim şimdi ne yaparsam yapim hngi takımı denersem deniyim kaleme 20 şut geliyo maç başı defansı önde oynatsam araya top atıyolar defansı geri yasalandırırsam orta sahayla arada boşluk oluyo deli etti beni
d&r dan bugün saat gece 22:00 da geldi yurtiçi kargo ile şaşırdım :D
Mağzalaradan ne zaman alırız bu oyunu ?
Bu fm nin ücretli editorü varmış nasıl alıyoruz acaba onu ?
edit:buldum :)
Beta bugün saat 6'da kapanıyor.
Ve İzmir D&R'da oyunun tam sürümü hala yok..
Banada nihayet bugün gelebildi Aral dan :) 159 mb yüklendi bakalım nasıl olmuş
1-2 güne gelir dediler Agora'dan. Gelmezse de sağlam sövücem artık :D
oyunda denge denen bişey kalmamış okadar maç yaptım hepsinde sapma sapan goller yenir yaa hep rakip takımın ataklarını izliyorum hep rakip oynuyor 13 bıle daha ıyıydı bundan sıkıldım yani. yok mu bi çaresi sırf bu yüzden belki oynamıycam baksan baksan maçın saonunda 1 tane pozisyonum bile yok benden mı kaynalanıyor bu sonuçlar. ne yaptıysam olmadı hucum antremanı yaptırdım olmadı kondısyon eskık dediler kondisyon antremanı yaptırdım olmadı yok arkdaş bana mısın demedi allahını seven bişey desin kafayı yemek üzereyim.
Arkadaşlar oyuncu değişikliği yaparken konuştuğumuz zaman oyuncu düşünceli gözüktü diye tepki veriyor. Bu ne anlama geliyor iyi mi kötü mü?
Arsenal'le kariyer açayım dedim takımın dizilişe alışması %14 de takılı kaldı. 5-6 hazırlık maçı yaptım öyle kaldı... :) maç hazırlığını arttırıncamı bu yükseliyordu yoksa genel antrenmanımı arttırınca? gerçi benimki tam ortada değilde bir tık solda. ama yinede 5 hazırlık maçı falan yaptım ilk günki gibi duruyor diğer konulara alışıyor takımda diziliş öyle kaldı....
Oyunu alıcam ama astığım mesaja sadece bir tek kişi cevap verdi. Arkadaşlar tekrar soruyorum demosunu oynadım ve beğenmedim. Bu güncellemeler sonunda oyun alınır mı ? Tavsiye ediyor musunuz ?
Ben tavsiye ederim. 2013'e göre çok daha akıcı gibi geldi bana. Hatalar var ama alıştık artık oyunun ilk çıkışında hatalarla dolu olmasına. Zamanla gideriyorlar, bir sonraki seride iyne hatalarla dolu başlıyoruz. Güzel ayrıntılar ve eklentiler yapmışlar. Daha pratik bir arayüzü var. Eksilerini saymayayım, gözüne çarpmıştır forumda zaten.
Ben tüm anrenörleri kapı önüne koydum 20 gün geçti gram değişme yoktu uyumda antrenmanlara baktım genel antrenman taktikte ve maç antrenmanı da taktikde sonra aklıma geldi gidip antrenör avına çıktım personel kadromu doldurunca sezon öncesi eline yüzüne bakılır uyum seviyesine geldi sonrada tamamen oturdu 4-5 ay falansürmedi alışılageldiği bir sistem ve mentalite de kullanmadım..personein etkisi olabilir özellile taktik antrenörünün
ilk çıkan betayı özledim :o
şu topa kaymalarda topun 5-10 m öteye gitmesini düzeltemedikleri sürece maç motoru sınıfta kalır bu gidişle
Kaleciler topu hala berbat kullanıyor kaç tane patch çıktı düzeltemediler bir türlü.
Defansın arkasına atılan topları sürekli rakip defans kesiyor 1 tane kaçırdıklarını görmedim. Son anda zıplayıp kafa vuruyorlar, bizim forvet de baka kalıyor.
İlk başta baya sinirlenmiştim ama sonunda bir taktik tutunca ve istediğim gibi takım top ile oynadıkça bende heyecanlanıyorum ve oynadığım oyundan zevk alıyorum. Ayrıca mali fair play uygulamasını anlamadım ama benim gibi takımı baştan aşağı değiştirip yenileyenler için baya sıkıntı verici bir durum olabilir.
Taktiğe alışma durumu diğer oyunlara göre daha zor sanırım. 4-2-3-1 sistemini kullanıyorum. Aralık ayının ortasına gelmeme rağmen diziliş kısmı %70 henüz. Diğerleri ise tam.
Ayrıca kalecilerin berbat kullandığına inanmıyorum. Yani benim sistemimde %80 ya da %90 arasında bir isabet ile oynuyorlar. Tabi defanstan başlıyorum top kullanmaya o ayrı durum :D
bişeyleri düzelteyim derken takımlardaki dengeyi bozmuşlar updatede betada çok güzel ataklar yapıyordum gol atıyordum ama şimdi gel gelelim tık yok takımda çok berbat durumda oyun bi an önce el atmaları lazım sigames'in. nezman çıkar güncelleme fikri olan varmı?
Sıkıntı çok olsa da oynuyoruz bir şekilde, işler iyi giderse o kadar göze batmıyor buglar :D