bomba videolar nerde :D
Printable View
bomba videolar nerde :D
Ondan herhalde açılıyor hepsi yavaş yavaş.Benim tip hep kayık çıkmış ne biçim çekiyorsunuz :n:
Aygün senden kaleci olmaz, az önce tophanede yaptıklarını dinledim. :)
Koca Başkent'de bi buluşma ayarlıyamadık ya :D ona yanıyorum. Ne zaman ayarlasak bi sorun cıktı :). Güzel bir buluşma olmuş Seneye bende İstanbul yada İzmir'e üni için gidersem buluşmaya katılırız :D.
Videolarda hakkımda söylenenler tamamen iftiradır yalandır :D
Evdeyim, fazla söze gerek yok son maçımda kendimi buldum, harika oyunu gollerimle süsledim, kalemizde Aygün olmasa daha az gol yerdik buna eminim.
Yorgun değilim, gerçi Tophane'ye gidesiye kadar biraz yorulduk ama güzeldi.
Şemsi daha çok video olması lazım.
Defansa gelmedi mi diyorsun bize. Ayıp be ayıp.
Elinden kaçırdığın 4 pozisyonun tamamı gol oldu.
Tüm kamera arkası görüntüleriyle karşımızda.
- Oğuz Kağan abinin çorapları ve Aygün'ün aşırı utanması beni benden aldı.
Pizza'nın kenarları yanık mıydı nerdeyse herkes bırakmış.Bir de mısır yemeyen arkadaş vardı herhalde :)
Seneye bende gelmeyi düşünüyorum umarım.
Tamamı değil abi bak bi tanesi olmadı.Ama galiba devam eden pozisyonda olmuştu o da :D Ama gerçekten defansa çok nadir geldiniz.Başlarda sen duruyodun sen de gittin bomboş kaldı orası bir Yağız vardı o kadar.
O utanmanın iki sebebi var :D Birincisi fotoğraf çekilmekten,videoda olmaktan falan hiç hoşlanmam :D İkincisi adamlar haklı olunca diyecek bir söz kalmıyor boynu bükük duruyor insan :D
aygün burada maşallah yardırıyorsun, buluşmalar da sus pus...
aygüncüm o sahada 8e 8 rahat oynanacakken 6ya 6tı kastı biraz defansa gelmemek, gelince gidememekten ötürü tercih meselesi:)
Burhan'a katılıyorum, bir ara zaten Serhat'ların kale önünde yığılıyordum yere. Baktım defans iyi dedim atağa gideyim her gittiğimde pozisyon yarattık. :D
Berk, çorapları iç içe koymuşum bir türlü açılmadılar sinirlendim artık vura vura, maç içi video imkanımız olsaydı harika olacaktı.
Aygün kaledemiydi ya?
Aygün ne arar kalede...
nekop hep bir şeyler anlatıyor :n:
Oğuz'u yenmenin keyfiyle siteye veda ediyorum artık..
Merak etme abi bir dahakine klavye getiricem yanımda öyle iletişim kurucam sizinle :D
Haklısın abi :) Sonra bana suç atıyolar :D
10 gole anlaşmıştık 12 yedim anlaşma şartlarına uyalım nekopcum :D
O degilde Oğuz'a birde tavlada çaktım. :D 1 günde 2 acı yenilgi. :D
Ne diyeyim şans bugün yanımızda değildi, benim kafam Real Madrid maçındayken üçer beşer pul almalar, onu çekmeler bunu yapmalar, ayıp ayıp.
onLarın hepsi Serkan abinin :zuhaha:zuhaha Oğuz abinin takımı adına maçın yıldızı kale direkleri oldu, Aygün'den daha çok top tuttular :n::n:
tabi Oğuz abi ve Serkan abiyi Pizza Hut'taki performanslarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum, bu arada Serkan abinin kola geldi mi biz gittikten sonra :D:D
Pizza Hut dün yine zarar etti yani :D
http://img153.imageshack.us/img153/5755/img0109gk.jpg
Hey maşşallah hepsini Serkan abimi yedi ? :D
ayrıca itiraf ediyorum evet, pizzanın kenarlarını bırakan benim. tuzak orası efenim, karın doyuruyor.
oğuz'un neden sürekli orada yemek yediğide dün gayet net bir şekilde anlaşıldı.
Oğuz abi soda söyledi sürekli zaten sindirip sindirip yedi :D:D
http://img251.imageshack.us/img251/5713/img0119qy.jpg
Oğuz Kağan abinin Şemsi abiye bu bakışından sonra korkmaya başladım :p
Emir taksit taksit mi bakıyosun resimlere n'abıyosun :D:D
nekop denen adamın sözlerine inanmayınız, Serkan'ın kolası geldikten sonra bir sorun bakalım ne olmuş?
İnsanları yanıltma Serhat, gerçekleri konuş.