Alalım bir iki güzel mekan tavsiyesi bakalım Turgut
Abi ben kankalara güvenmem![]()
Alalım bir iki güzel mekan tavsiyesi bakalım Turgut
Abi ben kankalara güvenmem![]()
Emre bide şu var taşlı sopalı şaşalı hediyeler ucuz oluyo kız arkadasının zevkine göre öyle bişey bulabilirsin
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
bu muhabbetle akşam edilir neyse artık bakacağız birşeyler.![]()
Bak Behlül ile Bihter bile Parfümüne iddiaya girdi![]()
Bir iki tüyo daha vermeyeyim biraz daha verirsem cok romantik kaçacağım,artık ben dede oldum![]()
bu hedıye ıslerı zordur zor dogum günü ,tasnıma yıldonümü,sevgıller ggunu ,bıde anne-baba günü okuyosan bıde lıse felansa ögretmenler gunu ooo aklıma gelmeyen daha cok seyler varzor zor
![]()
oo King_Theoden emre abiye iş bilmez, sürünürsün.. sen anlamıyorsun bu işlerden gibi sözler sarfediyor, forumda gerginlik.. =)
son bişey bu yüzük nasıl sizce![]()
oha, güzelmişş.. =)
atasay olmasın orda emre adını yazdır yengenın![]()
Nasıl olduğunu söyleyemem ama eğer verirsen 2 aya kalmaz nişan hazırlıklarına başla abisi![]()
2 ay kısa bir süre abi
2 seneye inşallah.![]()
ben biliyodum bu forumda milli piyango kazananın ismini.. =) emre abiymiş...
Emrecim şimdi o yüzüğü alırsan, ilerde nişan düğün vs olduğunda hatun senden set ister![]()
O zaman sen dediğim yere bir göz at ; dur sana bir iki stil daha bir şeyler bulayım hazır bugun iş yok herkes yarınki toplantıyı bekliyorken![]()
o yüzük büyük değilmi emreTek kaya maşallah
bu ekonomik durum beni aşar ben tavsiye vermiyorum
büyük derken Turgut![]()
şu kadarcık şu kadarcık diyorsun şu kadarcık dediğiniz şeyin fiyatı ne kadarcık..![]()
700 lira civarı sanırımanımsamıyorum şimdi
yüzük vereceksende 3 işte işe yarayacak yüzük ver direkt nişana kaymasın iş abisi.
Bu hem doğumgünü,hem sevgililer günü,hemde tanışma gününe uygun illa yüzük diyorsan
Benim orda arkadaşım var Pırlanta satan bir yerde çalışıyor harbi istiyorsan yollayayım seni onun yanınaHem seçmene de yardımcı olur
![]()
İyisimi ben bir ayıcık alayım abi.![]()
kaan abi haklıhem öle bi yüzüge direk git ortakoy banyan da ye yemeğini aksam tam süper olsun
Az önce verdiğim örnek 100'den fazla 200'den az
Başka daha bakayım ama takı bakmayacagım
Tam organizasyon Turgutcum.
Ayıcık aman uzak dur ayıcıktan