Sizde öyle mi oldu?Biz vizelerden önce olduk bu yüzden sınavların çoğundan kalmıştık zaten..
Bide sınava çalışmak için arkadaşlarla toplandıysan of of diyorum.Sabaha kadar dersler dışında herşey hakkında konuşulur.Tabi konuşurken aradan biri çıkar mutlaka hadi birer tane içelim diyen işte o an dersten kaldığın andır.
![]()
Size iyi konuşmalar. Ben %100 futbola bakmaya gidiyorum.
Ben şehrimde okuduğum için bana öyle geldi.Ondan öncede vardı alkolik olan tabiiki. Vizeler daha çok tetikliyo. O hataya bende düştüm. Bir araya gelmez olaydık.
5 kişi bir araya geldik hepimizin bir dersten aldığı notun toplamı 70 oldu.
![]()
Ne yatağı abi şu basket oyununu oynuyorum![]()
Pırasa yiyorum şuan yataktayım... Acayip süper birşey olmuş anlatamamHiç bu kadar sevmezdim prasayı..
Yatakta yemek yenmez ayıp ayıp![]()
Ah beeeee.Bir basket daha atsam 2.olacaktım..![]()
So what?
Saike
aldım makarnamı bende yataktayım valla süper oluyor sizde deneyin![]()
O kadar uğraştım şu basketbol oyununda 1.oldum en sonunda.Yarın geldiğimde o skor geçilmiş olursa yıkılırım..![]()
So what?
Saike
Evet yeni trendSende benim kafadasın galiba
Benim geçerli sebeplerim var.. 9-10 saat pc başında oturunca sandalye sert oluyor.. O nedenle yatak daha iyi..
Hangi oyunmuş ya buO kadar uğraştım şu basketbol oyununda 1.oldum en sonunda.Yarın geldiğimde o skor geçilmiş olursa yıkılırım..![]()
![]()
benim için farketmiyor her türlü koşulda yemek yiyebilme özelliğim var![]()
Geçeyim de gör.)
Sen basketten anlıyorsun yav.Geçersin kasmadan..Neyse benim kalkmam lazım.Çok geç oldu.Yarın okul için erken kalkmam lazım.Cümleten iyi geceler..
So what?
Saike
Beyler az önce kendi forumuma 29 yaşında bir bayan ablayı moderator olarak aldım haydi hayırlısı![]()
Ev hanımıysa çok vakit ayırır benden söylemesi![]()
(/s)
Evet abi üni. mezunu adanada yaşıyor ama çalışmıyor. Ne kadar verirsen ver ilgilenirim dedi.. Yaşadım allahh![]()
Adana nın neresindemiş acaba![]()
(/s)
Bilmem Adı Seda![]()
İyide adresini versem ne olacak gidip soru mu soracaksınız..Rahat bırakın sitemle ilgilensin kadın yahuuuuu
![]()
![]()
Uff siz baya yazılcanız yaneİstiyorsan ayarlarım yane sorun değil ama aranızda ciddi yaş farkı olacak
Sonra saygı biter sonra sevgi ondan sonra yumrukların konuşur.. Zararlı çıkan benim site olur.. En iyisi hiç bi araya gelmemek
![]()