Sayfa 23 / 94 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

beta bikere sistemi oturtabilmiştim şimdi ne yaparsam yapim hngi takımı denersem deniyim kaleme 20 şut geliyo maç başı defansı önde oynatsam araya top atıyolar defansı geri yasalandırırsam orta sahayla arada boşluk oluyo deli etti beni

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

d&r dan bugün saat gece 22:00 da geldi yurtiçi kargo ile şaşırdım

Mağzalaradan ne zaman alırız bu oyunu ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu fm nin ücretli editorü varmış nasıl alıyoruz acaba onu ?

edit:buldum

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Beta bugün saat 6'da kapanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ve İzmir D&R'da oyunun tam sürümü hala yok..

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ve İzmir D&R'da oyunun tam sürümü hala yok..
    Biz Bir 2 Hafta En Fazla Bekleriz Hocam İzmirli Olarak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Banada nihayet bugün gelebildi Aral dan 159 mb yüklendi bakalım nasıl olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

1-2 güne gelir dediler Agora'dan. Gelmezse de sağlam sövücem artık

oyunda denge denen bişey kalmamış okadar maç yaptım hepsinde sapma sapan goller yenir yaa hep rakip takımın ataklarını izliyorum hep rakip oynuyor 13 bıle daha ıyıydı bundan sıkıldım yani. yok mu bi çaresi sırf bu yüzden belki oynamıycam baksan baksan maçın saonunda 1 tane pozisyonum bile yok benden mı kaynalanıyor bu sonuçlar. ne yaptıysam olmadı hucum antremanı yaptırdım olmadı kondısyon eskık dediler kondisyon antremanı yaptırdım olmadı yok arkdaş bana mısın demedi allahını seven bişey desin kafayı yemek üzereyim.

Nesil
    2006

Arkadaşlar oyuncu değişikliği yaparken konuştuğumuz zaman oyuncu düşünceli gözüktü diye tepki veriyor. Bu ne anlama geliyor iyi mi kötü mü?
    Last edited by Universal : 06.Kasım.2013 at 01:06

Nesil
    2008
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by beckss View Post
    oyunda denge denen bişey kalmamış okadar maç yaptım hepsinde sapma sapan goller yenir yaa hep rakip takımın ataklarını izliyorum hep rakip oynuyor 13 bıle daha ıyıydı bundan sıkıldım yani. yok mu bi çaresi sırf bu yüzden belki oynamıycam baksan baksan maçın saonunda 1 tane pozisyonum bile yok benden mı kaynalanıyor bu sonuçlar. ne yaptıysam olmadı hucum antremanı yaptırdım olmadı kondısyon eskık dediler kondisyon antremanı yaptırdım olmadı yok arkdaş bana mısın demedi allahını seven bişey desin kafayı yemek üzereyim.

maalese yok. oyun cok salakca olmus bu sene

Arsenal'le kariyer açayım dedim takımın dizilişe alışması %14 de takılı kaldı. 5-6 hazırlık maçı yaptım öyle kaldı... maç hazırlığını arttırıncamı bu yükseliyordu yoksa genel antrenmanımı arttırınca? gerçi benimki tam ortada değilde bir tık solda. ama yinede 5 hazırlık maçı falan yaptım ilk günki gibi duruyor diğer konulara alışıyor takımda diziliş öyle kaldı....

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Oyunu alıcam ama astığım mesaja sadece bir tek kişi cevap verdi. Arkadaşlar tekrar soruyorum demosunu oynadım ve beğenmedim. Bu güncellemeler sonunda oyun alınır mı ? Tavsiye ediyor musunuz ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Arkadaşlar oyuncu değişikliği yaparken konuştuğumuz zaman oyuncu düşünceli gözüktü diye tepki veriyor. Bu ne anlama geliyor iyi mi kötü mü?
    Kötüye yakın diyelim. Oyuncu stresli oluyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Oyunu alıcam ama astığım mesaja sadece bir tek kişi cevap verdi. Arkadaşlar tekrar soruyorum demosunu oynadım ve beğenmedim. Bu güncellemeler sonunda oyun alınır mı ? Tavsiye ediyor musunuz ?
    Ben tavsiye ederim. 2013'e göre çok daha akıcı gibi geldi bana. Hatalar var ama alıştık artık oyunun ilk çıkışında hatalarla dolu olmasına. Zamanla gideriyorlar, bir sonraki seride iyne hatalarla dolu başlıyoruz. Güzel ayrıntılar ve eklentiler yapmışlar. Daha pratik bir arayüzü var. Eksilerini saymayayım, gözüne çarpmıştır forumda zaten.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben tavsiye ederim. 2013'e göre çok daha akıcı gibi geldi bana. Hatalar var ama alıştık artık oyunun ilk çıkışında hatalarla dolu olmasına. Zamanla gideriyorlar, bir sonraki seride iyne hatalarla dolu başlıyoruz. Güzel ayrıntılar ve eklentiler yapmışlar. Daha pratik bir arayüzü var. Eksilerini saymayayım, gözüne çarpmıştır forumda zaten.
    Teşekkürler. Siparişi verdim şimdi Playstore'den birazdan keyleri gönderirler. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    Arsenal'le kariyer açayım dedim takımın dizilişe alışması %14 de takılı kaldı. 5-6 hazırlık maçı yaptım öyle kaldı... maç hazırlığını arttırıncamı bu yükseliyordu yoksa genel antrenmanımı arttırınca? gerçi benimki tam ortada değilde bir tık solda. ama yinede 5 hazırlık maçı falan yaptım ilk günki gibi duruyor diğer konulara alışıyor takımda diziliş öyle kaldı....

Diziliş çok zor artıyor.Fenerbahçe'de 3 dc-wbl-wbr-3 mc-2 st taktiğini neredeyse Aralık sonunda %100'e ulaştırabildim.Aslında normalde de böyledir.4-4-2 oynayan bir takımın sistemini atıyorum 4-3-3 e çevirirseniz 4-5 ayı bulur takımın tam olarak alışması.

Quote Originally Posted by guneykanat View Post
    maalese yok. oyun cok salakca olmus bu sene
    hemde nasıl zevk denen bısey kalmadı bende oynadıkça sıkılıyorum.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Diziliş çok zor artıyor.Fenerbahçe'de 3 dc-wbl-wbr-3 mc-2 st taktiğini neredeyse Aralık sonunda %100'e ulaştırabildim.Aslında normalde de böyledir.4-4-2 oynayan bir takımın sistemini atıyorum 4-3-3 e çevirirseniz 4-5 ayı bulur takımın tam olarak alışması.
    haklısınız ancak 13'dede GS 442 formasyonuyla başlıyor ben 4231'i 10. haftaya kadar alıştırıyordum. şimdi daha zorlaşmış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ben tüm anrenörleri kapı önüne koydum 20 gün geçti gram değişme yoktu uyumda antrenmanlara baktım genel antrenman taktikte ve maç antrenmanı da taktikde sonra aklıma geldi gidip antrenör avına çıktım personel kadromu doldurunca sezon öncesi eline yüzüne bakılır uyum seviyesine geldi sonrada tamamen oturdu 4-5 ay falansürmedi alışılageldiği bir sistem ve mentalite de kullanmadım..personein etkisi olabilir özellile taktik antrenörünün

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ben tüm anrenörleri kapı önüne koydum 20 gün geçti gram değişme yoktu uyumda antrenmanlara baktım genel antrenman taktikte ve maç antrenmanı da taktikde sonra aklıma geldi gidip antrenör avına çıktım personel kadromu doldurunca sezon öncesi eline yüzüne bakılır uyum seviyesine geldi sonrada tamamen oturdu 4-5 ay falansürmedi alışılageldiği bir sistem ve mentalite de kullanmadım..personein etkisi olabilir özellile taktik antrenörünün
    bende Antenucci yaptırıyor taktik antrenmanını 5/4 yıldız veriyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    bende Antenucci yaptırıyor taktik antrenmanını 5/4 yıldız veriyor
    Birde şu var takım hiç alışkın olmadığı bir mentaliteye alışmaya çalışıyorsa o da büyük etken oluyor..mesela ben ufak klüplere atak mentalitesini oturutrken epey zorlanıyorum savunma kontra ciğerlerine işlemiş (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Birde şu var takım hiç alışkın olmadığı bir mentaliteye alışmaya çalışıyorsa o da büyük etken oluyor..mesela ben ufak klüplere atak mentalitesini oturutrken epey zorlanıyorum savunma kontra ciğerlerine işlemiş (:
    olabilir

ilk çıkan betayı özledim

şu topa kaymalarda topun 5-10 m öteye gitmesini düzeltemedikleri sürece maç motoru sınıfta kalır bu gidişle

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Kaleciler topu hala berbat kullanıyor kaç tane patch çıktı düzeltemediler bir türlü.
    Defansın arkasına atılan topları sürekli rakip defans kesiyor 1 tane kaçırdıklarını görmedim. Son anda zıplayıp kafa vuruyorlar, bizim forvet de baka kalıyor.

İlk başta baya sinirlenmiştim ama sonunda bir taktik tutunca ve istediğim gibi takım top ile oynadıkça bende heyecanlanıyorum ve oynadığım oyundan zevk alıyorum. Ayrıca mali fair play uygulamasını anlamadım ama benim gibi takımı baştan aşağı değiştirip yenileyenler için baya sıkıntı verici bir durum olabilir.
    Taktiğe alışma durumu diğer oyunlara göre daha zor sanırım. 4-2-3-1 sistemini kullanıyorum. Aralık ayının ortasına gelmeme rağmen diziliş kısmı %70 henüz. Diğerleri ise tam.
    Ayrıca kalecilerin berbat kullandığına inanmıyorum. Yani benim sistemimde %80 ya da %90 arasında bir isabet ile oynuyorlar. Tabi defanstan başlıyorum top kullanmaya o ayrı durum

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    ilk çıkan betayı özledim

şu topa kaymalarda topun 5-10 m öteye gitmesini düzeltemedikleri sürece maç motoru sınıfta kalır bu gidişle
    SORMA KARDEŞLİK ya ilk çıkan betayı özledim bende 3te 3 yapmıştım veronayla şimdi galibiyet hatta atak yüzü bile görmüyorum.

bişeyleri düzelteyim derken takımlardaki dengeyi bozmuşlar updatede betada çok güzel ataklar yapıyordum gol atıyordum ama şimdi gel gelelim tık yok takımda çok berbat durumda oyun bi an önce el atmaları lazım sigames'in. nezman çıkar güncelleme fikri olan varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Sıkıntı çok olsa da oynuyoruz bir şekilde, işler iyi giderse o kadar göze batmıyor buglar

Sayfa 23 / 94 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon

Mesaj Yetkileri