Yönetimden önce kadroyu ben kurdum bile.Sağ beke Bosingwa,stopere Egemen,ortasahaya da iyi bir AMC ya da Fernandes,Almeidanın yanına da hızlı ve top sürebilen bir forvet aldık mı tamamdır.
http://www.footballuser.com/Formatio...esiktas_JK.jpg
Printable View
Yönetimden önce kadroyu ben kurdum bile.Sağ beke Bosingwa,stopere Egemen,ortasahaya da iyi bir AMC ya da Fernandes,Almeidanın yanına da hızlı ve top sürebilen bir forvet aldık mı tamamdır.
9.999.999 teklifte kararı biz veriyoruz.10.000.001 lik teklifte kararı fon veriyor fonun verdiği kararda %55'i bizim %45'i fonun
3-5 arası bir fiyatada tamamını alıyoruz.
Yahu elimizde Ernst gibi bir adam var sıkıntı yaşarsak taktik değiştirilebilir.Ama bu taktikle gol atmaktan sıkılırız iddialıyım.Zaten eğer AMC değil de Fernandes alınırsa AMClik de yapar DMlik de.
Cenk
Toraman Sivok Ersan Ismail
Q7 Fernandes Necip Simao
Forlan Almeida
Kafam iyice karıştı yaa :D Hay sizin gibi fonun :p
Toraman dışında çok iyi olur.Avrupa için yetersiz Toraman.(Sağ bek)
Bence Toraman yeterli olacaktır. 2 sene önce sağ bekte çok iyiydi... Kalan kadronun da bende bu şekilde olmasını umuyorum. Ersan olmazsa yerine Egemen-Kemal-İbrahim Öztürk üçlüsünden biri olacak gibi. Aslında Ersan ın yanına sağlam bir yabancı stoper iyi gelebilir, en azından Avrupa açısından...
Ersan'ı inşAllah alırız fakat alamazsak yani Adanaspor arıza çıkarsa bile Kemal Tokak'ı kesinlikle almalıyız. Kesinlikle Ersan'ın yerini dolduracak kalitede.
2 sene önce ona göre bir tempoda oynuyorduk şimdi daha açık alanda daha bastırarak oynuyoruz.Toraman sağ bek oynarsa 3 stoper gibi oynarız.İsmail sürekli önde olur.
Kağıt üstünde böyle olur
Maç içinde buna dönüşür
Avrupa isi kolay degil arkadaslar. Avrupa icin bir defa istikrar gerek, takim oyunu gerek. Daha gecen sene ceyrek finale gelemeden 8 gol yiyip elendik, bir sagbek transferiyle mi basarili olacagiz? Adim adim gidelim, sabirli olalim, kalici olsun basarilar.....
Tabii ki kolay değil ama doğru kadroyu kurduktan sonra o kadroda uyum beklemeli.Eksik kadro uysada bir yerde tıkanır.
Edit:Toraman'ın ligdede sağbek oynamasına karşıyım her takım hakkaten güçlendi.
"KALMAK İSTİYORUM"
21.Mayıs.2011 0:00
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...m__6474971.jpg
Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu son haftasında Gaziantep Kamil Ocak Stadında oynanan mücadelede Beşiktaş ile Gaziantepspor'un 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Bobo, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Bobo yaptığı açıklamada;
" Evimin kontratı bittiği için evimi taşıyorduk. Eşim evi taşınırken resim çekmiş. Bu konuda yanlış anlaşılmış. Dün ve bugün basında benimle ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır. Tayfur hoca ile aramızdaki ilişki hoca ve futbolcu arasındaki ilişkininde üzerinde. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Ben kesinlikle kalmak istiyorum. Başkanımız ile görüşmelerimiz devam ediyoruz. Anlaşma aşamasındayız. Benim açımdan bir sorun yok. Değişik sebeplerden anlaşamadığım söyleniyor. Bütün hafta çıkan haberleri yalanlarsak, sabaha kadar yalanlama ile uğraşırım. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
"BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER BİTMEZ"
21.Mayıs.2011 22:07
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...z__5286277.jpg
Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu son haftasında Gaziantep Kamil Ocak Stadında oynanan mücadelede Beşiktaş ile Gaziantepspor'un 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Havutçu yaptığı açıklamada;
Beşiktaş'ın Gaziantepspor'la oynadığı karşılaşmanın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu açıklamalarda bulundu.
G.Antepspor maçında ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini söyleyen Havutçu önümüzdeki sezon Fernandes ve Almeida gibi isimlerinde kadroda kalmasını istediğini belirtti.
Havutçu yaptığı açıklamaya Ertuğrul Sağlam'ın açıklamalarına cevap vererek, "Bizler camiaları temsil eden kişiler olarak bu tarz açıklamalar yaparsak gerginliği tırmandırmış oluruz. Bizim toplamda 14 tane sakat oyuuncumuz var. Geçen hafta 9 ekisiğimiz vardı. Bizim görev verdiğimiz arkadaşlar sahada mücadelelerini ortaya koydular. Genç arkadaşlarımızı da kutluyorum. Neticede oyuncularımızın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Şimdi sezon bitti ve başka bir macera başlayacak."
Önümüzdeki sezon kadroda kalıp kalmayacağı belli olmayan isimler hakkında da görüşlerini dile getiren Havutçu: "Beşiktaş'ta tarnsfer hiçbir zaman bitmez. Yöneticileriimiz yurtdışında zaten. İlerleyen günlerde belli gelen isimler belli olacaktır. Bobo ile yöneticilerimizin görüşmeleri devam ediyor. Fernandes'de Beşiktaş'ta çok kalmak istiyor. Almeida konusunda da bonservisinin alındığı fonda ilk söz hakkı var. Ancak o da kalmak istiyor. Önümüzdeki günlerde herşey belli olacak." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
Beşiktaş'ta transfer bitmez'i gördüm aklıma Adnan Polat geldi vallahi, bir fena oldum.
Hele senenin yarısında seneye yabancı transferi yapmayacağız demişlerken olmadı bu laf.
Forlan olmuyor, Fernandes ve Almeida kalıyor. Kaynak: Lig Tv Ömer Güvenç
Fernandes çok iyi haber Beşiktaş için.
2 kazanç 1 kayıp. Kayıp bile denemez aslında. Bence iyidir.
Quote:
Beşiktaş'ın Forlan ile anlaşamaması durumunda ise, Portekizli golcüsü Hugo Almeida'yı takımda tutması bekleniyor. Real Madrid'in yaklaşık 15 milyon Euro teklif ettiği oyuncunun transferi için, Beşiktaş'a gelişini sağlayan fon şirketinin de bonservisten pay alacağı ancak bunun yüzde 40 civarı olacağı geriye kalan yüzde 60'lık payı ise siyah beyazlı kulübün alacağo ifade edildi.
Sporx .
Yanlış mı anladım Real Madrid Almeida'ya 15 Milyon Euro mu teklif etmiş ?
Real Adebayor ve Benzama'yı beğenmezken Almeida'yı alması bir de 15 M € bir mevla. Yok artık diyorum.
Hayır Bobo hayır dönme be olm kararından gidicem dedin bir kere!
Bobo kalırsa yabancı almayacağız demişlerdi, şu ana kadar dediklerini yaptılar :D
Bonservisi elinde olan Veli Kavlak ile anlaşmışız.
@tribündergi
Almeida'nin kalacagina biz karar veremeyiz, fon ve Almeida karar verir. Nasil bir habercilik budur anlamiyorum.....
Bobo sanırım kaLıyor. Dün akşam Lig tv de adama sorduLar eşin Twitter da birşeyLer yazmış yoksa Bobo gidiyormu? Hayır o yanLış bir anLaşıLma sadece evimi değiştiriyorum, ben Beşiktaş ta kaLmak istiyorum ve çok az pürüz kaLdı, onLarı da haLLetmek üzereyiz. Bir yere gitmiyorum dedi.
Bobo kaLsın. Ama geLecek sezon yine tek forvet oynayacaksak işimiz var. Çift forvetLi sistemde yanında ALmeida da oLsa, ForLan da oLsa Bobo çok iyi verim verir.