Originally Posted by
webcagri
harbi ha hiç dikkat etmedim :D :D
ÖNEMLİ !!!
Arkadaşlar, 6.sezonumu devirdim Galatasaray ile. 2 Uefa Kupası, 2 Şampiyonlar Ligi Kupası, 2 Avrupa Süper Kupası (3.yü oynamadım henüz.) 1 Kıtalararası Şampiyonluk kazandım. Bunlara ek olarak 6 Lig Şampiyonluğu, 3-4 defa da Türkiye Kupası ve 5 kere de Türkiye Süper Kupası.. Yani 6 yılda 20'den fazla kupa kazandım. Şimdi şunu soracağım sizlere. Ben Galatasaray tutkunu bir insanım. Galatasaray ile oynamaya devam etmek istiyorum. Fakat artık Türkiye Ligi keyif vermemeye başladı. Aklımda bir kaç seçenek var bir tanesi OYUN İÇİ EDİTÖR'ü kurup, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor,Bursaspor gibi takımların itibarlarını arttırıp ligdeki rekabeti körüklemek. Buna ek olarak bu saydığım takımlara maddi yardım yapmak ve menajerlerinin güçlerini birazcık daha yukarıya taşımak. Son olarak da Türkiye Liginin itibarını 3 yıldızdan 3,5 veya 4 yıldıza çıkartıp, ligdeki diğer takımların daha kaliteli transferler yapabilmelerini sağlamak. ( Alman ligi örnek alınabilir.) Son olarak ise 5 yabancı kuralını 6+2+2'ye geri getirmeyi düşünüyorum ama bu biraz uzak bir ihtimal.
Ha yok hacı bence yapma böyle derseniz de istifa edip bekleyeceğim boş boş :) Ama Galatasaray'ı bu kadar yükseltmişken devam edesim var çok fena. Tek amacım Türkiye Ligini daha cazip hale getirip, rekabeti daha da körüklemek. Sizlerin düşünceleri çok değerli olacağı için, sizlere sormadan birşey yapmak istemedim. Bekliyorum düşüncelerinizi :)