Ersan Mehmet Topuz gibi açıklamalar yapmadı, tepki alacağını sanmıyorum. Gerçi Mehmet Topuz da bence blöf yapmıştı, Fener'e gidince de kanım sarı lacivert akar gibi açıklamalar yapmadı, bu yüzden ona da kızmıyorum.
Printable View
Ersan Mehmet Topuz gibi açıklamalar yapmadı, tepki alacağını sanmıyorum. Gerçi Mehmet Topuz da bence blöf yapmıştı, Fener'e gidince de kanım sarı lacivert akar gibi açıklamalar yapmadı, bu yüzden ona da kızmıyorum.
Mustafa transferine çok sevindim. Çocuk yerden havadan komple golcü, hayırlı olsun.
Ersan şu şartlarda zorla Galatasaray'a giderse Beşiktaş için üzüldüğümden daha çok Ersan için üzülürüm. Ha eğer parayı görünce hep söylediği Beşiktaşlılığını unutursa ikisi adına da üzülmem, hayırlı olsun derim.
Ersan defteri de başLamadan bitmiş oLdu böyLece sanırım.
Gündüz okuldayken telefonuma NtvSpor'dan mesaj geldi Mustafa Pektemek Beşiktaş'ta diye,çığlık atmamak için kendimi zor tuttum gerçekten. :D Zira atsaydım o çığlığı görürdüm... :p
Ersan rest feLan çekmez. Karşıda ki takım GaLatasaray hatırLatırım. GençLerbirLiği iLe yarışmıyoruz. Zaten Adana başkanı o rakamda diretiyorsa mutLaka bir biLdiği vardır. Ersan da paşa paşa gider.
Erdem Özgenç eminim bizde bile iş yapar. İyi ve kaliteli bir oyuncu sağ bekte.
Türkiye'de sayılı yerli sağ beklerden birisi.
yahu bu ersan zaten sakat değilmi? böyle ağır sakatlık geçiren adam alınırmı?
Emre ve Ersan'ın geçirdiği sakatlıklar çok farklı. Laf sokma çabasındasın ama gereksiz olmuş. Ersan'la aynı sakatlıkları yaşayan, Eren Güngör ve Uğur Boral 2 senedir toparlayamadılar. Aynı şekilde bu sakatlığı yaşayan Ruud bile hala toparlayamadı. Yanlış hatırlamıyosam Nihat'ta bu tarz bir sakatlık yaşamıştı ve Nihat o sakatlıktan sonra toparlayamadı kendini. Evet çok gol attı ama her an sakatlanma tehlikesi vardı İspanya'da oynarken. Beşiktaş'taki halinide görüyoruz. Riskli transfer hamlesidir Ersan.
yanlış hatırlamıyorsam Ersan'ın çapraz bağları kopmuştu. Futbolcuların bu sakatlıkla ilgili söyledikleri bir laf vardır "ayağım kırılsın ama çapraz bağlarım kopmasın" o yüzden riskli bir transferdir bu sakatlığı yaşayıp sonradan eski günlerini aratan birçok oyuncu var aklıma ilk gelenler; Nihat Kahveci, Baliç, Uğur Boral
Dogru diyorsunuz hakli olabilirsiniz ama twitter'da falan kendisi idmanlara basladigini cok iyi hissettigini söylüyodu hangi takimda oynadigi önemli degil umarim iyi bi sekilde sahalara geri döner. Sahsen Bjk'de oynamasini isterim tabi Gs'ye gelirse bize cok fayda saglar mesela Yekta bize gelmeyip Bjk'ye gitse üzülürdüm cünkü iyi bi GS'li Ersan da Bjk'li ve orda oynamak istiyor.
Şöyle düşün profosyonel bir futbolcusun ve sadece bu işten para kazanıyorsun büyük bir takımda kiralık oynayıp iyi bir performans gösteriyorsun ve sonra ağır bir sakatlık geçirip sezonu kapatıyorsun. Sözleşmen bitip 2. ligdeki takımına geri dönüyorsun ve o sıra transfer sezonu başlıyor sen olsan sakatlığınla ilgili twitter'a facebook'a neler yazardın :)
ilhan mansızda hertha ile anlaşmış galiba tweet atmış anlaştım vs :)
Herta Berlin'de de hiç akıl yok heralde :D
Bildiğim kadarıyla İlhanın yaşı baya ilerledi. Çok uzun süredirde futboldan uzak. En son buz pateni yapıyordu tvde galiba orda görmüştüm. Bu kadar uzun süredir maç yapmayan bir adamı almak Türk işine benzemiş. Son 1 ayda antrenman yapsa bence bu yaştaki birisi için uzun süre sonra futbola dönmek çok fayda sağlamaz takımına.
ilhan mansız deyince paylaşmadan edemedim :)
http://www.fifa.com/worldcup/archive...087/index.html
Ersan konusu açıklığa kavuştuktan sonra yorum yapmak en doğrusu ya..
Uzun yıLLardır; İLhan Mansiz gibi kanının son damLasına kadar BeşiktaşLı bir forvet geLmedi, geLmeyecek bu takıma..Ersan İLhan ı örnek aLsın biraz. Zamanında Samsunspor da Beşiktaş haricinde bütün kuLüpLere satmak isterken kendisini yıLLmadı, azmetti ve sonunda o zamanLar meşhur oLan HüLLe yoLu iLe Beşiktaş`a geLdi. Gerçek BeşiktaşLıLık budur.
ben denizlininde karakterinden şüphe etmiyorum sadece elindekileri iyi kullanmaya çalıştı:)
ersanı çok severim gelmezse üzülürüm o ayrı ama bi toroman kadar Beşiktaşlı değildir olamazda ve sende yazmışsın bu saydığın adamları en az 50 maç izledik katkılarını hatalarını gördük ersanı henüz 23 maç izledik ne olacağı belli olmaz ben iyi kötü diye istemem Beşiktaşa sadece duruşunu sevdiğim için oda bunu gösterecek inşallah en kısa zamanda inancım tam :)
noktayı koymuşsun :)
bak sende diyorsun tabataya bu kadar ismaile şu kadar diye bidaha bu hataya düşmemek için uğraşıyorlar nobrenin 2.2 aldığı yerde bobo en az 3 alır ama vermiyorlar bu gelecek açısından güzel bi gelişme.
Bence de eski hatalardan ders aldıkları için o parayı vermiyorlar Evren abi. Çünkü bu işin ucu yok. Hani biz bile hafta sonu bir alışverişe çıktığımızda 40 lira veren adam 55 lira da verir. 55 lira veren adam 60-65 verir diye diye bir bakmışız kantarın topuzu kaçmış. O yüzden ben böyle aşırı miktarları vermemelerine seviniyorum. Herkesin kendi tercihi.
Ama şu anda düşündüğüm bir şey var ; Ersan Galatasaray'ı reddeder ve Adanaspor'a tek kuruş kazandırmadan ayrılır.
I.Toraman kadar Besiktas'li ne demek yahu? Bir kisi ya Besiktas'lidir ya degildir. Evet, sartlar geregi FB veya GS'de oynamak zorunda olabilir, profesyonel bunlar. Ama burada sartlarda ote seyler de var. Ersan Besiktas'li ise imzayi atmiyorum der, bu kadar basit. Atarsa zaten tum hareketleri, sozleri sadece goz boyamaymis.
Sen kulübe bağlılık olayına inanmıyor musun yani kardeşim ? (yaşını bilmiyorum kardeşim dedim , sorunsa düzeltebilirim)
Şimdi bir Gattuso'nun takımına bağlılığı ile atıyorum Ambrosini'nin bağlılığı bir mi ? Bence değil. Anlatmaya çalışılan nokta bu. He Ersan ölümüne Beşiktaşlı demiyoruz ancak O'nun bu sene buralara kadar gelmesinde Beşiktaş'ın payı çok büyük. Sadece dile getirmekle kalmayıp bunu göz önünde de bulundurmalı. He yok ben kariyerime bakarım derse kendi bileceği iş. Bir Ersan gider diğeri gelir , burası BEŞİKTAŞ.
Inaniyorum, ama bahsettigin oyuncular yillardir o takimlarda oynuyor, dogustan gelen birsey olup olmadigi belli bile degil. Metin Tekin de eskiden GSli imis, Metin Oktay BJKli imis, Rustu Recber GSli imis vs.
Ersan sonucta daha sadece 1 senedir bizde, 2-3 lafina gore Besiktas'li olacak degil. Bende diyorum ki, sozunun eriyse, gercekten Besiktas'li ise atmaz imzayi olur biter, goruruz kim BJK'li kim degil.
düşündüğün değil istediğin olabilir bence o :) aynısını bende istiyorum yaparsa helal olsun.
sen ben ya Beşiktaşlıdır yada değildir bence ama seninde dediğin gibi onlar profesyonel.sağları solları hiç belli olmaz.bi toromanı fenere gitmeye ikna edilemeyeceğini düşünüyorum.toramanada bayılmam öyle.
Vallahi ben Y.Demirören'in bu oyuncuyu almamasını takdirle izliyorum. Hiç bir kulüp başkanı böyle paraları saçmazsa bu adamlarda mecbur satamayınca geri adım atacak burunları sürtülecek. Burada dik duruş göstermelisiniz. Paran olsa bile o parayı vermemek önemli olan.