maicon transferi bence imkansızın imkansızıı :) aldııklarıı adam onun yedeği olur anca herhalde interde farkıındadıır
Printable View
maicon transferi bence imkansızın imkansızıı :) aldııklarıı adam onun yedeği olur anca herhalde interde farkıındadıır
İnter Van der Wiel'i almış öyle mi..? :)
Maicon gelir gelmesine de bir 8-10 yıl sonra anca :)
Koçum kendisi an itibariyle 30 yaşında zaten biliyorsun değil mi ? :)
habercilik olmuş hayalcilik.
kaka 2009 yılında 60m avroya alındı madride , yıllık kazancı 8m avro. (not: kaka madrid tarihinin en pahalı 3. transferi)
maicon madride gelemedi 50m avro bonservis bedeli istenildi , madrid alamadı.
bu 2 isim beşiktaşa gelecek ? bunları almeida vs. ile bir tutmayın.
Kimse bir tutmuyor zaten. Ayrıca kimse kesin geldiler veya gelecekler de demiyor. Aksine biz Beşiktaşlılar da pek ihtimal vermiyoruz. Ama Serdal Adalı faktörünü aklımda tutuyorum ben her ne olursa olsun. Quaresma kesinlikle gelmez deniyordu ama ne oldu İnter'de bekleneni veremedi Beşiktaş'ta tekrar çıkışa geçti. Kaka'nın da burayı bir basamak olarak kullanmayacağının garantisini kim verebilir ki ? Son 2 senedeki oyunuyla (kalitesini demiyorum orası elbette tartışılmaz) Avrupa'nın elit kulüplerinin gözünden düştü bence Kaka. Hee Maicon konusunda ben de umut taşımıyorum. Ama gel gelelim Adalı..
1- herkesin yorumlarını nereden biliyorsun da kimse bir tutmuyor diyorsun , forumlara bak görürsün. almeida yı alan bunları da alır diyenler var. ki kaldı ki kendinde başka bir benzetme yaparak q7 yi aldık bunu da alabiliriz diyorsun.
2- ben kimse kesin geldi dedi ya da gelecek dedi diye bir iddaa da bulunmadım. habercilik olmuş hayalcilik yazdım. Gelebilir iddaalarını yayanlar %90 anlaşıldı diyenlere yazdım. bu tarz haberleri yayan medyaya laf vurdum , beşiktaşlılar kendilerini avutuyorlar demedim ? tekrar anlaman için belirteyim habercilik olmuş hayalcilik yazdım.
3- adalı milyarder biri mi abramoviç mi pek bilmiyorum kendisini. 2 yıl önce 60m avroya alınan , yıllığı 8m avro olan bir oyuncuyu getirebiliyorsa halt etmiş man. city deki araplar derim.
Aslında şöyle bir bakınca çok az ihtimalde olsa Maicon değilde Kaka'nın kendini toplamak için BJK'ye 1 yıllık kiralık olarak gelebileceği ihtimalini göz ardı etmiyorum. Tamam çok zor belki ama nede olsa BJK'ninde kadrosunda dünya çapında adamlar var.. Kaka bu dediğim sebeple tereddüt etmeden gelebilir. Ama az bir ihtimal yinede.
Maicon değilde Kaka 1 yıllık kiralık gelebilir o da çok az bir ihtimal.
Kardeşim ben kariyerin gidişatı açısından örnek verdim. Yani Quaresma da Porto'da oynadığı futbolla dünyanın elit yıldızları arasına girdi ama İnter ve Chelsea'de başarısız dönemler yaşadı gerek sakatlıklar gerek formsuzluklar. Şimdi aynısı Kaka için geçerli. Milan'da iken benim gözümde dünyanın en iyi futbolcusu Kaka'ydı. Ama ne oldu Madrid'de istenileni bir türlü veremiyor. Kadroya girmekte zorluk çekiyor üstüne bir de Nuri alındı. Tekrar yükselişe geçmek için burayı kullanabilir neden olmasın diyorum sadece. Yani kendisi henüz 29 yaşında. 2 senesini burada geçirse 31'inden sonra kendisine bu kadar iyi bakan bir futbolcu için en az 4-5 yıl daha kalır.. Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
sanki tüm oyuncular beşiktaş da tekrar yükselişe geçiyormuş gibi yazdın. fanatik olmasam da fb liyim , Türk ligine gelen bir çok yıldız gittikçe sönüyor fb olsun gs olsun bjk olsun. q7 istisna , taraftarın sevgisine karşılık vererek oynuyor. ama q7 intere kaka gibi 60m avroya gelmedi. yıllığı da 8m avro değil. bu yüzden alınabildi ama kaka nın maliyeti yüksek. ancak kiralık olarak bi ihtimal gelebilir. kaka gibi yıldız kalkıp tekrar süperstar olmak için süperstar yüksek okulu olan bjk de 2 yıl mı oynayacak. bonservis ile alınamaz ancak kiralık olarak oynayabilir. o da çok düşük ihtimal , kaka nın masrafını kulüp harici sponsorlar ile karşılanırsa olur. kaka bjk ye gelmez demiyorum , maliyeti yüksek ? bilmem ben anlatabildim mi. ;;;
Beşiktaş çok iyi yıldız oyuncular aldı ama bu aldıkları oyunculara bakıp Kaka gelir Maicon gelir demek pek doğru değil bence.
Maicon'u Mourinho isteyip durmuyo mu yahu? Inter'den ayrılırsa Real'e, Barça'ya gider Maicon...
Zaten biz de onu diyoruz.Tamam Serdar Adalı bu işleri iyi biliyor.Tamam Inter sağ beki doldurdu.Tamam Maicon ayrılabililir.Ama bu takım neden Beşiktaş olsun?
zaten cok düsük bir ihtimal ikiside 99% gelmez imkansiz demeyelim bir bakariz 1% tutar ve supriz olur :p
arkadaşlar altında kalacağınız yorumlar yapmayın.
tabii ki serdal adalı'da biliyor bu transferlerin zor olduğunu. ama görüşüyorsa bir bildiği vardır. maicon konusunda yazacaklarımı yazmıştım. çarşamba akşamı kupayı aldıktan sonra bu transferler netleşir. bakın serdal adalı şimdiden transfer peşinde. peki hiç neden diye düşündünüz mü? şu anda birçok takım takım transferi düşünmüyor. bu yüzdende futbolcuların taliplerinin sayısı çok fazla değil. işte serdal adalı'yı umutlandıran durum bu.
güzel paralar önerilirse 2 futbolcuda gelebilir.
Maicon ve Kaka olabilitesi çok düşük transferler, ben ihtimal vermiyorum geleceklerine. Onların yerine Guti'yi 1 yıl daha takımda tutup o 1 yıl içinde onun bölgesine genç, sağlam bir adam izleseler yurt dışında ve sağ beke de Bosingwa'yı düşünseler daha ciddi ve sağlıklı adım atmış olurlar. İbrahim Öztürk ise bence gereksiz olur. Onun yerine aynı takımdan Serdar Aziz veya Kayseri'deki defanstan 1-2 tanesi mesela Serdar Kesimal ya da Hasan Ali falan düşünülebilir. Ersan'ın da bonservisini alabilirsek defans uzun süre sıkıntı yaşamaz.
Robinho konusunda da bu tip azarlar işitmiştik.Burada kimse körü körüne gelmez demiyor,Kaka ve Maicon bu gelenlerden daha farklı oyuncular.Burada işleri yok.
Gelirse Kaka 1 yıllık kiralık.Yoksa bende hiç ihtimal vermiyorum.
Kaka Chelsea ile görüşüyor arkadaşlar.
Yani çok normal.
Kaka da Chelsea'de takılsın biraz.Baktı olmuyor oradan bize gelir Quaresma gibi.:icon_biggrin:
Belli ki Serdal Adalı da bizim gördüğümüz yüzde 1 ihtimali zorluyor, yoksa normal şartlarda bu oyunculara transfer teklifinde falan bile bulunulamaz, enteresan şeyler oluyor, yalanlanmamış ilgilenildiği... Maliyetten falan bahsedilmiş ama, olursa yine bir fon aracılığıyla falan olur zaten...
Ama uzaktan bakınca imkansıza yakın duruyor.
Biten diğer transferlerle ilgili olarak da merak ediyorum, kime karşılık ne verildi... Serdal Adalı işin içindeyse oyuncuya karşılık ederinden fazlasını vermez, bu konuda kendisine güveniyorum :)
Buraya sesli güldüm gerçekten , espri sağlammış kardeşş :) "dersem inanma"
Dikkat ettiysen demeyeceğim belli ki etmeden yazıyorsun. Ben ihtimaller üzerine konuşuyorum. Keza sen de. Ama bir konuda inat ediyorsun anlayabilmiş değilim. Yani gelebilir , burayı kullanabilir , olabilir vs vs. Bunlar kesinlik belirten ifadeler değildir. Aksini iddia eden zaten hayal aleminde yaşıyor derim yani Kaka kesin bizde yahu kaçarı yok falan hikaye onlar.
Sonuç olarak anlatmaya çalıştığım şudur ki her ne kadar zor gözükse de imkansız transferler değil. Maicon dediğimiz adam yıllık vergileri düştüğünde 2.5 milyon euro net para kazanıyor İnter'den. Nihat'a 3,5 veren yönetim Maicon'a 10 verse kabulümdür. İş Maicon'u iknaya kalmış yani. Misal olarak.
Beşiktaş transfer komitesi olmayacak oyuncuların peşinden koşarak vakit kaybetmesin.Fenerbahçe de bu hataya geçmişte çok düştü. sonra Xabi Alanso'yu beklerken Josico vs. alındı.
Robinho olayında Ahmet ile ters düşmüştük. Bu haberlerde hiç kimse ile ikili konuşmak gerektiğini düşünmüyorum.