Merhaba millet nasılsınız?
Printable View
Merhaba millet nasılsınız?
ooo fernandez. Nerelerdesin tatil diye gittin yoksun :)
İlkel köy yaşamı belgeseli çekmekle meşguldüm abi :D
Bugün de kuzenimi askere göndermek için ufak bir şehir kaçamağı yapmışken temelli şehre dönmeye karar verdim.Belgesel için fazla oyuncu bulamadım köyde :zuhaha
Nasılsın abi işe devam mı bence sen de bir tatil molası vermelisin :D
Emre hala tatilde emre abi :D şu an trabzon açıklarında türkiye bandırmalı bir köyde bulunmakta :D
Durmak yok çalışmaya devam. :D
Bana bu sene tatil yok Emre. Seneye kışlada yapacağım tatilide. Sonra gelincede iş bulmak için bir koşturmaca. Önümüzdeki 5 yıl bu yılda dahil olmak üzere tatil planı yapmıyorum. :)
Teşekkür ederim Aykut.
Yok Eralp vazgeçtim gitmekten.Sizin için kalıyorum :D
Acayip uykum geldi ben biraz yatıyım.:) Gece gelirim.
Hizmetiçi olmuşsun yazı gitmiş. :D
Selamlar arkadaşlar abiler.:)
Cem Yılmaz'ı izliyorum ne komik yahu. :n:
Kim bilir saat kaçta yattında kaçta uyandın haşarı çocuk :zuhaha
İlk cümlen bir yerden tanıdık geliyor :D
Arada tatil lazım abi bence.Ben de 15 gün çalıştım.Şu anda tatildeyim.Gelecek yaz gelince tekrar iş başı yaparım herhalde :D Benim tatil kavramı biraz farklı :zuhaha
Önümüzdeki 5 sene mi:icon_confused:5 sene sonra izinlerini toptan mı kullanacaksın abi,farklı bir projen var galiba senin de :zuhaha
Bu sene çalışıyorum zaten, seneye askerlik telaşı olacak okul bitiyor birde, sonra gelip iş bulmam lazım, iş bulup sağlam 1 sene çalışıp artık ddünyaevine girmeyi planlıyorum :D Ondan sonrası Allah kerim... ;;)
Saatlerdir burdayım bi selam çakan yok :( unutuldumm unutuldumm :zuhaha
Hepinize merhabalar napıyorsunuz gece gece?
Ben, Afrika kariyerimi bitirmek üzereyim 1-2 saat içinde hepsi bitecek 3 maç kaldı.
Valla eğer o zamanları görürsem bu sitede (ki inşallah görürüm) Hepiniz davetlim olursunuz.;;) Emre abi'de öyle yapar diye düşünüyorum ben. :n:
Ozamana kim öle kim kala hele bir çıkalımda. mAyg.88 hariç herkesi davet ederiz ;)
abi hangi ligde oynuosn afrikada yaa...Orda oyuncular nasıl transfer edilecek adam çıkarmı bize :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bugn zevk yok guşlukta ben NFS Carbona dalıorm bugn bitirmeye kararlym :p son aşama kaldı birtek :n:
Hepimizin içinde vardır biraz. ;;)
İnşallah. ;;)
Neyse ben uzuyorum yavaş yavaş. Gözler isyana başladı telef etmeyelim onları Enver Paşa gibi. :)
İyi geceler hepinize. (mAyg.88 hariç ;))
İyi geceler abi.İnşallah;;)
Güney Afrika Ligi var sadece bende onu oynuyorum güzel oyuncular var. Ayrıntıları imzamdan öğrenebilirsin. Bu arada kolay gelsin, başarılar şimdiden...