oo King_Theoden emre abiye iş bilmez, sürünürsün.. sen anlamıyorsun bu işlerden gibi sözler sarfediyor, forumda gerginlik.. =)
Printable View
oo King_Theoden emre abiye iş bilmez, sürünürsün.. sen anlamıyorsun bu işlerden gibi sözler sarfediyor, forumda gerginlik.. =)
http://shop.atasay.com/fotos/2/1002471.jpg
son bişey bu yüzük nasıl sizce :D
oha, güzelmişş.. =)
atasay olmasın orda emre adını yazdır yengenın:D
Nasıl olduğunu söyleyemem ama eğer verirsen 2 aya kalmaz nişan hazırlıklarına başla abisi :D:D:D
2 ay kısa bir süre abi :D
2 seneye inşallah. :n:
ben biliyodum bu forumda milli piyango kazananın ismini.. =) emre abiymiş...
Emrecim şimdi o yüzüğü alırsan, ilerde nişan düğün vs olduğunda hatun senden set ister :D
O zaman sen dediğim yere bir göz at ; dur sana bir iki stil daha bir şeyler bulayım hazır bugun iş yok herkes yarınki toplantıyı bekliyorken :D:D:D
o yüzük büyük değilmi emre :D Tek kaya maşallah :D bu ekonomik durum beni aşar ben tavsiye vermiyorum :D
büyük derken Turgut :D
şu kadarcık şu kadarcık diyorsun şu kadarcık dediğiniz şeyin fiyatı ne kadarcık.. :n:
700 lira civarı sanırım :D anımsamıyorum şimdi
http://images.hediyedenizi.com/A500/4/18585.jpg
yüzük vereceksende 3 işte işe yarayacak yüzük ver direkt nişana kaymasın iş abisi.
Bu hem doğumgünü,hem sevgililer günü,hemde tanışma gününe uygun illa yüzük diyorsan :D:D:D
Benim orda arkadaşım var Pırlanta satan bir yerde çalışıyor harbi istiyorsan yollayayım seni onun yanına :D Hem seçmene de yardımcı olur :D
İyisimi ben bir ayıcık alayım abi. :n:
kaan abi haklı :D hem öle bi yüzüge direk git ortakoy banyan da ye yemeğini aksam tam süper olsun :D
Az önce verdiğim örnek 100'den fazla 200'den az :D:D:D
Başka daha bakayım ama takı bakmayacagım :D:D:D
Tam organizasyon Turgutcum.
Ayıcık aman uzak dur ayıcıktan :D:D:D
eee daha daha nasılsınız :D
noluyo burda
Bak buda var ama bu 3 olaydan anca birini kurtarır :D:D:D
http://www.sihirlifoto.com/productphoto/141.jpg
tamam yaa iki tane 10 numara mekan buldum sana emre :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hatta bitanesinin sitesine girdim anasayfadaki müzik cok hosuma gitti cıkamıyorum :D
merhaba millet.
Turgutcum siteyi banada gönder de müziğinden faydalanayım bari? :D:D:D
el barto kaçabilirsin ama saklanamazsın.
Kriz var. Birşey aLmayın. Ekonomiden haberiniz yokmu sizin.
evet kriz var...
şuanda ekonomik kriz var ayrıca benim dnm'da çalışmaaak yoook :n: (bkz: recep ivedik 2 fragman)
Şubat ayLarını sevmem hiç. Ekonomik oLarak çöktüğüm aydır. Hatunun doğum günü, SevgiLiLer günü, Samimi üç arkadaşın doğum günü.
Ne bu yahu :D
Bu yıL bahanemiz var bari. Kriz var :D
bizde kriz yok (::)
Emre sen niye mekan arıyorsun ki mekan sahibi olaraktan sana yakışmadı. Bizim cafe ne güne duruyor, İsocum Bodyguard olur, Turgutum organizasyon komitesi başkanı :D bizim devrimci ekip cafeyi süsler bir şeyler yaparız :D
Kriz var doğru ama sen hele bir doğum günü organizasyonu yapma da krizi gör o zaman, Davos krizi durumun yanında Pijama partisi gibi kalır :D
daha elit bir yer lazım Serkan abi yoksa bundan iyi mekan mı bulacaksın (::)
Emre ortaköy Banyan la beyoğlu Leb-i Derya ya bak derim ben manzarası calısanları güzel mekanlardan ikisi :)
Bizim cafeden iyi yer mi bulacan ? Çok canınız sıkılırsa mayga yaptırırız servisi dersin ki ben çok insaflı bir adamım bu çocuğu bataklıktan çıkardım besliyorum falan ayağına artı puan alırsın hem :D
Bir dipnot: Turgutum gözünü seveyim benim olduğum yerde ortaköy deme :D Her duyuduğumda yüreğim ve cebim sızlıyor:D
lebideryayı biliyordum sağol turgut :) diğerini denemedim hiç olabilir teşekkürler tavsiyen için. :)
Tabi abi tabi :D ama dediğim gibi daha elit bir yer lazım :D