Beşiktaş yalanladı Gurur transferini.
Printable View
Beşiktaş yalanladı Gurur transferini.
Samsunspor'dan Kemal'i alsınlar hem kumaşıda iyi hemde genç . . .
Valla Gurur'un FM profilibe bakarsak hem çok ağır Beşiktaş'ın bu sistemine uymaz hemde savunma yönü de o kadar etkili değil bana kalırsa Atınç veya Furkan kullanılmalı bu takımda ya da dağa sağlam sisteme uyan bir Türk stoper alınmalı .
Gurur'u hiç canlı izleyen oldumu :n: Elek olur bu adam gelirse.
:D İyi topçudur Tabata, ben güveniyorum ona :D
Gurur un Fm den bildiğim kadarıyla yavaş bir defans oyuncusu olduğunu bende biliyordum, zaten yalanlanmış, DHA dışında düzgün bir haber kaynağı da yok... Birileri alınmalı ama biraz daha hızlı bir stoper olursa iyi olur.
Bizde tonla Kolo Toure tarzı adam var zaten. Nereden bulacağız böyle adamı? :) Sistemimize uygun Mahmut Boz, Aykut Demir, Serdar Kesimal, Eren Güngör var. Onları da bu yıl alamayız. Furkan Şeker'i denemek gerek bence. Ama Ferrari de Sivok da boş adam değil sonuçta, Schuster bir çare bulur umarım.
Yok zaten Ersan varken de ideal göbek oyuncuları Sivok-Toraman olacaktı... Sezon başından beri bunu planlıyor. Ferrari bu sisteme pek uygun değilken, tek yedek onun kalması kötü. Atınç da sanırım daha çok iyi yarı stoper tabirine uyuyor. Furkan ı bir ara denemişti, pek birşey anlamamıştık, birileri alınmazsa belki de bu Furkan için bir şans olacaktır.
Unutmadan, bu sistemle stoperlerimiz çok sakatlanacaktır. Adamlar mevkileri gereği bu kadar koşmaya alışkın değiller, kaldı ki Toraman, geçen seneden alışkın sürekli koşmaya, yanına kim konulduysa sakatlandı ilk yarı... Bir ara Aurelio nun lafı geçmişti, şimdi düşünüyorum da çok da sırıtmayacaktır stoper de...
"BOBO'YU KADRODA GÖRMEK İSTİYORUZ"
Beşiktaş kulübü yardımcı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, İBB karşılaşması öncesi HABER1903'e konuştu.
Havutçu yaptığı açıklamada;
- İBB KARŞILAŞMALARI ZOR OLMUŞTUR -
İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşması bizim için her zaman zor olmuştur. Fakat şuanda çok iyi bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Mutlak kazanmak için sahaya çıkacağız.
- KAMPA GİRECEĞİZ -
İBB karşılaşmasında takımı kampa alacağız. Çünkü karşılaşma saati 15:00 'da. Bursaspor karşılaşmasında da aynısını yapmıştık. İBB karşılaşması önceside takımımız ile kampa gireceğiz.
- STOPER DÜŞÜNMÜYORUZ -
Ersan Gülüm'den sonra bir stoper almayı düşünmüyoruz. Zaten öyle bir şey olsa yönetime talepte bulunurduk. Bugün hocamız yönetim kurulu ile durum değerlendirmesi yapacak. Bunun dışında bu konuda herhangi bir gündem yaratcak birşey yok.
- SCHUSTER BOBO'YU KADROSUNDA GÖRMEK İSTİYOR -
Bobo'nun hoca ile bir sorunu yok. Bobo'da diğer futbolcu arkadaşlarımız gibi idmanlarda çalışıyor. Fırsat buldukçada sahadaki yerini alıyor. Zaten hocamız Bobo'yu kadrosunda görmek istiyor.
- HABER1903 -
ALİ KÜÇİK BUCASPOR'DA
Beşiktaş'ın başarılı genç futbolcusu Ali Küçik, Bucaspor'a ...kiralanıyor.
Teknik Direktör Schuster tarafından onaylanan bu transfer sonrasında HABER1903'e konuşan Küçik;
...
" Bucaspor'a ikinci yarıda kiralanıyorum. Daha güçlü bir şekilde Beşiktaş'a döneceğim. 2 gün içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağım. Ben hocam ile görüşemedim. Fakat Serdal Başkan ile görüştüm. Hocamın beni çok sevdiğini fakat bu takımda şans bulmamın çok zor olacağını, kendimi geliştirmem için Bucaspor'a izin verdiğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
ALİ RESMEN BUCASPOR'DA
01.Şubat.2011 15:27
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...da_2456271.jpg
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Ali Kuçik'in 2010-2011 sezon sonuna kadar Bucaspor Kulübü’ne geçici transfer edildiği bildirildi. Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Ali Kuçik’in 2010-2011 sezon sonuna kadar Bucaspor Kulübü’ne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır."
TRANSFER: Besiktas, Malatyaspor'un 19 yasindaki stoperi Guven Gursoy'u renklerine bagladi.
İyi oldu... En azından bir alternatif olmuş oldu. Fm profili koyabilecek biri var mı?
Güven stoper değil hücum ağırlıklı bir oyuncu.Malatyada da hücuma dönük orta saha olarak görev yapıyordu yanlış bilmiyorsam.
GÜVEN GÜRSOY BEŞİKTAŞ'TA
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor maçında son dakikalarda sakatlanarak sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm'ün yerine oyuncu arayan Beşiktaş, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un 19 yaşındaki genç savunmacısı Güven Gürsoy'u renklerine bağladı.
Genç yaşına rağmen Bank Asya 1. Lig'de Malatyaspor'un küme düştüğü sezon 12 maçta forma giyen Güven, rakip kalelere 2 gol atmayı başarmıştı.
TFF 2. Lig'de 34 maçta 3 gol kaydeden genç stoper, TFF 3. Lig'de de 17 maçta forma giydi.
Güven, Türkiye Kupası'nda da 4 kez forma giyerken, U16 ve U17 formalarını da toplam 5 kez giydi.
-NTVSPOR-
Şeklinde geçmiş Ntvspor ama sanki fm den bende ofansif ortasaha diye hatırlıyorum... Sorun değil, iki mevkiye de alternatifimiz pek yok zaten.
Ben de sağ bek olarak biliyorum , en azından FM'de öyleydi . Sanırım geleceğe yönelik bir yatırım sanırım Schuster Erhan Güven'i stoper kullanacak sanırım . Antalya'da stoper oynarken performansı gayet iyiydi Erhan'ın .
Sağ bek de oynayabilen bir oyuncu,anlaşılan bu yönünü geliştirmiş.Fm profili fena durmuyor genç bir oyuncu nitekim.Şusterin düşüncesi Ersanın yerine Sivoku transfer etmekmiş demek,Hilbertten alacak formayı.Hayırlısı olur umarım bizim için.
Elinde Rıdvan var aynı yere 1 genç daha alıyosun.
GÜVEN GERÇEKTEN ÇOK HIZLI"
01.Şubat.2011 18:16
Beşiktaş'ın Malatyaspor'dan transfer ettiği Güven Gürsoy'u, Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit'e sorduk.
Yiğit yaptığı açıklamada;
- TRANSFER SÜPRİZ OLMADI -
"Güven uzun süredir bir çok takım tarafından takip ediliyordu. Beşiktaş'ında bu takımlar arasında olduğunu bildiğimizden dolayı transfer bizim için süpriz olmadı. Güven'e bir kaç takımdan daha teklif geldi.Ama bir hem Beşiktaş kulübünün büyüklüğünden ve kalitesinden hem de güvenin geleceğini düşünerek Beşiktaş'ı tercih ettik."
- BEŞİKTAŞ'A KAZANÇ SAĞLAYACAK -
"1992 doğumlu ve 6 defa milli oldu.Beşiktaş'a kazanç sağlayacağına inanıyorum. Bir Malatya'lı olarak güvenin Beşiktaş'ta olmasından gurur duyuyorum. Bonservis olarak herhangi birşey ödendi diyemem. Beşiktaş kulübü ile ayrı bir protokol yaptık. Önümüzdeki günlerde bunun ayrıntıları açıklanacaktır."
- ÇOK HIZLI -
"Güven savunmanın orta dörtlünün önünde oynuyor. Pek uzun boylu değil ama gerçekten çok hızlı. Aile yaşantısı ve özel hayatı düzgün olan bir sporcu. İnanıyorum ki Beşiktaş ve Türk futboluna yararlı olucaktır." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Hayırlı olsun.Son dakika sürprizi oldu gerçekten.İnşallah katkı sağlayacak bir transfer olur.
Yalnız her yerde ayrı bir mevkisi var futbolcunun :D Malatyaspor un internet sitesinde orta saha, fm de dr-mr, menajeri dmc, ntvspor ve bilumum haber siteleri dc diyor. İnşallah hepsinde oynuyordur :P :D
Ersan transferinde yakaladığımız başarıdan sonra bu transferden de umutluyum doğrusu, hayırlı olsun.
Balıkesirspor`dan 91'li Kerim Alıcı Beşiktaş'ta.Şuster fm scout kullanmaya devam ediyor.:D
"GÜVEN A2'DE BAŞLAYACAK"
03.Şubat.2011 15:00
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...k__4492062.jpg
Beşiktaş kulübü Altyapıdan Sorumlu Üyesi Sinan Vardar, Karabük karşılaşması öncesi HABER1903'e konuştu.
Vardar yaptığı açıklamada;
- ALLAH SAKATLIK VERMESİN -
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında bize yakışan bir futbol oynadık. Fiyapı İnönü stadının uğuru ve mükemmel taraftarımız ile yarı finali garantiledik. Bu bizim için mutluluk verici. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması bizim için bir kaza niteliği taşıyor. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında da güzel futbolumuzu ortaya koyup maçı kazanacağız. Beşiktaş önceliği Uefa Avrupa ligine vererek 3 kulvarda yarışıyor. Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk olmasada şampiyonlar ligine gitmek için ikincilik mücadelesi devam ediyor. Kadromuz çok geniş. Allah sakatlık vermesin.
- GÜVEN A2'DE BAŞLAYACAK -
Yeni transferimiz Güven Gürsoy ile 1 senedir ilgileniyoruz. Çok ucuz bir maliyet ile Serdal Adalı tarafından bonservisi ödenerek kulübe kazandırıldı. Kendisine teşekkür ediyorum. Güven şuanda A2 takım ile karşılaşmalara çıkacak. İlerideki performansına göre A takım şansı bulacak.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Ntvspor son dakika veriyor.
"İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi fesh edildi".
Acaba ne oldu da birden fesh edildi.
İlginç bunca yıldır oynuyordu dünde sahadaydı. Ne yaptı acaba ?
şusterin yerine mi gelicek acaba :D