Forlan yarınki Mallorca macında kadroya alınmadı
Printable View
Forlan yarınki Mallorca macında kadroya alınmadı
Allah korusun tuncayı istemem onun yerine Beşiktaşlılığı yaşamış İ.Akın gelse daha iyi olur
Ersan konusunda bu kadar çıkmaza girmemiz, dibine kadar yönetim yanlışı... İşin içine para girdimi durumlar birden değişiyor.
Ersan'da israrci olmamak lazim. Kendisinin edecegi para maksimum 2-2.5 milyon euro, ki o bile fazla. 4 milyon euro'da israr ediyorlarsa masadan kalkmak lazim, sadece 3-5 mac iyi oynamis, 6 aylik sakatlik gecirmis bir oyuncu icin o para odenmez. Ersan da kanitlasin bakalim ne kadar Besiktas'liymis, GS'yle anlasmayip yonetimine rest ceksin bakalim. Bunu gercekten istiyorum.
Fernandes hayırlı olsun, sırada Forlan işini resmiyete dökmek var. Tuncay Şanlı haberleri kolpa, kendisi Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini açıkladı. Onun yerine Sezer Öztürk alınabilirse çok iyi olur. Ersan'ı da ne yapıp edip almalı yönetim.
Forlan Liverpool'da deniyor.
Fernandes haberine inanılmaz şekilde sevindim... :)
Gene Adebayor konuşulmaya başladı.
Sezer Öztürk ün fiyatında yüzde 80 indirim yapılmadığı sürece, bize gelmesin bir zahmet :)
sezer konusunda katılıyorum indirim şart, adebayorda cidden kaliteli fakat sorunlu bi oyuncu zaten takımda sorun çıkarabilitesi üst düzey olan topçular var adebayorda aralarına katılırsa işler karışabilir.
@haberbahcesi Kenny Dalglish birazdan Forlan'ı aldıklarını açıklayabilir...
:/
Forlan da Liverpool'a giderse Atletico Madrid'den Liverpool'a gecen bir baska yildiz olur, masallah Liverpool iyi calisiyor Madrid'in yildizlarina :) Fernandes'in kalmasi Forlan'dan daha iyi olur bence Besiktas icin.
Umarım Forlan'ın Liverpool'a gitme haberi doğru değildir. Eğer doğruysa da Suarez-Forlan yakar yalnız :icon_cool:
Yine fırça yiyicem sanırım ama inşallah açıklar Liverpool Forlan transferini.Böyle oyuncular alınmamalı artık bunu söyleye söyleye bıktık.Dünya yıldızı alma çabasındna çıkılmalı.Sanki son 7 sezonda 5 şampiyonluğumuz var,ligden bıktık artık avrupada kupa şart oldu ve hepsiyle yarışmak için dünya yıldızlarıyla donatıyosun takımı.Gerek yok yahu.Egosuz,başarıya aç adamlarla önce ligi bir kazan,finansını toparla,hafiften bir hanedanlık kur sonra yaparsın o işi.Yıllık 4 milyon euro verecek oyuncular alınmamalı.
Belki de hiç adı geçmedi biliyorum ama kafama takıldı... Oğuzhan Özyakup,Arsenal ile sözleşme imzalamış mıdır acaba ? :p FM'de az önce Beşiktaş'a aldım da,Arsenal kontrat önermemişti. Eğer gerçekte de imzalamamışsa neden ilgilenmiyoruz yahu...
Fernandes transferi harika oldu. Geçen sene Avrupa maçlarında oynatamıyorduk. Bu sene daha saglam olacak.
TRANSFERDE SON DURUM
20.Mayıs.2011 19:36
Transfer çalışmaları için İspanya'da bulunan Transfer komitesine HABER1903 okurları için ulaştık.
Haber1903'e yaptıkları açıklamada;
" İspanya'da ki temaslarımız devam ediyor. Fernandes konusunda şuan için çok büyük prüz yok. Araya hafta sonu girdiği için Pazartesi yada Salı günü bu transferi bitiririz. Forlan konusunda ise, karar aşamasındayız. Belki Almeida'yı satmayıp, Forlan kadar maliyeti olmayan ancak kaliteli bir santraforu takıma kazandırabiliriz. Sonuçta Forlan transferi tamamen para ile alakalı bir durum. İnce eleyip sık dokuyoruz. Geçen seneki transferde görsterdiğimiz ekonomik başarıyı bu senede sürdürmek istiyoruz. Bu tip transferler 1-2 gün içinde bitecek transferler değildir. Her an sürpriz isimler ile de karşılaşabiliyoruz. Yarın İspanya'dan Almanya'ya geçiyoruz. Daha evvel görüştüğümüz 4-5 tane gurbetçi futbolcu ile görüşmelere başlayacağız. Taraftarlarımız rahat olsunlar. Onlara yakışan en iyi transferleri futbol takımımıza kazandıracağız.
Ersan Gülün konusunada değinen yöneticiler, Ersan Gülüm transferini Başkanımız Yıldırım Demirören yönetiyor. Bu futbolcu lie ilglii olarak Adanaspor Kulübüne bir rakkam bildirdik.Kendileri bu rakamı kabul ederse Ersan Gülüm ile de sözleşme imzalarız. " diyerek sözlerini tamamladılar.
- HABER1903 -
Fernandes haberi gerçekten mükemmel , çok sevindim. Forlan konusunda bekleyip gelişmeleri görelim.Gelirse tabiiki çok iyi olur ama gelmezse dövünmeye gerek yok.
15 dk önce söyleyenler derken abicim ?Güvenilir manasında mı ?
Evet abi :) ......
Forlan'in gelisi Almeida'nin gidisi demekse bence gelmesin Forlan.
Forlan gelecek diye Almeida ve Bobo nun ikisinden birden vazgeçiyorsak, olmasın daha iyi. Takım daha birbirine yeni yeni alışıyor, bir daha mı ısınma turları atacağız. Maliyet desen artar, kontrat dersen artar, geleceğe yatırım desen, Forlan 2 sene oynar mı? bilmiyoruz ki ne yapacağını.
Ama eldekileri tutmaya çalışsak, en kötü ihtimalle Bobo ya verdiğimiz miktarın 500 bin euro fazlasını verir takımda tutarız, Almeida yı da talibi olursa 4-5 milyon karla satar, gelen paraya başkasını alırız, illa fon satalım diye tutturursa. Ayrıca benim bildiğim, şu an hatırlamadığım bir miktara Almeida nın bonservisini de alabiliyoruz.
Forlan'ın ölüsü Bobo'yla Almeida'yı 5'e katlar. Yetenek farklı şeydir.
Aynen öyle. Forlan denilen adam golün ilahı.