Tv izliyorum merak etmeyin.
Burda asıl sorun değişen "Bazı Şeyler" kısmı. Değişen bazı şeyler nedir ne değildir?
Printable View
Kyaersi yönetiminde suç yok kayserini menejerine dediği transferine izin veriyoruz kulüp bulun anlaşalım ama menejer gitti kulübü buldu ama bunu kayserispora bildirmeden kendisi anlaştı.Menejerin gelip Kayserisporla görüşmesi gerekti önce bu konuda bonservsi belirlenmeden oyuncuya imza attırılırmı hiç
Tamam işte Hayrettin abi, sen profesyonel bir futbolcusun daha sözleşmen devam ediyor. Seni isteyen Türkiye'nin iki guzide kulübü var birisi seninle temas halinde birisi kulübün ile.
zaten Topuz biraz akıllı olsaydı, bu işin sonunun böyle olacağını anlar. imza atmadan hiç bir takımın formasını giymem derdi. kendi kendini komik duruma düşürdü şuan Mehmet Topuz.
Beşiktaş ve Fenerbahçe gereksiz bir yarışa girdiler . İki takımın taraftar sitelerine bakarsanız çok ağır ithamlar var . Yani bu biraz gurur onur meselesine döndü Sırf bu yüzden bu iş kolay kolay çözülmez . Bunda en büyük suç Yıldırım Demirören'in . Bakalım bu işin içinden nasıl çıkacak . Geçen sene gözden çıkardığı 11 milyon euroyu hazırlasın şimdiden . En azından o paranın %80i uçup gidecek
Kolaylık sağlayacağız ayrı, seni istediğine satacağız ayrı. Belki Fenerbahçe 10 teklif etti, Beşiktaş 5 verecek. Burada oyuncu Beşiktaş ile anlaştı diye kolaylık mı sağlayacak yönetim. Sanmıyorum.
İyi de bu transferlerin gerçekleşmesi için bir yönetmelik yok mu? Beşiktaş'ın resmi olarak ilgilendiğini kulübe bildirmesi gerekiyordu. Bunu bildirdiğini de yine borsaya bildirmesi gerekiyor. Bunu yapmadıysa ortada dolaşan menajer şunu demiş, başkan bunu açıllamışmış gibi laflar pek ciddiye alınmaz.
Beşiktaş görüşeceğiz deyip işe başlasa tamam, bende size hak vereceğim. Oyuncu ile görüşeeğiz deyip, oyuncu ile anlaştıktan sonra kulüple bonservis pazarlığına girersin bu da bir nebze doğrudur ama kulübüne hiç haber vermeden oyuncuyla anlaşıyorsan, ortada resmi belge yoksa kulüp başkanı televizyonda bu oyuncu satılık dese de görüşemezsin.
Yani söyleme bakılmaz bence, resmi belgeye bakarlar. Beşiktaş böyle bir belge de çıkarırsa zaten Kayseri toptan hatalı çıkar, cezayı da yer.
Bu saatten sonra Fenerbahçe Mehmet Topuz u kabuLLenmez, Ama bizde bu işin suyu çıkar, Avrupadan yıLdız getirecek paraLara denk geLicek şekiLde Topuzu kadromuza katarsak, o zaman Beşiktaş taraftarı da bu transferden pek memnun kaLacağını sanmam.. Şahsen ben 7-8 i geçerse o paraLara biLe asLında büyük ama işin içinde hadi inat var diye birşeyLer oLdu diyeLim, geçmesi durumunda ben pek memnun oLmam..
İMKB'ye bildirildikten sonra bu transferden vazgeçileceğini veya transferin yatacağını sanmıyorum.
Anıl senden son dakika gelişmelerini bekliyorum :D
Kulübün ekonomik hakları Kayserispor'daydı dimi?
Fenerbahçe'de bu ekonomik hakları Kayserispor'dan aldı.
Şöyle düşün. Bir ev sahibi ve kiracı ve kiracı ile ev sahibi arasında yapılmış kira kontratı var. Ev sahibi, evi kiracının rızası olmadan başka birine satamaz mı? Tabiki satabilir. Bunun örneklerini daha önce çok gördüm. Aynı kira kontratına bağlı kalınması şartıyla istediği kişiye satabilir evi.. Bu yasalarca belirtilmiştir...
Hurma'nın açıklamalarını da doğru bulmuyorum ben, ortalığı karıştırmaya yönelik. kendisi de olayın şaşkınlığı içerisinde bence ve Topuz'un oldu bittiye olayı getirip, ucuz fiyata gidecek olmasından korktuğundan böyle açıklamış olabilir.
Topuz'un hala neden Beşiktaş diye ısrar ettiğini yazmıştım. Şu aşamadan sonra Fenerbahçe taraftarı onu kabul etmez, Kayseri zaten sildi, tek Beşiktaş kaldı. Çark ederse Beşiktaş'ı da kızdıracak, mecburen Beşiktaş konusunda ısrarcı olmalı, tek çıkış yolu bu çünkü.
Belki reklam şeylerini sattı Kayseri.:D Fenerbahçe resmi açıklama yapmadan yöneticilerin açıklamalarıyla çözemeyiz işi bence.
Fenerbahçe'nin de artık işi uzatmaması, kulüple anlaştık ama oyuncuyla anlaşamadık bu nedenle transferden vazgeçiyoruz açıklaması yapmasını bekliyorum. Sonrasında zaten 2 kulüp aradaki sorunu çözer.
Ama şu ezik açıklaması nedeniyle Fenerbahçe şikayette bulunabilir. Biz kulübüyle görüşürken onlar oyuncu ile anlaşmışlar, adaletsizlik var, eşitsizlik var diye şikayette bulunabilir, tabi o açıklamanın alakası Fenerbahçe'nn inadını arttırır diye yazdım bunu. Yoksa Fenerbahçe vazgeçtiğinde transferden zaten olayla ilgisi kalmaz.
Borsaya bildirilen Mehmet Topuz ile görüşüldüğü haberi değil miydi? Anlaşıldığı yönünde bildirilmedi bence. Hatta bu açıklama bile yakabilir Beşiktaş'ı. Tekrar yazmış olacağım ama kulübe yazılı belgeyle bildirmediyse Beşiktaş'ın haklı yanı yok. Hurma istediği kadar kolaylık sağlayacağız desin, Beşiktaş'ın oyuncunuzla görüşüyoruz demesi lazım kulübe.
Daha da yazmayalım derim ben. Sürekli aynı şeyleri yazıp duruyoruz yahu.:D Topuz bu dakikadan sonra Fenerbahçe forması giyemez zaten. Bu açıklamaları yaptıktan sonra alma konusunda ısrarcı olmaz Fenerbahçe. Ya Kayseri'ye döner 1 sene bekler Beşiktaş'a gider ya da 2 kulüp anlaşır Beşiktaş'a transfer olur.
1-2-3 Tıp Madem :D
Bu konu uzaaaar gider inşallah bugün sonuçlanırda her kulüp önüne bakar hayırlısı diyelim:)
Bu gün sonuçLanmaz. Haftasonu sonuçLanmaz. Pazartesi en geç SaLı herşey netLeşir. O zamana kadar TIPPPPPPPPPP :D
Hadi konuyu kitleyin :n:
Topuz Beşiktaşlıyım,Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedikten sonra Fenerbahçe derhal bu transferden vazgeçmeliydi.Yıldırım Demirören de karşı tarafı kışkırtacak açıklamalarda bulunmamalıydı.Konuşup 3 tarafta olayı tatlıya bağlayabilirdi.Böylece ne taraflar gerilip birbirlerine kin beslemezlerdi ne de M.Topuz'un psikolojisiyle bu kadar oynanmazdı.
Ayrıca nacizane görüşümdür.M.Topuz'un Beşiktaşlı olduğundan gram şüphem yoktur.Neden o zaman Fenerbahçe ile 10 görüştü deniliyor.Fenerbahçe ile 10 gün görüşüp Beşiktaşla 1 gün görüşüp Beşiktaş'ı kabul etmesi beni böyle düşündürmeye yönlendiriyor.En baştadada dediğim gibi nacizane görüşümdür.Taraflar bir araya gelip oyuncunun isteği yönünde olayı tatlıya bağlaması bence doğru olanı.İşi uzatıp boşuna tatsızlık çıkarmanın manası yok..
Bu tıp bir taraftan açıklama gelene kadar sürer bence. Yine bir açıklama gelir, karışır ortalık, toparla toparlayabilirsen.:n:
Tüm kulüpler inada bindi bence bu olaya fıfada biter:)
Bu konuyu bırakalım akışına,sonucu bekleyelim...
Caner Erkin bitti bitecek...
Forvet konusunda çok önemli gelişmeler var.Tevez için girişimler var ama çok zor.İmza atsa bile inanmam...:D
Gudjhonsen ve Kanoute ile görüşmeler var ve çok önemli bir yol katedildi bu iki isim için...
Bundan sonra gideceği takımda emekLi oLur herhaLde. Daha da kimse aLmak istemez Topuzu :D
Biz paramızı alsakta işime baksaydık:0:
Kanoute veya Tevez gelirse müthiş olur ama çok zor.