http://video.google.com/videoplay?do...%C4%B1+korosu#
Printable View
Salla o zaman.Şu aşamadan sonra bir manası kalmadı zaten.:icon_smile: En iyisi ben şu basket oyununda kasmaya devam edeyim.Bu oyun yüzden ödevi yapamayacağım gibi gözüküyor..:icon_smile:
Şişşşt susun azcık yahu çocuk uyuyor.
Staff bölümümüz açıldı hayırlı olsun :D
Staff bölümü nediR?
Sizde öyle mi oldu? :D Biz vizelerden önce olduk bu yüzden sınavların çoğundan kalmıştık zaten.. :D Bide sınava çalışmak için arkadaşlarla toplandıysan of of diyorum.Sabaha kadar dersler dışında herşey hakkında konuşulur.Tabi konuşurken aradan biri çıkar mutlaka hadi birer tane içelim diyen işte o an dersten kaldığın andır. :D
Size iyi konuşmalar. Ben %100 futbola bakmaya gidiyorum. :)
Ben şehrimde okuduğum için bana öyle geldi. :D Ondan öncede vardı alkolik olan tabiiki. Vizeler daha çok tetikliyo. O hataya bende düştüm. Bir araya gelmez olaydık. :D 5 kişi bir araya geldik hepimizin bir dersten aldığı notun toplamı 70 oldu. :D:D:D
Ne yatağı abi şu basket oyununu oynuyorum :D
Pırasa yiyorum şuan yataktayım... Acayip süper birşey olmuş anlatamam :D Hiç bu kadar sevmezdim prasayı..
Yatakta yemek yenmez ayıp ayıp :D
Ah beeeee.Bir basket daha atsam 2.olacaktım..:icon_confused:
aldım makarnamı bende yataktayım valla süper oluyor sizde deneyin :n:
O kadar uğraştım şu basketbol oyununda 1.oldum en sonunda.Yarın geldiğimde o skor geçilmiş olursa yıkılırım..:icon_biggrin:
Evet yeni trend :D Sende benim kafadasın galiba :D Benim geçerli sebeplerim var.. 9-10 saat pc başında oturunca sandalye sert oluyor.. O nedenle yatak daha iyi.. :D
Hangi oyunmuş ya bu :DQuote:
O kadar uğraştım şu basketbol oyununda 1.oldum en sonunda.Yarın geldiğimde o skor geçilmiş olursa yıkılırım..:icon_biggrin:
benim için farketmiyor her türlü koşulda yemek yiyebilme özelliğim var :n:
Geçeyim de gör.)