cavcav ntvsporda şuan.ali küçikte gitmiş cavcav onların bucada oynayacan ali küçik adında birini takas yoluyla aldık diyor :)
Printable View
cavcav ntvsporda şuan.ali küçikte gitmiş cavcav onların bucada oynayacan ali küçik adında birini takas yoluyla aldık diyor :)
4 milyon €+ Ali Kuçik = Mustafa pektemek.
2 sene sonra iyi paraya satar Ali'yi Cavcav, adam işi biliyor yine yaptı yapacağını.
aliyi baya baya izledik pek hazır değildi pek beğenmemiştim ben. pek demişken PEKTEMEK GOL DEMEK :D
Ali Kuçik konusuna kafam takılmadı değil açıkçası. İyi gelişebilecek bir oyuncuydu açıkçası. Ama karşılığında Mustafa'yı almış olmak konuyu kapatıyor :)
alinin hızı dışında bi artısını göremedim ben malesef son vuruş pozisyon alma filan biraz düşüktü alide izlediğim kadarıyla.
Cavcav karlı bir transfer yaptı. O kadar paranın üstüne Ali Kuçik gibi bir adamıda aldı. Hayırlı olsun...
ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.
ne aliymiş arkadaş :) bi beğenmiyorum heralde :) zaten cavcavda tanımıyormuş aliyi :)
Kuçik'i Dünya yıldızı yaptınız hemen.
ALi kuçik in pişmesini bekLeyip, ondan verim aLmaya uğraşana kadar Pektemek gibi kendisini kanıtLamış ve potansiyeLi daha fazLa oLan bir oyuncuyu kadroya katmak daha mantıkLı bir iş oLmuş bence.
Hayır G.Birliği takımında Ali Kuçik belli bir süre oynarsa yeneteklerini ortaya çıkarır o yüzden Cavcav'ın hesabına göre karlı bir transfer. Hem para hem genç bir oyuncu.
ya bende diyorum ki pek yetenekli değil ali hiç izledin mi bilmiyorum bucada bile sonradan oyuna giriyordu iyileştikten sonra.inşallah yıldız olur ama ona gelene kadar bin tane daha adam var gençlerde yedek olur bu sene sonra süper lige çıkan bi takıma gider 30una gelincede ersan martin gibi la ligaya :D
Ali bu sezon eline geçen şansı çok iyi değerlendiremedi açıkçası ilk yarıda. Gelecek bekliyorduk ondan ancak olmadı. Mustafa gibi yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için fazla dert etmemeliyiz Ali'yi.
aynen öyle.alinin ne olacağı belli değil bülent kocabeyde çok gelecek vaadediyordu :) inşallah pektemek gol demek okan koç vakası olmaz :)
Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. :) Bu arada, Pektemek gol demek. :D
i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
Hayırlı olsun
Cavcav yine turnayı gözünden vurdu
4 milyon € + 19 yaşındaki Ali Kucik
Bucanın bütün maçlarını yerinden izleyen biri olarak diyebilirim ki Ali Kucik 1-2 sene sonra 5 milyon €'dan aşağıya satılmayacaktır yazdım bunu buraya.
İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. :) Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor. :)
inşallah dediğin gibi olur Ali çok başarılı olur ama bu konuda hertürlü iddiaya girerim malesef :)
Yönetim Bobo ile sözlesme yenilememe karari almis.
Bu durumda Almeida'nın kalması ve bir yabancı forvetin alınması kesinleşti. Yolu açık olsun Bobo'nun. En çok üzüldüğüm noktalardan biri de bedava gidecek olması. Umarım rakiplerden birine imza atmaz ve Sporting'e transfer olur. Bu, O'nun için de daha iyi olacaktır.
hayır olsun :)
Ben açikcasi Ali'yi pek begenmiyorum. Hizi disinda pek bir özelligi yok ve bu yüzden anadolu klüplerinde basarili olabilir.
Pektemek hayirli olsun! Pektemek gol demek bende sevdim bunu :D
Pektemek bjkye hayırlı olsun bence Fenere gelmeyerek iyi yaptı önünü açtı. :D Bucada birkaç kez izledim Aliyi keza bjkde oynarkende denk gelmişti birkaç maçı, bana yetenekli gibi geldi umarım kendini geliştirir.
Bobo'nun bu sene Türk olma ihtimali varmı acaba 5 yılı doldumu ? Türk olma durumu varsa Niang,Emenike,Bobo güzel olur.
Bobo nun Türk oLma durumu yok. Eğer oLsaydı zaten Beşiktaş ne yapıp, eder tutardı takımda Bobo yu. BöyLe bir ihtimaL oLmadığı için zaten gitmesine göz yumuLdu.
Tamam teşekkürler fmde hep Türk pasaportu oluyorduda ondan sordum :)
O kadar kaliteli kadro içinde 11'e girebileceğini sanmıyorum Mustafa'nın.
Mustafa için hayırlı olsun.Sakarya futbolcu fabrikası gibi..Türk futboluna bir isim daha geldi :)
Buradan Gençlerbiriği'ne sattığımızda çok iyi oyuncu olacağı kesindi zaten.İnşallah oynama ve kendini geliştirme fırsatı bulur.Hayırlı olsun Mustafa.
Bizde bu transferden 100 bin TL yetiştirme bedeli alacağız.Tabi 4MN€ nun yanında hiçbirşey.Bizede aklı başında yönetim ne zaman gelecek merak ediyorum.