Aman Kaan bizim yabancı oyuncu olarak Türkiye'den bir yabancı oyuncuya ihtiyacımız yok...Fransa'dan alsınlar Belçika'dan alsınlar işte yıldızları...Bobo'yu alıp saç baş yolmamızı istemem...
Printable View
Guti kalacağını açıklamış. Hiç sevinmedim,hatta üzüldüm. Galatasaray maçı topicinde yazmıştım,o maçtan çıkarken yaptıklarından sonra bende ki tüm Guti sempatisi bitti...
Bobo'nun gitmesine ise üzüldüm,hernekadar Forlan gelecek olsa da.
O değil de,umarım kupa şampiyonluğundan sonra Tayfur hoca ile devam etme hatasına düşmez yönetim.Çok erken abi bu görev için.Çok net belli etti.Başka takımlarda hocalık yapıp tecrübe kazanması lazım mutlaka.Eğer gidip gerçekten kaliteli bir yabancı hocayla anlaşamayacaklarsa yerli olarak Mehmet Özdilek olabilir bence.Tayfur hocadan daha faydalı olacaktır kesinlikle.
Bobo bize gelse ya :D
Ben uzun yıllar Tayfur Hoca nın takımın başında kalması gerektiğini düşünüyorum. Senelerce her çeşit hocayla çalıştı, artık kendi değerlerimizden birine sonuna kadar güvenmeli, istikrar sağlamalıyız. Schuster gibi yapamayınca kaçacak ya da Tigana gibi kafasına esince gidecek biriyle değil.
atletico madrid'in eski hocası sanchez flores bence biçilmiş kaftan olur beşiktaş için. yeni ve genç bir vizyon.
tayfur bence kesinlikle olmamalı dünde biraz gösterdi bunu 110 dakika kaldı guti fm mantığı direk bi umut tuttu oyunda :)
Yahu bu Guti yüzünden Finkleri,Telloları özledim.Yıldız oyuncu demek ego demek.Ego demek formdan düştün mü sonra toparlayamamak demek.Keşke başarıya aç bir hoca gelse ve bu tip oyuncular getirse.
Guti bence Yusuf misali cilingir olarak kalabilir, yedekten gelip cok katki yapabilir. Iyi bir teklif yoksa kalmasindan yanayim ben.
Ertem Sener ne guzel kiviriyor oyle. Pazar gunu kesin olarak Hamit Besiktas'ta, on sozlesme imzalandi, kupa alinca persembe gunu aciklanacak demisti. Simdi de R.Madrid devreye girdi, Turkiye'ye gelirse BJK olur vs diye kiviriyor. Onsozlesme imzalamissa R.Madrid degil uzay takimi gelse ne yazar? Dansoz gibi kiviriyor resmen, rezil etti kendini. Oldum olasi kil oluyorum zaten duyumculara, 95%'i ya tutarsa diye orasindan burasindan salliyor zaten, sonra da son anda puruz cikti vs diye kiviriyorlar. Ulan puruz cikabilecekse soyleme o zaman, imza atilinca zaten resmi siteden duyuyoruz.
Onemli olan isimler degil ki zaten. Bence Kaka imkansiz, Maicon sartlar goze alindiginda ufak bir sans olsa bile olabilir, Hamit imkansiza yakin. Ama daha ligler bile bitmemisken bu kadar kesin konusmak, ustelik bu iddialari BJK yoneticilerine veya kesin kaynaklara degil de twitter'da ne idugu belirsiz adamlara, sansasyonel gazetelere dayandirmak cok sacma. Asil uzucu olan sey bu tur iddialari yapan kisilerin bu kadar kolay siyrilmasi. Recai Kocaman 2 ay BJK taraftariyla resmen dalga gecti, hala adamin sirtini sivazlayanlar var Forza'da.
İşte Bobo'nun yeni takımı
http://www.haber5.com/img/pizxswuo.jpg
Brezilyalı golcü Bobo'nun yeni adresi belli oldu...
Büyükşehir maçından sonra ayrılacağını açıklayan Brezilyalı golcü Bobo'nun yeni adresi belli oldu...
Mehmet ÇİFTÇİ'nin haberi
Büyükşehir maçından sonra ayrılacağını açıklayan Brezilyalı golcü, Sporting Lizbon'la 3 yıllığına anlaştı. Sambacı, yeni kulübünden 1.2 milyon euro alacak.
Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo'nun, Sporting Lizbon'la anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.
Ziraat Türkiye Kupası final maçından sonra şimdiye kadar kendisiyle görüşülmediğini belirterek, siyah-beyazlı kulüpten ayrılacağını dile getiren Brezilyalı golcünün, Portekiz ekibiyle önümüzdeki ay resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Portekiz basını, Bobo'nun menajeri Juan Figer'in geçtiğimiz hafta sonu Lizbon'a giderek, Sporting'li yöneticilerle masaya oturduğunu yazdı. Yapılan görüşmede Figer ile Sporting Lizbon'lu idarecilerin, Bobo için her konuda anlaşma sağladıkları kaydedildi. Brezilyalı yıldızın, Portekiz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve senelik 1 milyon 200 bin euro alacağı vurgulandı. Portekiz gazeteleri, Beşiktaş'a bonservis bedeli ödenmeyeceği için Bobo'ya verilecek ücretin yüksek tutulduğuna dikkat çekti. Haberlerde, Sporting Lizbon'un sadece yıldız oyunculara 1 milyon euronun üzerinde ödeme yaptığı kaydedildi.
Milliyet
Sanmıyorumki ilk onbirin değişmezi olsun.Neyse gitsin post uplarını başka takımda yapsın da başka bir şey istemiyorum.
"Flores gelirse Forlan yok"
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/forlan-1305274754.jpg
İspanya'nın prestijli gazetelerinden AS'ta Beşiktaş ile ilgili önemli bir haber yer aldı.
İspanyol spor gazetesi AS, Atletico Madrid kulübünde teknik direktör Quique Sanchez Flores ile Uruguaylı futbolcu Diego Forlan arasında yaşanan sert tartışmanın Beşiktaş'ı da etkileyebileceğini ileri sürdü.
Beşiktaş'ın gelecek sezon için teknik direktör olarak İspanyol Quique Sanchez Flores'i düşündüğü öne sürülürken, Atletico'da yaşanan son olaylardan sonra Quique'nin İstanbul'a gitmesi halinde Forlan'ın Beşiktaş'a gitme olasılığı bulunmadığı yazdı. AS, ''Bir şey kesin: eğer Quique İstanbul'a giderse, Beşiktaş Forlan'ı almak için her türlü opsiyonu kaybedecek. Santader'deki 2-1'lik yenilginin ardından teknik direktör ile Uruguaylı futbolcu arasındaki polemik büyüdü. Antrenmanda birbirlerine tek bir kelime bile etmediler'' ifadelerini kullandı.
Bu arada, Flores'in Beşiktaş'a gitmek için takım kadrosunu oluşturmada tam yetki istediği öne sürüldü. Sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağına kesin gözüyle bakılan İspanyol teknik adama İngiliz ve Rus liglerinde de teklif geldiği, ancak Beşiktaş ile görüşmelerin bir adım önde olduğu iddia edildi.
sporx.com
---------------------------------------------------------
http://www.sporx.com/img/7/2011/fuchsssx-233386.jpg
Galatasaray ve Beşiktaş'ın Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden Mainz 05'te forma giyen Christian Fuchs ile ilgilendiği iddia edildi. Avusturya Milli Takımı'nın da kaptanı olan 25 yaşındaki Fuchs'un transferi için Galatasaray'da seçimin beklendiği ve seçim sonucuna göre transfer konusunda gelişmeler olabileceği ifade ediliyor.
------------------------------------------------------------------------
İlk transfer Hakan
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...1mm1430390.jpg
Savunmasında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, aradığı oyuncuyu Galatasaray'da buldu. Sözleşmesi biten Hakan Balta'yla her konuda anlaşmaya varıldı...
İbrahim Üzülmez’in takımdan ayrılması sonrasında savunmanın solunda büyük sıkıntı yaşayan ve arayış içerisine giren Beşiktaş, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Galatasaray’da özellikle bu sezon sergilediği performans sonrasında ‘istenmeyen adam’ haline gelen ve takımıyla olan sözleşmesi sona eren Hakan Balta’yla her konuda anlaşmaya varıldığı dile getirildi. A Milli Takımımız’da da görev yapan ve savunmanın her yerinde başarıyla görev yapan Hakan Balta’yla sezon biter bitmez resmi sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
Tayfur Havutçu istedi
İsmail Köybaşı’ya iyi bir alternatif olması düşünülen Hakan Balta’yı, teknik direktör Tayfur Havutçu’nun özellikle istediği belirtildi. A Milli Takımımız’ın yarı final oynadığı Euro 2008’deki tüm maçlarda görev yapan 28 yaşındaki futbolcu, istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor.
Raşit Altun (Fanatik)
Forlan büyük ihtimal Beşiktaş'a gelecek bana öyle geliyor.
Ya o nasıl transferler Hakan Balta, Fuchs falan.
Yok yok gelmesin Balta.
Ne Hakan Balta'sı arkadaş ya rakip takımın son 2 senedir söve söve bitiremediği adamı biz alacağız he ? Yok istemem.
Ya yeterince balta var zaten takımda onlardan kurtulmaya çalışırken yenisi mi gelecek yani?
Bobo gün sayıyor
13 Mayıs 2011 13:00 | NTV Spor
Beşiktaş'tan ayrılma kararı alan Bobo, Sporting Lizbon için gün sayıyor. Brezilyalı golcünün menajeri ile Sporting kulübü arasındaki görüşmelerde sona gelinirken, Portekiz basını da Bobo'nun simao'dan bilgiler aldığını yazdı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/145/bobo600_OOS9X.jpg
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynanan kupa finali sonrası önümüzdeki yıl Beşiktaş'ta olmayacağını söyleyen Brezilyalı golcünün adı, bir süredir Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü'yle anılıyordu.
Portekiz basınına göre ise transfer neredeyse bitti. Abola Gazetesi, Bobo'nun menajeri Juan Figer'in Lizbon başkanıyla yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlandığını ve Bobo'nun 2 hafta içinde Lizbon'a gelerek, resmi bir törenle imza atacağını yazdı.
26 yaşındaki golcünün, yeni takımı hakkında Beşiktaş'ın portekizli yıldızlarından bilgiler aldığı da iddialar arasında yer aldı. Özellikle Sporting Lizbon'un alt yaspısından yetişen Simao Sabrosa'nın kulüple ilgili önemli referanslar verdiği belirtildi. Bobo, Abola Gazetesi'nde yer alan demecinde; "Hepsiyle konuşuyorum, ama Simao bana çok güzel şeyler söyledi. Sporting'in muhteşem olanaklarından ve taraftarından bahsetti. Sporting her zaman kupalar isteyen bir kulüp" ifadelerine yer verdi.
Bobo konusunda üzüldüğüm tek nokta bedavaya gitmesi.
Sol bek için Kayseri'den Hasan Ali alınamazsa bence Hakan Balta alınabilir.İyi bir alternatif olur.Son dönemlerde büyük bir düşüş içerisinde olsa da,Galatasaray'ın genel olarak içinde bulunduğu durumunda bunda payı olabileceğini,yeni bir havanın Hakan'a iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Olum sen de bir adama taktın mı tam takıyorsun ha.:icon_biggrin: Portekiz liginde iş yapar bence Bobo.Kafası rahat olsun yeter ki.
Birseyi begenmiyoruz zaten. Hakan Balta muhtemelen gelirse maliyeti dusuk sekilde gelir, kendini buyuk bir takimda kanitlamis, yasi musait, tecrubeli ve bircok bolgede oynayabilen, ustelik efendi bir oyuncu, niye gelmesin? Hasan Ali diyorsunuz da, bonservis bedelini de konusun o zaman. Bize lazim olan sey ucuz, yedekliligi sorun etmeyecek alternatif bir solbek, H.Balta da buna tam olarak uyuyor.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._1259614_n.jpg
kaka çaktırmadan maça çıkmış
http://twitpic.com/4x0sgr
Maicon'da formayı almış.
Kim saLLıyor bu haberLeri yahu.
Hakan Balta nın mükemmel olduğunu kimse söyleyemez ama şuan hala Milli Takımı n alternatifleri arasında. Kesinlikle katılıyorum, İsmail varken Hasan Ali Kaldırım ı almaya çalışıp milyon eurolar harcamak yerine hem stoper hem solbek oynayabilen, düşük maliyetli bir oyuncu bizim için daha karlı olacaktır. Zaten Avrupa Şampiyonası nda ben çok beğenirken de, çoğu kimse beğenmezdi, sorun yok yani açıdan... Bu adamın iyi hali bize iyi bir alternatif olur.
Yalnız bir yabancı bir stoper transferi beklerken yönetim bu transferlerle defansa yine yabancı almayacak galiba. Acaba Toraman ı sağbek e mi kaydırırlar merak ediyorum açıkcası.