Opsiyonu kullanacak olurlarsa acayip kar ederiz :D Unutun kaça aldığımız falan :)
Printable View
Opsiyonu kullanacak olurlarsa acayip kar ederiz :D Unutun kaça aldığımız falan :)
Beşiktaşlı Michael Fink, sezon sonuna kadar B.M.'Gladbach takımına kiralandı. Transfer bedeli 700 bin Euro.
FINK RESMEN GİTTİ
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, 2010-2011 sezon sonuna kadar Michael Fink'in Borussia Mönchengladbach Kulübü’ne geçici transfer edildiği bildirildi.
Kulübten yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink’in, Borussia Mönchengladbach Kulübü’ne 2010-2011 sezon sonuna kadar,700.000.€ bedelle geçici transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır."
-HABER1903 -
Herhalde bu parayı verip, kontratına karışmayız dediler. Yoksa yarım sezon için bu para biraz fazla gibi...
Adalı, Ersan'ın sakatlığının ardından teknik direktör Bernd Schuster'in futbol komitesinden yerli bir defans oyuncusu alınması yönünde bir isteği olmadığını da vurgulayarak, "Hocamız bizden yeni bir yerli defans oyuncusu alınması konusunda istekte bulunmadı. Kendisi ile bugün görüştük ama böyle bir isteği olmadı. Zaten bu dönemde alacağımız ve takımımıza katkı sağlayacak bir futbolcu bulmak çok zor" şeklinde konuştu.
DHA
Haberlerde transfer çalışmalarına başlandı demişti ama bence de gerek yok pek ..
Aslında gerek var bence ama pek düzgün birilerini bulmak mümkün değil bu saatten sonra... Birden kendimiz stoper de, Erhan Güven ya da genç takımdan birini oynatırken bulabiliriz. Allah korusun...
Erhan Güven düşünülüyorsa Ersan'ın yerine Ersan'a bir sandalye versinler oturtsunlar kalenin önünde ama Erhan'ı oynatmasınlar.
Bir gurbetçi kiralanabilirse kaymaklı kadayıf olur.Başkada piyasada adam yok zaten.
Aynı hataya vaktinde Galatasaray da düştü, Kewell ı stoper oynattılar hatırlarsanız... Aynı şey olacak diye birşey yok ama, Ferrari de Sivok da şu an kısmen sakat, hafta sonuna yetişemezlerse -ki Sivok yetişecek sanırım- göbekte kim oynayacak merak ediyorum.
En kötü Aurelio oynar.
Nobre Almeida
Simao Guti Quaresma
Aurelio
İsmail Köybaşı Ersan İbrahim Hilbert
Cenk
Beşiktaş bu kadroyla oynuyordu 5 yabancı yabancı stoper oynatırlar bir şey olmaz. Sivok yetişiyor diye biliyorum.
Dün sağlık kontrolleri için Katar'a giden Tabata'nın gerekli kontrollerden geçtiği Al-Rayyan Sports Club klubünün Beşiktaş ile anlaşmasından sonra bugün Tabata'da yeni kulübü ile anlaştı.
Tabata'nın resmi sözleşmeyi Türkiye saati ile 19:00'da imzaladığı öğrenildi.
HABER1903
Serdar KesimaL bence geLecek sezon için düşünüLmeLi. Ersan iLe beraber 10 yıL savunma probLemi çekmeyiz.
İnşallah ileride stoperde ciddi sıkıntılar yaşamayız.
En kötü ihtimalle lig maçlarında Atınç oynar ya da Konya Torku maçında defansta oynayan eleman. Onlar da Allah muhafaza en kötü ihtimallerde.
ADANA'YLA GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR
28.Ocak.2011 6:00
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...or_4747914.jpg
Ancak yaşadığı ciddi sakatlık sonrasında Siyah-Beyazlı idarecilerin de hız verdiği görüşmeleri bir an önce bitirmek istedikleri kaydedildi.
Her fırsatta, “Beşiktaş’ta kalmak istiyorum” diyen Ersan’ın da bu görüşmelerden haberdar olduğu ve moralinin biraz olsun düzeldiği öğrenildi. Daha önce kapıyı 3 milyon Euro’dan açan Adanaspor Yönetimi’nin fiyatı 1 milyon 500 bin Euro’ya kadar düşürdüğü ifade edildi.
- FANATİK -
HEDEFTE TOPRAK VAR
28.Ocak.2011 6:25
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...ar_5476562.jpg
Kara Kartal’ın genç yıldızı Ersan Gülüm’ün beklenmeyen sakatlığı, Beşiktaş Yönetimi’ni de harekete geçirdi. Siyah-Beyazlı idareciler, teknik direktör Bernd Schuster’le görüştükten sonra yerli bir savunmacıyla kadroyu güçlendirmek için düğmeye bastı.
Hedefte ise Freiburg’un Türk asıllı savunmacısı Ömer Toprak var... Karting yaparken geçirdiği kaza sonrasında 1 yıl futboldan uzak kalan ve 2010’da sahalara dönen Ömer, yavaş yavaş eski performansına da yaklaştığının sinyallerini veriyor. Beşiktaşlı idarecilerin hemen harekete geçtikleri ve transfer dönemi bitmeden bu işi mutlu sonla noktalamak istedikleri kaydedildi.
Emre için Başkan görüşebilir
Hedefteki bir diğer isim ise Emre Güngör... Gaziantepspor’un bu sezonki başarısında önemli rol oynayan Emre için Başkan Yıldırım Demirören’in, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl’la görüşme yapmaya hazırlandığı dile getirildi.
- FANATİK -
İbrahim Kızıl açıklama yapar; Emre Güngör 6 milyon € :p
TABATA BORSAYA BİLDİRİLDİ
28.Ocak.2011 11:38
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...di_2100542.jpg
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Tabata'nın 2010-2011 sezon sonuna kadar Katar takımı Al-Rayyan Sports Club’a geçici transfer edildiği bildirildi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata’nın 2010-2011 sezon sonuna kadar Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club’a geçici transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Bu dönemde sözleşme gereği futbolcunun Şirketimizden alacağı olan 652.000.Euro Al-Rayyan tarafından karşılanacaktır. Al-Rayyan sezon sonunda 4.000.000.Euro bedelle oyuncuyu transfer etme opsiyonuna sahiptir."
Hadi oğlum Tabata.Göster kendini.:icon_biggrin:
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Ocak'ta oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçının 88. dakikasında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilen ve sezonu kapatan Ersan Gülüm'ün yerine transfer edeceği ismi buldu.
Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Bernd Schuster dün futbol komitesi ile yaptığı görüşmede, yaşanan bu gelişme sonrası yeni bir yerli defans oyuncusu isteğinde bulunmamaıştı. Ancak dün akşam ve bu sabah yapılan son görüşmler sonrası Beşiktaş yeni bir defans oyuncusu almaya karar verdi.
Siyah Beyazıl kulüp Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen Gurur Yazar bugün ile görüşmeye başladı. İzmir ekibi ile 31 Mayıs 2012 tarihine kadar sözleşmesi olan 24 yaşındaki futbolcu A2 Milli takımının da formasını giymişti.
Gurur'u satmayı düşünmeyen Karşıyaka Kulübü, Beşiktaş'ın teklifi üzerine futbolcusunun kariyerini düşünerek Siyah Beyazlı takım ile teklifini değerlendirmeye aldı. İki kulüp arasında bugün yapılan görüşme sonrası bu transferin tamamlanması bekleniyor.
Son dakikada bir sorun çıkmaması halinde Gurur'un yarın İstanbul'a gelip Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
sporx
TRANSFER: Beşiktaş, Karşıyaka'nın stoperi Gurur Yazar ile anlaşmak üzere. (DHA)
Bank Asya'dan devam edebiliriz.A2 Milli takımınada çağırılan,bir dönem bizle adıda geçen Ksk'lı Saffet Gurur kiralanabilir.Rıdvan'da Ksk'ya. yazmıştım twitter'da Ersan sakatlandıktan sonra.
Serdal başkanda dikkate almış sağolsun. :)
ERSAN'I ARATMAYACAĞIMA İNANIYORUM"28.Ocak.2011 16:22
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...m__6501655.jpg
Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ün sakatlanması ile gündeme gelen Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen Gurur Yazar, ilk kez HABER1903'e konuştu.
Yazar yaptığı açıklamada;
" Menajerim Beşiktaş'ın benle ilgilendiğini söyledi. Fakat henüz yöneticilerimizden bana gelen bir şey yok. Zaten yarın bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu yüzden yönetim ile herhangi bir görüşmem olmadı. Bende basından takip ediyorum. Beşiktaş'ın bana teklifte bulunması benim için gurur verici bir olay. 3 büyüklerde oynamak hedeflerimin başında geliyordu. Ersan Gülüm'ün sakatlanmasına çok üzüldüm. Ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Eğer Beşiktaş'ta oynamak nasip olursa elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Beşiktaş'lı taraftarlara Ersan'ı aratmayacağıma inanıyorum. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Genç ve potansiyelli bir isimin gelmesi güzel olur ama inşallah fm profilindeki gibi ağır bir oyuncu değildir, Ferrari bile bu sistemde iş yapmıyorsa onun işi daha da zor olur.
Nefret ederdim FM'de bu adamdan.Ne zaman Bank Asya'da bir takım yönetsem ve Karşıyaka ile karşılaşsam bana mutlaka gol atardı.Gerçekte nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum ama böyle bir önyargım var ona karşı :)
ligi idare edebiliriz heralde bu genç kardeşimizle eğer gelirse. Kendisini tanımam ama boş bir adam transfer edeceklerini sanmıyorum ..
Gurur çok iyi olur açıkçası.Ersan'ın yokluğunu hissettirmez en azından.
Avrupa maclarinda Ferrari Sivok olabilir. kadro derinligi icin iyi olur defans oyuncularimiz olasi bir sakatlik yasarsa sorun yasaya biliriz.
Alternatif olarak birisinin alınması iyi olur açıkcası.Sivok ve Ferrari bu sezon hep sakatlıklarla boğuştular.Bizde bu şansızlık olduğu sürece sakat vemeye devam edeceğiz büyük ihtimalle.