Merhaba millet nasılsınız?
Merhaba millet nasılsınız?
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
ooo fernandez. Nerelerdesin tatil diye gittin yoksun![]()
İlkel köy yaşamı belgeseli çekmekle meşguldüm abi![]()
Bugün de kuzenimi askere göndermek için ufak bir şehir kaçamağı yapmışken temelli şehre dönmeye karar verdim.Belgesel için fazla oyuncu bulamadım köyde
Nasılsın abi işe devam mı bence sen de bir tatil molası vermelisin![]()
Emre hala tatilde emre abişu an trabzon açıklarında türkiye bandırmalı bir köyde bulunmakta
![]()
Durmak yok çalışmaya devam.![]()
Bana bu sene tatil yok Emre. Seneye kışlada yapacağım tatilide. Sonra gelincede iş bulmak için bir koşturmaca. Önümüzdeki 5 yıl bu yılda dahil olmak üzere tatil planı yapmıyorum.
Teşekkür ederim Aykut.
Yok Eralp vazgeçtim gitmekten.Sizin için kalıyorum![]()
Hizmetiçi olmuşsun yazı gitmiş.![]()
Acayip uykum geldi ben biraz yatıyım.Gece gelirim.
Selamlar arkadaşlar abiler.![]()
Cem Yılmaz'ı izliyorum ne komik yahu.![]()
I'm back...
Kim bilir saat kaçta yattında kaçta uyandın haşarı çocuk![]()
İlk cümlen bir yerden tanıdık geliyor
Arada tatil lazım abi bence.Ben de 15 gün çalıştım.Şu anda tatildeyim.Gelecek yaz gelince tekrar iş başı yaparım herhaldeBenim tatil kavramı biraz farklı
Önümüzdeki 5 sene mi5 sene sonra izinlerini toptan mı kullanacaksın abi,farklı bir projen var galiba senin de
![]()
Bu sene çalışıyorum zaten, seneye askerlik telaşı olacak okul bitiyor birde, sonra gelip iş bulmam lazım, iş bulup sağlam 1 sene çalışıp artık ddünyaevine girmeyi planlıyorumOndan sonrası Allah kerim...
![]()
Saatlerdir burdayım bi selam çakan yokunutuldumm unutuldumm
![]()
Hepinize merhabalar napıyorsunuz gece gece?
Ben, Afrika kariyerimi bitirmek üzereyim 1-2 saat içinde hepsi bitecek 3 maç kaldı.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Valla eğer o zamanları görürsem bu sitede (ki inşallah görürüm) Hepiniz davetlim olursunuz.Emre abi'de öyle yapar diye düşünüyorum ben.
![]()
I'm back...
Ozamana kim öle kim kala hele bir çıkalımda. mAyg.88 hariç herkesi davet ederiz![]()
abi hangi ligde oynuosn afrikada yaa...Orda oyuncular nasıl transfer edilecek adam çıkarmı bize
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bugn zevk yok guşlukta ben NFS Carbona dalıorm bugn bitirmeye kararlymson aşama kaldı birtek
![]()
Hepimizin içinde vardır biraz.![]()
İnşallah.
Neyse ben uzuyorum yavaş yavaş. Gözler isyana başladı telef etmeyelim onları Enver Paşa gibi.
İyi geceler hepinize. (mAyg.88 hariç)
İyi geceler abi.İnşallah![]()
Güney Afrika Ligi var sadece bende onu oynuyorum güzel oyuncular var. Ayrıntıları imzamdan öğrenebilirsin. Bu arada kolay gelsin, başarılar şimdiden...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT