Ne yalan söyliyim ilk başta ben güldüm (:
Printable View
Ne yalan söyliyim ilk başta ben güldüm (:
Bana hiç komik gelmiyo aynı bir alex değil esprisi gibi artık ikisi de kabak tadı veriyor.
Mexes'e gelirsek 29 yaş savunma oyuncusunun en iyi yaşlarındandır , yaşlanan Nesta'nın yerine iyi bir oyuncu olabilir.Thiago Silvayla nasıl bir ikili oluştururlar bilemiyorum aynı uyum yakalanır mı , inşallah yakalanır.
Beklere ve orta sahaya da transfer yapmak lazım Berlusconi kesenin ağzını açmaya başladı.
Milan tekrar eski günlerine dönecektir.
Messi Ve Cristiano Ronaldo için açık çek vermiş Gallianiye Berlusconi ... mükemmel olurdu
Messi ve Ronaldo'nun Milan'a gelmesi için en az bir 15 sene var. :)
Mourinho rest çekmiş zaten.Ronaldo giderse ben de giderim demiş.
Mexes - Thiago Silva o lige fazla gelir. İyi bir kaleci ve bek oyuncusuda alırsa Milan avrupa'da iddialı konuma gelir.
Milan en çok şampiyonlar ligi kazanan takımlardan , italya liginde zirveye oynuyor , hayal edemeyeceğinizden fazla parası var barcelona gibi zor duruma geçip bir anda değerleri bırakıp reklam almasına da gerek yok , İbrahimovic'in performansında herhangi bir düşüklük olmadan aldık ayrıca tabi İbrahimovic olunca insanüstünün altında performans düşük sayılabilir size göre.
Cristiano Ronaldo ve Messi'ye de hayli hayli parası yeter ayrıca bu sene van bommel ve legrotaglie transferleri dışında 30 yaşın üstünde kaç oyuncu var ?
robinho , odiyiah , cassano , ibrahimovic ..... ? bu geyikler neden hala dönüyor anlayamıyorum cidden takım geçen sene bütün kupaları toplayan intere 3 çekip lider olarak devam ediyorken olması da ilginç.
2 seneye tekrar şampiyonlar liginin zirvesine oturduğumuzda her sene finale oynadığımızda kesilir artık.
Mexes oldukça iyi transfer Milan için. Nesta'nın yerini tam anlamıyla dolduramaz ama gerçekten kaliteli bir DC.
Abartıp kan davası haline getirmenize gerek yok şakalaşıyoruz şurda (:
Milan'la dalga geçmek saçmalık yahu daha ne yapalım ki müzemize bi baksınlar :D
Milan çocukluğumdan beri tuttuğum bir takım
Weah'ın kırmızı diadora ayakkabasından bulmak için nerelri gezdim belli değil
O diadoraları bulduğumda ayağım büyümesine rağmen içinde parmaklarımı bükerek oynamaya devam ettim.
Benim için Fenerbahçe sonra Milan gelir , senin Türkiye'de tuttuğun takıma şaka yapıcam bir dahaki konuda umarım kaldırabilirsin.
Serkanında dediği gibi kendi takımınla dalga geçebiliyosan ne ala (: (: ki ben milanla falan dalgada geçmedim olayı niye üstüne çektin anlamadım. Hani ağır bir laf kullansam haklısın ama öylede bişey yapmadım ya neyse demekki milan'a karşı çok hassassın.
Ben de Milan ile ilgili yapılan yaşlı oyuncu geyiklerinin artık bayıcı olduğunu düşünüyorum.Yılmadan usanmadan yıllardır bu forumda her Milan transfer haberi konusunda bu geyik yapılıyor.Milan'ın oyuncu performanslarını maksimuma çıkarmak içim laboratuvarı var.İsterlerse 80 yaşında adam alırlar.
Kendi takımımla dalga geçmem için bir sebep yok ortada , ama karşıdaki insan dalga geçerse bende onunkiyle geçerim senin için söylemedim zaten dalga geçenler için söyledim ama sen de onaylayınca onları laf sanada geldi.Kendi takımınıza aynı şeyin yapıldığını düşünün diyorum Milan konusunda ben hassasım ve avrupa takımı olduğu için Türk takımlarına yazdığınızda ceza alacağınız şeyler burda rahatlıkla konuşulabilyor.
Bu arada hayırlısıyla 17'sinde Sampdoria maçına gidicem , yarın milanodayım çok heyecanlıyım
hala Milan'daki oyuncuların yaşlarıyla dalga geçen varsa
http://dergi.turksportal.net/eylul/
39. sayfaya baksınlar :)
Yine Ibra yine ceza
12 Nisan 2011 10:40 | NTV Spor ve Ajanslar
Milan'ın yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic, yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza aldı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/133/ibra600_I2NWV.jpg
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın forvet oyuncusu Zlatan İbrahimoviç, yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza aldı.
Serie A'dan yapılan açıklamaya göre, pazar günü AC Milan'ın Fiorentina'yı 2-1 yendiği maçta yardımcı hakeme küfür eden İsveçli futbolcuya 3 maç ceza verildi.
İbrahimoviç, geçen ay da Bari ile oynanan maçın 73. dakikasında rakibi Marco Rossi'nin midesine yumruk attığı için kırmızı kartla oyun dışı kalmış, bu hareketi nedeniyle yine 3 maç ceza almıştı.
Bu da 2'ye indirilir :p
İbra'nın şu kritik dönemde yaptığı olacak iş değil.
Serkanında dediği gibi biraz zor değişir bu saatten sonra helede bu isim İbra ise.
Tamam İbra sorunlu bir tip ama ben daha önce takımını böyle zor durumda bırakacak hareketlerde bulunduğunu hatırlamıyorum.
Doğrudur belki takımını böyle zor durumda bırakacak hareketlerde bulunmamış olabilir ama böyle bişey beklenmez İbradan da denemez yani böyle bi haber duyduğumda şaşırmam.
13 Nisan 2011 10:32 | NTV Spor ve Ajanslar
İtalya Serie A'da sezonun flaş takımı Napoli, Milan ve Inter karşısında mütevazı bütçesi ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Mavi-beyazlı takımın ilk 11 oyuncularının aldığı yıllık ücret, Milan'ın İsveçli golcüsü Ibrahimovic'in yıllık maaşından daha düşük.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/ibranapoli3_7C0H2.jpg
Serie A'da takımlarından Napoli'nin ilk 11'inde oynayan oyuncuların maaşlarının toplamı, Zlatan İbrahimovic'in maaşı kadar etmiyor.
Ligde bu sezon oynadığı futbolla, futbol otoritelerinin takdirini kazanmayı başaran ve 32 haftası geride kalan Serie A'da şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Napoli'de teknik direktör Walter Materrazi'nin genç yeteneklerden oluşturduğu kadro, lig lideri AC Milan'ın en yakın takipçisi konumunda.
''La Gazzetta dello Sport''ta yer alan haberde, AC Milan ve FC Inter gibi iki devin arasında şampiyonluk mücadelesini son haftalara taşıyan Napoli'nin, rakiplerine oranla daha ekonomik bir bütçeyle mücadele ettiğine dikkat çekildi.
Mavi-beyazlı takımın klasik ilk 11'inde yer alan oyuncuların aldığı maaşlarının toplamı, lider AC Milan'ın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic'in bir yıllık maaşından daha az.
Napoli'nin ilk 11'inde top koşturan eski Galatasaraylı kaleci Morgan De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Yebda, Pazienza, Dossena, Lavezzi, Cavani ve Hamsik'in yıllık aldıkları ücretin toplamı 11 milyon 100 bin euro iken, son dönemde üstüste gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle tartışılan adam haline gelen İbrahimovic'in AC Milan kulübündeki, bir yıllık maaşının 12 milyon euro olduğu biliniyor.
Ligde 2010-2011 sezonunun bitimine 6 hafta kala ortaya çıkan bu ilginç istatistik, Napoli'nin sezon başında doğru bir transfer politikası izlediğinin ve tecrübeli teknik adam Mazzari yönetiminde, takım olmayı başarabildiğinin en büyük kanıtı.
Napoli kadrosunda en yüksek maaşı, 1 milyon 800 bin euroluk bedelle sezon başında Palermo'dan transfer edilen Uruguaylı golcü Edinson Cavani alıyor. 24 yaşındaki golcü bu sezon, takımı adına şu ana kadar, ligde 25 gol kaydetti. Cavani, bu performansıyla takımın kilit oyuncusu olduğunu göstermekte. AC Milan'ın en önemli golcüleri arasında gösterilen İbrahimovic'in gol sayısı ise 14.
Kalan 6 maçta çok büyük değişiklikler olmazsa Napoli, sezonu ilk üç içinde bitirerek, gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkının da sahibi olacak. Mavi-beyazlı takım, bunu yapabilmesi durumunda, sportif başarıyla birlikte mali başarıya da ulaşacak. Devler Ligi'ne katılan takımlar, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nden (UEFA) önemli miktarda katılım bedeli alıyor.
Serie A'da bugüne kadar oynadığı 32 maçın 20'i kazanan, 5'in de berabere kalan ve 7'sini yitiren ve 65 puanı bulunan Napoli, 68 puanlı lider AC Milan'ın 3 puan gerisinde.
Cristiano Ronaldo transferi için bütün imkanlarını zorlayan Milan, Madrid kulübüne Ibrahimovic artı para teklifi götürecek.
Gelecek sezon Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'yu İtalya'ya getirmek üzere seferberlik ilan eden Milan, Zlatan Ibrahimovic'i takasta kullanarak fiyat kırmaya çalışıyor.
Il Corriere dello Sport'un haberine göre transferi kafasına koyan Milan yöneticileri, sezon sonunda Madrid ekibinin kapısını çalarak resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor. İspanyol kulübü Ronaldo'yu satmaya sıcak bakmazken, Berlusconi ise bütün imkanlarını zorluyor.
Sezon sonunda İsveçli yıldızın bonservisini 24 milyon avroya Barcelona'dan almayı planlayan kırmızı siyahlılar, Ibra'yı Cristiano Ronaldo sevdasına gözden çıkarmışa benziyor. Kritik maçlar arifesinde aldığı cezalarla ipi çekilen golcü futbolcunun takasta kullanılması bekleniyor.
Madrid cephesinde ise bu transfer harekatı şaşkınlıkla karşılanıyor. Ronaldo'yu hiçbir şekilde satmaya yanaşmayan başkent ekibi, Ibrahimovic gelişmesi karşısında fikirlerini değiştirmeyi düşünmüyor.
Milan isterse yapamayacağı şey yok !
Yok artık...