ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
Galatasaray 4 - 0 Real Madrid
Biri bizi durdursun
Alen Halilovic var ya.. Bu çocuk bir harika dostum
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
Galatasaray 4 - 0 Real Madrid
Biri bizi durdursun
Alen Halilovic var ya.. Bu çocuk bir harika dostum
![]()
GALATASARAYIMIZ YARI FİNALDE !
Real Madrid 2 - 2 Galatasaray
Kendi sahamızdaki 4-0'lık galibiyetin ardından çok rahat çıktığımız maçta hücum futbolumuzdan ödün vermeden korkusuzca oynadık. Real Madrid, Madrid olalı böyle hezimet görmedi sayın seyirciler. Galatasaray Madrid'i resmen güle oynaya geçti, kupaya göz kırptı![]()
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi Kupasına Mesaj Var
Şampiyonlar Ligi Kupası demek çok uzun uzadıya kaçtığı için, Galatasaraylı oyuncular kupa yerine Ayşe diyorlar. Ve verdikleri mesaj ise çok manidar...
Yarı Final Eşleşmeleri
![]()
Kıyak geçeyim, iyi geceler şarkınız benden olsun yalnızlar sürüsü sizi![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fgT9zGkiLig"]Incubus[/YOUTUBE]
Rövanşlar hep 2-2![]()
Süper Ligde 30.Hafta
![]()
Maçlar süper Real maçı über süper![]()
Bak bu daha güzel
Sağolasın dostum, ligi fazlasıyla domine ettik. Birşeyler yapıp rekabeti arttırmayı düşünüyorum da nasıl bişey olacağına karar veremedim henüz
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL İLK KARŞILAŞMASI
Arsenal 3 - 3 Galatasaray
İlk yarı öyle bir oyun oldu ki, ne topu tutabildik ayağımızda ne şut atabildik Arsenal kalesine. Resmen tek kale maç oynadı Arsenal.. Geldikçe geldi, bol bol şut attı.. Serdar Aziz'in yaptığı 2 büyük hata 2 gole sebep oldu, 2.golden sonra 3.golü bulmaları daha da kolaylaştı Arsenal'in..
Ancak devre arasında öyle bir konuşma gerçekleşti ki soyunma odasında.. Malzemecisinden futbolcusuna kadar herkesin gözleri ışıl ışıl parlıyordu. Bu maç bu şekilde kaybedilemezdi. Biz Galatasaraydık, kaybedemezdik asla böyle ağır bir skorla... İkinci yarıya üç oyuncu değişikliği ile başladı Galatasaray. Yüklendikçe yüklendi. Beklerini daha da ileri taşıdı,stoperlerini çekti öne. Savunmada Munoz ve Semih, hücum gücünde Halilovic'ten mahrumdu Galatasaray bu maçta sakatlıklarından dolayı. Ancak; o formayı taşıyan herkes öyle bir mücadele örneği gösterdiler ki, ikinci yarı 45 dakika değil 50 dakika olsa, Galatasaray bu maçı 4-3'e getiren golü mutlaka bulurdu.
Deplasmanda alınan 3-3'lük beraberlik çok büyük bir avantaj oldu bizim için. Finale doğru gidiyoruz emin adımlarla.. Haydi Aslanlar, yine alalım şu kupayı !
![]()
Süper Ligte Bilmem Son Kaç Hafta ve Şampiyon Galatasaray
![]()
3-0dan 3-3 çok iyi![]()
Arsenala napmışız öyle.![]()
Arsenal kahrolmuştur herhalde.
Arsenallileri pek üzmeden elemeye çalıştık
GALATASARAY FİNALDE !!!
Galatasaray 3 - 3 Arsenal Normal Süre
3-0 Penaltılarla
Maça o kadar hırslı başladık ki, tek kale top oynadık resmen. Zaten Arsenal korkmuş olacak ki, ilk maçta 4-2-2-2 oynamışlardı şimdi ise 4-5-1 oynadılar. Her neyse, Atabey Çiçek 2 gol 1 asist ile yıldızlaştı, maçı 3-1'e getirdiğimiz anda ise gevşeme oldu takımda. Fakat penaltılarla da olsa kazanmasını bildik. FİNALDEYİZ!
Galatasarayımızın Golleri
1 -Atabey Çiçek
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=PpZYSySn6Gk"]1-0[/YOUTUBE]
2- Emre Çolak - Bu golün oluşumu çok hoşuma gitti.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=TS6DWBlF3l0"]2-1[/YOUTUBE]
3- Atabey Çiçek
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=x8iC77dxfUk"]3-1[/YOUTUBE]
Finaldeki Rakibimiz ise Sevilla Oldu
![]()
Alırız artık.![]()
Alırız ya neleri neleri eledik, bunlar kimmiş. Tırt![]()
Bu arada asistanımın bana gönderdiği bir video var, Galatasaray Arsenal maçında çekilmiş. Messi gelmiş bizim maçı izlemeye. Biz finale kalınca bakın nasıl tepki vermiş...
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=sb2WdVZk2vA"]Messi İstanbulda[/YOUTUBE]
sevillaya çok pis vururuz![]()
Sevilla"yı pas pas yaparız![]()
Sevillayı hacamat ederiz
Walter Yacob'a Büyük Davet !
![]()
Gitsin gitsin.![]()
Almadan gelme![]()
ŞL'yi yine alırız.Sevilla'da kim var ki yav bu arada finale gelmişler![]()
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU!
Galatasaray 2 - 1 Sevilla
Geçtiğimiz yılın şampiyonu olan Galatasaray, Sevilla'yı da hacamat ederek Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu. Ne Real ne Barca ne de City.. Türkler çok fena geliyor !
Dream Team
![]()
Last edited by webcagri : 07.Eylül.2013 at 02:26
Halının üstüne mi koydun kupayı naptın la![]()
harbi ha hiç dikkat etmedim![]()
![]()
ÖNEMLİ !!!
Arkadaşlar, 6.sezonumu devirdim Galatasaray ile. 2 Uefa Kupası, 2 Şampiyonlar Ligi Kupası, 2 Avrupa Süper Kupası (3.yü oynamadım henüz.) 1 Kıtalararası Şampiyonluk kazandım. Bunlara ek olarak 6 Lig Şampiyonluğu, 3-4 defa da Türkiye Kupası ve 5 kere de Türkiye Süper Kupası.. Yani 6 yılda 20'den fazla kupa kazandım. Şimdi şunu soracağım sizlere. Ben Galatasaray tutkunu bir insanım. Galatasaray ile oynamaya devam etmek istiyorum. Fakat artık Türkiye Ligi keyif vermemeye başladı. Aklımda bir kaç seçenek var bir tanesi OYUN İÇİ EDİTÖR'ü kurup, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor,Bursaspor gibi takımların itibarlarını arttırıp ligdeki rekabeti körüklemek. Buna ek olarak bu saydığım takımlara maddi yardım yapmak ve menajerlerinin güçlerini birazcık daha yukarıya taşımak. Son olarak da Türkiye Liginin itibarını 3 yıldızdan 3,5 veya 4 yıldıza çıkartıp, ligdeki diğer takımların daha kaliteli transferler yapabilmelerini sağlamak. ( Alman ligi örnek alınabilir.) Son olarak ise 5 yabancı kuralını 6+2+2'ye geri getirmeyi düşünüyorum ama bu biraz uzak bir ihtimal.
Ha yok hacı bence yapma böyle derseniz de istifa edip bekleyeceğim boş boşAma Galatasaray'ı bu kadar yükseltmişken devam edesim var çok fena. Tek amacım Türkiye Ligini daha cazip hale getirip, rekabeti daha da körüklemek. Sizlerin düşünceleri çok değerli olacağı için, sizlere sormadan birşey yapmak istemedim. Bekliyorum düşüncelerinizi
![]()
Kulüp Dünya Çapında olduysa bırak bende o yüzden kapadım![]()