O rakamın kesinliği yok ve bence çok zor.
Printable View
O rakamın kesinliği yok ve bence çok zor.
Bence de 2.2 milyon euro çok çok az. Ama eğer böyle bir fiyata alındıysa muazzam bir iş.
4 ya da 5 diye okumuştum bende birkaç yerde. 2.2 ye almışlarsa Serdal Adalı yı daha elimizde tutamayız, Real Madrid falan talip olur :D
Alsınlar kardeşim, Veli'yi de alsınlar, İbrahim Akın'ı da alsınlar, hatta 2 tane daha o tarz oyuncu alsınlar. Geçen sene başında bir yerlerimizi yırttık 2-3 tane çalım atabilen yerli kanat oyuncusu alın diye, hiç oralı olmadılar. Bütün sene Quaresma-Simao yokken yerlerini Erhan Güven, Aurelio, Nobre gibi adamlarla doldurup kaç maça kanatsız çıktık. En iyi ihtimalle Hilbert-Ekrem oynadı ki bunların da adam geçip skor üretme olasılıkları malum.
İbrahim Akın'ın Beşiktaş'ta yeri yok bence.
Hçibir katkı sağlamz. Simao ve Quaresma oyundan çıkartılıp yerine girer 85'de afra tafra yapar. Ben yedek kalacak oyuncumuyum diye.
1-2 maç böyle girer 3. maçta oyuna girmek dahi istemez.
Benim görüşüm budur. Bu saatten sonra İbrahim Akın dikiş tutturamaz.
İbrahim Akın ın bu şekiLde bir davranış göstereceğini sanmıyorum. KaLdı ki zaten en amaçLa geLdiği kendisine anLatıLmıştır, ya da anLatıLmasa biLe en azından biLmesi gerekiyor. Kanadın bir tarafında Simao, diğer tarafında Quaresma var. Bir zahmet yedek kaLsın. Ondan bekLenen zaten bu adamLar yokken oyuna girip katkı vermesi. Bu biLinçte ki bir adam böyLe sorun çıkarmaz. Simao ve Quaresma yokken oyuna giren adamLarı ve verdikLeri katkıyı gördük. HiLbert, Ekrem gibi adamLar oyuna gireceğine o mevki adamLarı potansiyeLLeri ve yeteneği oLan VeLi girsin, İbrahim Akın girsin.
Ya birde şu var... Zaten bizim Tayfur Hoca geldiğinden beri gol sıkıntımız yok ki... Schuster varken de yoktu aslında ama 60-70 e kadar atamayınca daha da riskli oynamaya başlıyorduk, Aurelio ve Guti nin de yorulmasıyla gol yiyorduk maçlar gidiyordu. Dikkat edin Tayfur Hoca geldiğinden beri en azından daha dengeli oynuyor ve 70-80 de bile olsa bir tane sıkıştırıyor, kalan sürede de 1-2 tane daha bulup rahatlıyoruz. İ. Akın bu takım için alternatif bir oyuncu olacağının farkındadır bencede... Ayrıca eskisi gibi mutsuz diye bütün takımın etkilenmesi de söz konusu olamaz çünkü eskiden ondan büyük şeyler bekliyorduk, takımda üretken oyuncu azdı, adam oynayamayınca kadroya giremiyordu, sonradan oyuna girince de tribünden ıslığı yiyordu. İşte o zaman takımı olumsuz etkiliyordu. Bence boşuna bu kadar kafa yoruyoruz, eskiden o mevkideki alternatifimiz Ekrem di, şimdi İ. Akın oldu. Ekrem den beter olacak değil ya :D
Beşiktaş Egemen'i borsaya bildirmiş.
Beşiktaş Egemen Korkmaz için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Son dakika geçti Ntvspor'da.
Hayırlı olsun Egemen Beşiktaş'a , Egemen'in yanına Ersan Gülüm'ü takımda tutabilirlerse ya da Bursaspor'dan İbrahim Öztürk'ü alabilirse Beşiktaş yabancı stoper almasına gerek kalmaz bana kalırsa .
Serdal Adalı Sivok kalıyor dedi zaten... Sivok dururken, bu kadar da yerli varken, yabancı stoper alacağımızı düşünmüyorum.
Tayfur Havutcu: Hillbert ve Ridvan kesinlikle Besiktas'ta kalacak.
İ.Akın yorulmuş savunmaların korkulu rüyası olabilir bence.
Ekrem Dağ 2 yıl daha Kartal
24 Mayıs 2011 16:51 | NTV Spor
Beşiktaş, tecrübeli futbolcusu Ekrem Dağ’ın sözleşmesinin 2 yıl uzatıldığını IMKB’ye bildirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/149/ekrem3_GCF5N.jpg
Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Avusturya Milli Takımı’nın da formasını giyen Ekrem Dağ ile yola devam etme kararı aldı.
Siyah beyazlılar, tecrübeli futbolcusu Ekrem ile olan sözleşmesini 2 yıl uzattı. Beşiktaş, Ekrem’in sözleşmesinin uzatıldığını İMKB’ye bildirdi.
Beşiktaş daha önce Trabzonspor’la sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz ve Rapid Wien’li Veli Kavlak ile görüşmelere başlandığını İMKB’ye bildirmişti.
"SIMAO VE QUARESMA'YI ZORLAR"
24.Mayıs.2011 15:45
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...r__4502507.jpg
Ntvspor'un sevilen yorumcusu Mert Aydın, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki oyuncuları HABER1903'e değerlendirdi.
Aydın yaptığı açıklamada;
- YILDIZ OYUNCULARLA ŞAMPİYON OLUNMUYOR -
Eskiden futbolda yıldız oyuncularınızla kazanıyordunuz. Şimdi bakıldığı zaman takım oyunuyla maç kazanılıyor. Yıldızlara şampiyon olunsaydı eğer Beşiktaş bu sene 25 puan farkla şampiyon olması gerekirdi.
- AĞIRLI KALDIRABİLİRSE BAŞARILI OLUR -
Veli Kavlak, yerli statüsünde oynayacağı için Beşiktaş adına çok değerli bir isim. Yabancı statüsü dolu olan bir Beşiktaş için yerli statüsünde oynaması iyi bir şey. Veli Kavlak geleceği çok parlak Türk kökenli oyunculardan bir tanesidir. Ben onu 17-18 yaşında genç milli takımda Avrupa şampiyonasında da izledim. O zaman da geleceği parlak, başarılı bir oyuncuydu. Oyunu çok iyi yönlendirebilen, orta sahanın ortasında bir maystro gibi çalışır. Bu sene Beşiktaş'a karşı oynarkende izledik. Veli Kavlak gerçekten çok çok iyi bir oyuncu. Kavlak Beşiktaş'ın en çok oyuncusunun olduğu mevkiye geliyor. Ben onların arasından sıyrılabileceğine inanıyorum. Guti'nin olmadığı maçlarda psikolojik olarak ağırlığı kaldırabilrise eğer çok başarılı olacağına inanıyorum.
- EGEMEN BEŞİKTAŞ TARAFTARININ SEVECEĞİ BİR FUTBOLCU -
Egemen, yıllardır Süper Ligde Bursaspor ve Trabzonspor formasını giydi. Takımı için sonuna kadar terini akıtan, savaşan bir futbolcu. Bu sezon beklenmedik maçlarda sol bek oynadı orda da başarılı oldu. Beklenenin üzerinde bir başarı yakaladı. Şunun altını çizmek istiyorum. Beşiktaş'ın yerli savunmacıya ihtiyacı var. Siyah beyazlı takımın takım savunmasında sıkıntısı var. Eğer takım savunması iyi olmazsa Egemen'in varlığıda Beşiktaş adına bir şey ifade etmez. Egemen Beşiktaş seyircisinin de seveceği gibi, formasının hakkını veren bir futbolcu.
- SİMAO VE QUARESMA GİBİ OYUNCULARI ZORLAR -
İbrahim Akın, çok yetenekli bir futbolcu. Yeteneği tartışılmaz. Bu yüzden Altay'dan Beşiktaş'a gelmişti. Bazı maçlarda da yeteneğinin ne kadar iyi olduğunu gösterdi. İBB'de de iyi bir performans sergiledi. Beşiktaş'a karşıda iyi bir oyun sergiledi. Ama sezon için devamlılığı konusunda sıkıntı yaşadı. Eğer İbrahim Akın bu olayı aşarsa Avurpa kupaları, Türkiye kupası, lig üçgeninde Quaresma, Simao gibi oyuncuları zorlayabilecek kapasitesi olduğunu düşünüyorum. Ama sezon için istikrar konusunda kafamda soru işaretleri var. Tayfur Havutçu, İbrahim Akın'ı istediği için o nun performansını potansiyelini biliyor ve yeteneklerinden yararlanabileceğini düşünüyor.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
"DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞECEĞİZ"
24.Mayıs.2011 12:53
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...k__9865566.jpg
Adanaspor'un Başkanı Bayram Akgül, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ersan Gülüm hakkında çıkan haberlere HABER1903 aracılığı ile son verdi.
- BU HAFTA İÇİNDE BELLİ OLACAK -
"Hiç bir takımdan gelen resmi bir teklif yok. Bu hafta içinde Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceğiz. Biz lafımızın, sözümüzün arkasındayız. Oturup konuşacağız. Ne Galatasaray, ne Fenerbahçe hiç bir kulüple görüşmedik. Basında Fatih Terim ile görüştüğüm yönde haberler dolaşıyor. Şunu belirtmek istiyorum ki Fatih Terim'le kesinlikle görüşmem olmadı. " diyerek sözlerini tamamladı.
-HABER1903 -
FORLAN İLE GÖRÜŞÜYORUZ"
24.Mayıs.2011 13:53
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...z__3016195.jpg
Arjantinli efsanevi futbolcu Diego Maradona'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Birleşik Arap Emirlikleri'nin El Vasl takımı, Atletico Madrid'in Uruguaylı futbolcusu Diego Forlan'ı transfer etmek için çalışmalara başladı.
Kulübün Üst Yöneticisi (CEO) Eşref Ahmed Muhammed, Gulf News gazetesine yaptığı açıklamada, Forlan ile görüştüklerini doğruladı ancak henüz anlaşma sağlanmadığını söyledi.
Muhammed, ''Bu konuda çalışıyoruz. Bu ülkede üst düzey işler yapılması için elimizden geleni yapıyoruz, Çünkü BAE bunu hak ediyor'' dedi.
Takımın teknik direktörlüğüne getirilen Maradona'nın ekibin zayıf yönlerini belirlediğini belirten Muhammed, Şilili orta saha oyuncusu Edson Puch ile sözleşme imzaladıklarını kaydetti.
- SABAH -
Reuters: Al-Wasl ikinci bir teklif yapmış Atletico Madrid'e, Forlan da verilcek cevaba göre Dubai'ye gidecekmiş.
Tribündergi
TANJU KAYHAN BEŞİKTAŞ'TA
24.Mayıs.2011 18:28
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...ta_4558120.jpg
Rapid Wien'in takımından Tanju Kayhan Beşiktaş'a transfer oldu.
Beşiktaş kulübü Tanju Kayhan'ı birazdan Borsaya bildiriyor.
- HABER1903 -
Neyseki tüm Türk oyuncular yüklü :)
http://img148.imageshack.us/img148/4...ofilzellik.png
SON DAKİKA: Beşiktaş, Rapid Wien'de oynayan Tanju Kayhan için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. http://goo.gl/Q0u2x
BURAK KAPLAN BEŞİKTAŞ YOLUNDA
24.Mayıs.2011 17:48
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...da_3071294.jpg
Transfere hızlı başlayan Beşiktaş Transfer Komitesi Bayern Leverkusen'in gurbetçi oyuncusu Burak Kaplan ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Genç futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde biteceği gelen haberler arasında.
- HABER1903 -
Burak Kaplan:20 yaşında.Leverkusende yetişmiş.2 ayağınıda kullanabiliyor.Sağ açık.Ama Soldada oynayabiliyor.
Tanju Kayhan:21 yaşındaymış.Rapid viende futbola başlamış.2 Ayağınıda kullanabiliyormuş.Sağ-Sol Bek/Stoper.Asıl mevkisi Sağ bek.
Ümit milli maçında biraz izleme fırsatı bulmuştum Burak Kaplan'ı, Stoch gibi hızlı ve iyi şutları olan iyi bir futbolcu diye hatırlıyorum.
Burak Kaplan çok yetenekli bir topçu izleme fırsatım olmuştu. Gençlere önem vermemiz çok ama çok iyi gerçekten.
Serdar Adali ve Selcuk Inan'in su an görüsme icinde oldugu iddia ediliyor.
Selçuk'u nerde oynatacağız? Onun bölgesinde Ernst-Fernandes-Necip-Aurelio var, Selçuk Fernandes'ten ve Aurelio'dan daha kaliteli ama Ernst ve Necip'i kesemez(Necip'ten daha iyi ama Necip gibi gelecek vaadeden bir oyuncunun önüne geçecek kadar değil). Bu kadar kalabalık bir bölgeye sırf bedava kaliteli bir oyuncu bulduk diye oyuncu almanın gereği yok.
Ama oyun kurucu gibi düşünüyorsak, yani Schuster'in sistemindeki gibi oyun kurucunun daha geride olduğu bir sistemde oynayacaksak ve Guti'yi yedek bırakacaksak Selçuk gibi kaliteli bir oyuncu harika olur.
Burak Kaplan da BJK'li imis, Almanca bir roportajinda rastladim. Isyankar karakterinden belli zaten.:)
Welche sportlichen Ziele hast du?
Kaplan: „Mein Ziel ist es, Profifußballer zu werden; ganz gleich, ob hier in Leverkusen, in der Türkei, in Belgien oder Holland. Egal wo, ich möchte mein Hobby zum Beruf machen und mein Geld mit Fußball verdienen. Später möchte ich einmal bei meinem Lieblingsverein Besiktas [Istanbul] spielen.“
Benim hayalim profesyonel futbolcu olmakti, ya burada Leverkusende, ya Turkiye, ya Belcika, ya da Hollanda. Cok sukur hobimden isimi yaratip futbol oynamakla para kazanabiliyorum. Ileride ise bir gun en sevdigim kulup Besiktas'ta oynamak istiyorum.
Burak Kaplan transferine de çok sevindim. İnşallah sonları Erkan Zengin gibi olmaz bu çocukların, Quaresma ve Simao ile rotasyona girerler nispeten kolay maçlarda. Beşiktaşlı olması da işin bonusu.