Sayfa 2668 / 4326 İlkİlk ... 166821682568261826582666266726682669267026782718276831683668 ... SonSon
80,011 ile 80,040 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öyleyse merhaba.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Selam Herkese

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selamlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

beyler foruma bir daha uğramamak dileğiyle ALLAH'a emanet olun..

birisine kusurum yanlışım olduysa hakkını helal etsin...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne Oldu Yahu Nereye Gidiyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Giden Gidene ...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    beyler foruma bir daha uğramamak dileğiyle ALLAH'a emanet olun..

birisine kusurum yanlışım olduysa hakkını helal etsin...
    by bye

yarın öbürgün abi nolur benim üyeliğimi geri ver diye ağlamazsın umarım,
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edit............

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Edit............

her konunun altında seni görüyorum, aynı düşüncedeysen senide o tarafa alalım istersen ?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizden Farklı düşünen insanları siteden atarak bişey kazanabileceğinizi düşünmüyorum

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Sizden Farklı düşünen insanları siteden atarak bişey kazanabileceğinizi düşünmüyorum
    Bizden farklı düşüncen neymiş bakayım senin?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadece sitenin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum detaylarıyla eski konularda anlattım zaten burda bu konuyu açmanın yersiz olduğunuda düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Gelene hay hay, gidene bye bye diyerekten selamımı veriyorum..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Site zaten eskisi gibi olmamalı. Eskisi gibi olursa problem var demektir. Sen de eskisi gibi olmak istiyorsan hep çocuk kalırsın. Bunu da unutma.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Sadece sitenin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum detaylarıyla eski konularda anlattım zaten burda bu konuyu açmanın yersiz olduğunuda düşünüyorum
    Forum demek istedin heralde, Forumda ki ortamınızın nasıl olduğunu bilemiyorum fakat günde 300 ortalamalara yükselen üye sayıları ile sitemizde şu an itibariyle bir sıkıntı gözükmüyor, forumlarımızda problem yaratan, diğer üyeleri tahrik edici mesaj yazan bir kaç üyeyi uzaklaştırdığımız için ortamımımızı bozdun diyorsanız bu konuda duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlhan Abi Senin Dediğin Değişimle Benim Dediğim Değişim Farklı

Sen http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64632 'dan Bahsediyorsun

Ben Daha Farklı Şeylerin Değiştiğinden Bahsediyorum

Gergin havayı yumuşatmak amacıyla
    Can Kan'dan Eskisi gibi değilim:
    http://www.izlesene.com/video/cankan...et-olsun/76285

Sheriff Misafir

Üyeler aynı üyeler, yöneticiler aynı yöneticiler.. Bu huzursuzluklar neden çıkıyor halen anlamış değilim ben zaten.. Söyleyin açık açıkda anlayalım arkadaşlar.. Nedir değişende eskisinden daha fazla sorun çıkıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıkcası Eskiden Yöneticiler Daha İnsancıl Davranırlardı Bize Karşı Bakıyorum Şimdi Tolerans Kalmamış.. Ya sev ya terket mantığıda beni oldukça rahatsız ediyor açıkcası

Sheriff Misafir

Ben yetkili değilim tam olarak bilemiyorum ama daha önce ben yetkiliykende olmuştu bazı şeyler.. İyi niyetin suistimal edilmesi bunların sebebi olabilirmi acaba?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Açıkcası Eskiden Yöneticiler Daha İnsancıl Davranırlardı Bize Karşı Bakıyorum Şimdi Tolerans Kalmamış.. Ya sev ya terket mantığıda beni oldukça rahatsız ediyor açıkcası
    napıyoruz bilmeyen sanacak gestapo kampına üye olmuşum.. yönetici görevi ne gerektiriyorsa onu yapıyor, eğer yönetimi dışında farklı bir yaptırım uygulanıyorsa bize ulaşın diyoruz lafta anlatamıyoruz
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    napıyoruz bilmeyen sanacak gestapo kampına üye olmuşum.. yönetici görevi ne gerektiriyorsa onu yapıyor, eğer yönetimi dışında farklı bir yaptırım uygulanıyorsa bize ulaşın diyoruz lafta anlatamıyoruz
    Abi sizde yöneticiyi savunuyorsunuz.Olaya iki taraftanda bakamıyorsunuz bence.Yöneticiyi siz atamışsınız yönetici yönetimi dışında farklı bir yaptırım uygularsa sizin hatanız olacakmış gibi baktığınızdan objektif olamıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Söyleyin açık açıkda anlayalım arkadaşlar.. Nedir değişende eskisinden daha fazla sorun çıkıyor..
    Sordular Söyledim kafeyi kafes ettiniz yahu ..

Sitenin 2 milyar gideri var muhtacız diyorsunuz kulüp üyeliğine, bir nevi acıtasyon yapıyorsunuz sonra world.hollow arkadaşa gelince kimseye ihtiyacımız yok asarız keseriz diyorsunuz

MANTIK ?

Şimdi belkide atıcaksınız beni ama olsun ben yinede düşüncelerimi söylüyorum

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by fmgk08 View Post
    Abi sizde yöneticiyi savunuyorsunuz.Olaya iki taraftanda bakamıyorsunuz bence.Yöneticiyi siz atamışsınız yönetici yönetimi dışında farklı bir yaptırım uygularsa sizin hatanız olacakmış gibi baktığınızdan objektif olamıyorsunuz.
    Siz bizim içimizdeki kontrol sistemini bilmediğiniz için böyle bir yorum getirebilirsin normaldir, Yöneticileri biz atadığımız gibi görevdende alabiliriz, örnekleri forumda mevcut. Bu konuda emin olun üyelerin tüm sıkıntıları önerileri ofisimizde görüşülmekte dikkate alınmakta

Sordular Söyledim kafeyi kafes ettiniz yahu ..

Sitenin 2 milyar gideri var muhtacız diyorsunuz kulüp üyeliğine, bir nevi acıtasyon yapıyorsunuz sonra world.hollow arkadaşa gelince kimseye ihtiyacımız yok asarız keseriz diyorsunuz

MANTIK ?

Şimdi belkide atıcaksınız beni ama olsun ben yinede düşüncelerimi söylüyorum
    Derdin Kulüp Turksportal yani, Kulüp Turksportal'dan gelecek paraya muhtaç değiliz, bununla alakalı acitasyon niye yapalım, bu tip söylemler bizi anlayamadığını gösteriyor. Kulüp Turksportal özel bir hizmet ve şu anda özellikleri bakımından sadece farkını forumda gösteriyor, yeni sistemle daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Taahhüt ettiklerimiz ortada.

Kulüp Turksportal için sana üyelik zorunluluğu getiriyor muyuz? HAYIR! Haliyle bunu kalkıp dert etmenin anlamıda yok..

Ayrıca seni niye atalım sen kötü niyet taşımadığın sürece sorun yok,

World.Hollow, kötü niyetliydi atıldı, gitmek istiyorsa gider bunu reklam yapmanın gereği yok
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merhabalar.Nedir bu kavga yahu.

Siz bizim içimizdeki kontrol sistemini bilmediğiniz için böyle bir yorum getirebilirsin normaldir, Yöneticileri biz atadığımız gibi görevdende alabiliriz, örnekleri forumda mevcut. Bu konuda emin olun üyelerin tüm sıkıntıları önerileri ofisimizde görüşülmekte dikkate alınmakta
    Bilgilendirme için teşekkürler.Bu görüşülen konuların sonuçlarını ne gibi nedenlerle yöneticinin savunulduğunu veya haksız görüldüğünü şikayette bulunan üyeyle tekrar irtibata geçerek bildirirseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şikayeti olanlar Vieri'ye(Mustafa abiye)ö.m atsınlar.Modlarla ilgili.Mustafa abi ilgileniyor.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Eleştirileri, kaldırılabilecek sınırları taşırmadan, her zaman dikkate almaktayız,

Dediğimiz gibi siz kurallara uyun, yöneticilerimize iş düşmesin, eğer bir yöneticimizin admin/üst yönetici dahil olsa kurallara uymayan davranışlarınızda ilgili bağlantıları Teknik destek bölümünde bize ulaştırabilirsiniz,
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Senin siteye giriş tarihinden bu yana değişen birşey yok ki. Ben iki buçuk yıldır bu sitede aktifim. Değişen hiçbirşey yok. Hemen herşey aynı. Aslında yanlış bu. İyi de kötü de olsa değişimin getirisi olur her zaman.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gergin bir gecenin sonunda kapanışa 3 dk. kaldı (:

Mesaj Yetkileri