Öyleyse merhaba. :D
Printable View
Öyleyse merhaba. :D
Selam Herkese :)
Selamlar..
beyler foruma bir daha uğramamak dileğiyle ALLAH'a emanet olun..
birisine kusurum yanlışım olduysa hakkını helal etsin...
Ne Oldu Yahu Nereye Gidiyorsun ?
Giden Gidene ...
Edit............
Sizden Farklı düşünen insanları siteden atarak bişey kazanabileceğinizi düşünmüyorum
Sadece sitenin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum detaylarıyla eski konularda anlattım zaten burda bu konuyu açmanın yersiz olduğunuda düşünüyorum
Gelene hay hay, gidene bye bye diyerekten selamımı veriyorum..
Site zaten eskisi gibi olmamalı. Eskisi gibi olursa problem var demektir. Sen de eskisi gibi olmak istiyorsan hep çocuk kalırsın. Bunu da unutma.
Forum demek istedin heralde, Forumda ki ortamınızın nasıl olduğunu bilemiyorum fakat günde 300 ortalamalara yükselen üye sayıları ile sitemizde şu an itibariyle bir sıkıntı gözükmüyor, forumlarımızda problem yaratan, diğer üyeleri tahrik edici mesaj yazan bir kaç üyeyi uzaklaştırdığımız için ortamımımızı bozdun diyorsanız bu konuda duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz.
İlhan Abi Senin Dediğin Değişimle Benim Dediğim Değişim Farklı
Sen http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64632 'dan Bahsediyorsun
Ben Daha Farklı Şeylerin Değiştiğinden Bahsediyorum
Gergin havayı yumuşatmak amacıyla
Can Kan'dan Eskisi gibi değilim:
http://www.izlesene.com/video/cankan...et-olsun/76285
:D
Üyeler aynı üyeler, yöneticiler aynı yöneticiler.. Bu huzursuzluklar neden çıkıyor halen anlamış değilim ben zaten.. Söyleyin açık açıkda anlayalım arkadaşlar.. Nedir değişende eskisinden daha fazla sorun çıkıyor..
Açıkcası Eskiden Yöneticiler Daha İnsancıl Davranırlardı Bize Karşı Bakıyorum Şimdi Tolerans Kalmamış.. Ya sev ya terket mantığıda beni oldukça rahatsız ediyor açıkcası
Ben yetkili değilim tam olarak bilemiyorum ama daha önce ben yetkiliykende olmuştu bazı şeyler.. İyi niyetin suistimal edilmesi bunların sebebi olabilirmi acaba?
Sordular Söyledim kafeyi kafes ettiniz yahu ..
Sitenin 2 milyar gideri var muhtacız diyorsunuz kulüp üyeliğine, bir nevi acıtasyon yapıyorsunuz sonra world.hollow arkadaşa gelince kimseye ihtiyacımız yok asarız keseriz diyorsunuz
MANTIK ?
Şimdi belkide atıcaksınız beni ama olsun ben yinede düşüncelerimi söylüyorum
Siz bizim içimizdeki kontrol sistemini bilmediğiniz için böyle bir yorum getirebilirsin normaldir, Yöneticileri biz atadığımız gibi görevdende alabiliriz, örnekleri forumda mevcut. Bu konuda emin olun üyelerin tüm sıkıntıları önerileri ofisimizde görüşülmekte dikkate alınmakta
Derdin Kulüp Turksportal yani, Kulüp Turksportal'dan gelecek paraya muhtaç değiliz, bununla alakalı acitasyon niye yapalım, bu tip söylemler bizi anlayamadığını gösteriyor. Kulüp Turksportal özel bir hizmet ve şu anda özellikleri bakımından sadece farkını forumda gösteriyor, yeni sistemle daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Taahhüt ettiklerimiz ortada.
Kulüp Turksportal için sana üyelik zorunluluğu getiriyor muyuz? HAYIR! Haliyle bunu kalkıp dert etmenin anlamıda yok..
Ayrıca seni niye atalım sen kötü niyet taşımadığın sürece sorun yok,
World.Hollow, kötü niyetliydi atıldı, gitmek istiyorsa gider bunu reklam yapmanın gereği yok
Merhabalar.Nedir bu kavga yahu.:D
Şikayeti olanlar Vieri'ye(Mustafa abiye)ö.m atsınlar.Modlarla ilgili.Mustafa abi ilgileniyor.
Eleştirileri, kaldırılabilecek sınırları taşırmadan, her zaman dikkate almaktayız,
Dediğimiz gibi siz kurallara uyun, yöneticilerimize iş düşmesin, eğer bir yöneticimizin admin/üst yönetici dahil olsa kurallara uymayan davranışlarınızda ilgili bağlantıları Teknik destek bölümünde bize ulaştırabilirsiniz,
Senin siteye giriş tarihinden bu yana değişen birşey yok ki. Ben iki buçuk yıldır bu sitede aktifim. Değişen hiçbirşey yok. Hemen herşey aynı. Aslında yanlış bu. İyi de kötü de olsa değişimin getirisi olur her zaman.
Gergin bir gecenin sonunda kapanışa 3 dk. kaldı (: