bomba videolar nerde![]()
bomba videolar nerde![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ondan herhalde açılıyor hepsi yavaş yavaş.Benim tip hep kayık çıkmış ne biçim çekiyorsunuz![]()
Aygün senden kaleci olmaz, az önce tophanede yaptıklarını dinledim.![]()
Koca Başkent'de bi buluşma ayarlıyamadık yaona yanıyorum. Ne zaman ayarlasak bi sorun cıktı
. Güzel bir buluşma olmuş Seneye bende İstanbul yada İzmir'e üni için gidersem buluşmaya katılırız
.
Videolarda hakkımda söylenenler tamamen iftiradır yalandır![]()
Evdeyim, fazla söze gerek yok son maçımda kendimi buldum, harika oyunu gollerimle süsledim, kalemizde Aygün olmasa daha az gol yerdik buna eminim.
Yorgun değilim, gerçi Tophane'ye gidesiye kadar biraz yorulduk ama güzeldi.
Şemsi daha çok video olması lazım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Defansa gelmedi mi diyorsun bize. Ayıp be ayıp.
Elinden kaçırdığın 4 pozisyonun tamamı gol oldu.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Tüm kamera arkası görüntüleriyle karşımızda.
- Oğuz Kağan abinin çorapları ve Aygün'ün aşırı utanması beni benden aldı.
Pizza'nın kenarları yanık mıydı nerdeyse herkes bırakmış.Bir de mısır yemeyen arkadaş vardı herhalde
Seneye bende gelmeyi düşünüyorum umarım.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tamamı değil abi bak bi tanesi olmadı.Ama galiba devam eden pozisyonda olmuştu o daAma gerçekten defansa çok nadir geldiniz.Başlarda sen duruyodun sen de gittin bomboş kaldı orası bir Yağız vardı o kadar.
O utanmanın iki sebebi varBirincisi fotoğraf çekilmekten,videoda olmaktan falan hiç hoşlanmam
İkincisi adamlar haklı olunca diyecek bir söz kalmıyor boynu bükük duruyor insan
![]()
aygün burada maşallah yardırıyorsun, buluşmalar da sus pus...
aygüncüm o sahada 8e 8 rahat oynanacakken 6ya 6tı kastı biraz defansa gelmemek, gelince gidememekten ötürü tercih meselesi![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Burhan'a katılıyorum, bir ara zaten Serhat'ların kale önünde yığılıyordum yere. Baktım defans iyi dedim atağa gideyim her gittiğimde pozisyon yarattık.
Berk, çorapları iç içe koymuşum bir türlü açılmadılar sinirlendim artık vura vura, maç içi video imkanımız olsaydı harika olacaktı.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Aygün kaledemiydi ya?
Aygün ne arar kalede...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
nekop hep bir şeyler anlatıyor![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Oğuz'u yenmenin keyfiyle siteye veda ediyorum artık..
O degilde Oğuz'a birde tavlada çaktım.1 günde 2 acı yenilgi.
![]()
Ne diyeyim şans bugün yanımızda değildi, benim kafam Real Madrid maçındayken üçer beşer pul almalar, onu çekmeler bunu yapmalar, ayıp ayıp.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Screw you guys, I'm goin' home
Pizza Hut dün yine zarar etti yani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
http://img153.imageshack.us/img153/5755/img0109gk.jpg
Hey maşşallah hepsini Serkan abimi yedi ?![]()