Sayfa 359 / 367 İlkİlk ... 259309349357358359360361 ... SonSon
10,741 ile 10,770 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Abartıp kan davası haline getirmenize gerek yok şakalaşıyoruz şurda (:

Milan çocukluğumdan beri tuttuğum bir takım

Weah'ın kırmızı diadora ayakkabasından bulmak için nerelri gezdim belli değil

O diadoraları bulduğumda ayağım büyümesine rağmen içinde parmaklarımı bükerek oynamaya devam ettim.

Benim için Fenerbahçe sonra Milan gelir , senin Türkiye'de tuttuğun takıma şaka yapıcam bir dahaki konuda umarım kaldırabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Milan çocukluğumdan beri tuttuğum bir takım

Weah'ın kırmızı diadora ayakkabasından bulmak için nerelri gezdim belli değil

O diadoraları bulduğumda ayağım büyümesine rağmen içinde parmaklarımı bükerek oynamaya devam ettim.

Benim için Fenerbahçe sonra Milan gelir , senin Türkiye'de tuttuğun takıma şaka yapıcam bir dahaki konuda umarım kaldırabilirsin.
    senin de tuttuğun takımla dalga geçebilirsen ne ala.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    senin de tuttuğun takımla dalga geçebilirsen ne ala.
    niye geçiyim ki ? sadece karşılık veririm

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Serkanında dediği gibi kendi takımınla dalga geçebiliyosan ne ala (: (: ki ben milanla falan dalgada geçmedim olayı niye üstüne çektin anlamadım. Hani ağır bir laf kullansam haklısın ama öylede bişey yapmadım ya neyse demekki milan'a karşı çok hassassın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben de Milan ile ilgili yapılan yaşlı oyuncu geyiklerinin artık bayıcı olduğunu düşünüyorum.Yılmadan usanmadan yıllardır bu forumda her Milan transfer haberi konusunda bu geyik yapılıyor.Milan'ın oyuncu performanslarını maksimuma çıkarmak içim laboratuvarı var.İsterlerse 80 yaşında adam alırlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Serkanında dediği gibi kendi takımınla dalga geçebiliyosan ne ala (: (: ki ben milanla falan dalgada geçmedim olayı niye üstüne çektin anlamadım. Hani ağır bir laf kullansam haklısın ama öylede bişey yapmadım ya neyse demekki milan'a karşı çok hassassın.
    Kendi takımımla dalga geçmem için bir sebep yok ortada , ama karşıdaki insan dalga geçerse bende onunkiyle geçerim senin için söylemedim zaten dalga geçenler için söyledim ama sen de onaylayınca onları laf sanada geldi.Kendi takımınıza aynı şeyin yapıldığını düşünün diyorum Milan konusunda ben hassasım ve avrupa takımı olduğu için Türk takımlarına yazdığınızda ceza alacağınız şeyler burda rahatlıkla konuşulabilyor.

Bu arada hayırlısıyla 17'sinde Sampdoria maçına gidicem , yarın milanodayım çok heyecanlıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben de Milan ile ilgili yapılan yaşlı oyuncu geyiklerinin artık bayıcı olduğunu düşünüyorum.Yılmadan usanmadan yıllardır bu forumda her Milan transfer haberi konusunda bu geyik yapılıyor.Milan'ın oyuncu performanslarını maksimuma çıkarmak içim laboratuvarı var.İsterlerse 80 yaşında adam alırlar.
    Kaka 21 yaşında Milan'a geldikten sonra boyu 3 santim uzadı 21 yaşından sonra bir insanın uzamasının zor birşey olduğunu bilmeyen yoktur heralde.Milan'ın nasıl bir sistemi olduğunu anlamak için buraya da bakmak faydalı olabilir.

hala Milan'daki oyuncuların yaşlarıyla dalga geçen varsa

http://dergi.turksportal.net/eylul/

39. sayfaya baksınlar

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yine Ibra yine ceza

12 Nisan 2011 10:40 | NTV Spor ve Ajanslar
    Milan'ın yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic, yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza aldı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın forvet oyuncusu Zlatan İbrahimoviç, yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza aldı.

Serie A'dan yapılan açıklamaya göre, pazar günü AC Milan'ın Fiorentina'yı 2-1 yendiği maçta yardımcı hakeme küfür eden İsveçli futbolcuya 3 maç ceza verildi.

İbrahimoviç, geçen ay da Bari ile oynanan maçın 73. dakikasında rakibi Marco Rossi'nin midesine yumruk attığı için kırmızı kartla oyun dışı kalmış, bu hareketi nedeniyle yine 3 maç ceza almıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu da 2'ye indirilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbra'nın şu kritik dönemde yaptığı olacak iş değil.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İbra'nın şu kritik dönemde yaptığı olacak iş değil.
    kesinlikle, kendisini biran önce düzeltmeli ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    kesinlikle, kendisini biran önce düzeltmeli ...
    bu yaştan sonra zor düzelir biraz. milan'da zaten bunu bile bile aldı zlatan'ı.

sorunlu bir kişilik çünkü, gittiği her takımda gönlü hoş tutuldu ki hiç 2.olmadı ömründe. itiraz edeceklermiş.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Serkanında dediği gibi biraz zor değişir bu saatten sonra helede bu isim İbra ise.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam İbra sorunlu bir tip ama ben daha önce takımını böyle zor durumda bırakacak hareketlerde bulunduğunu hatırlamıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Doğrudur belki takımını böyle zor durumda bırakacak hareketlerde bulunmamış olabilir ama böyle bişey beklenmez İbradan da denemez yani böyle bi haber duyduğumda şaşırmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking Napoli bir Ibra etmiyor

13 Nisan 2011 10:32 | NTV Spor ve Ajanslar
    İtalya Serie A'da sezonun flaş takımı Napoli, Milan ve Inter karşısında mütevazı bütçesi ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Mavi-beyazlı takımın ilk 11 oyuncularının aldığı yıllık ücret, Milan'ın İsveçli golcüsü Ibrahimovic'in yıllık maaşından daha düşük.

Serie A'da takımlarından Napoli'nin ilk 11'inde oynayan oyuncuların maaşlarının toplamı, Zlatan İbrahimovic'in maaşı kadar etmiyor.
    Ligde bu sezon oynadığı futbolla, futbol otoritelerinin takdirini kazanmayı başaran ve 32 haftası geride kalan Serie A'da şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Napoli'de teknik direktör Walter Materrazi'nin genç yeteneklerden oluşturduğu kadro, lig lideri AC Milan'ın en yakın takipçisi konumunda.
    ''La Gazzetta dello Sport''ta yer alan haberde, AC Milan ve FC Inter gibi iki devin arasında şampiyonluk mücadelesini son haftalara taşıyan Napoli'nin, rakiplerine oranla daha ekonomik bir bütçeyle mücadele ettiğine dikkat çekildi.
    Mavi-beyazlı takımın klasik ilk 11'inde yer alan oyuncuların aldığı maaşlarının toplamı, lider AC Milan'ın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic'in bir yıllık maaşından daha az.
    Napoli'nin ilk 11'inde top koşturan eski Galatasaraylı kaleci Morgan De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Yebda, Pazienza, Dossena, Lavezzi, Cavani ve Hamsik'in yıllık aldıkları ücretin toplamı 11 milyon 100 bin euro iken, son dönemde üstüste gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle tartışılan adam haline gelen İbrahimovic'in AC Milan kulübündeki, bir yıllık maaşının 12 milyon euro olduğu biliniyor.
    Ligde 2010-2011 sezonunun bitimine 6 hafta kala ortaya çıkan bu ilginç istatistik, Napoli'nin sezon başında doğru bir transfer politikası izlediğinin ve tecrübeli teknik adam Mazzari yönetiminde, takım olmayı başarabildiğinin en büyük kanıtı.
    Napoli kadrosunda en yüksek maaşı, 1 milyon 800 bin euroluk bedelle sezon başında Palermo'dan transfer edilen Uruguaylı golcü Edinson Cavani alıyor. 24 yaşındaki golcü bu sezon, takımı adına şu ana kadar, ligde 25 gol kaydetti. Cavani, bu performansıyla takımın kilit oyuncusu olduğunu göstermekte. AC Milan'ın en önemli golcüleri arasında gösterilen İbrahimovic'in gol sayısı ise 14.
    Kalan 6 maçta çok büyük değişiklikler olmazsa Napoli, sezonu ilk üç içinde bitirerek, gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkının da sahibi olacak. Mavi-beyazlı takım, bunu yapabilmesi durumunda, sportif başarıyla birlikte mali başarıya da ulaşacak. Devler Ligi'ne katılan takımlar, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nden (UEFA) önemli miktarda katılım bedeli alıyor.
    Serie A'da bugüne kadar oynadığı 32 maçın 20'i kazanan, 5'in de berabere kalan ve 7'sini yitiren ve 65 puanı bulunan Napoli, 68 puanlı lider AC Milan'ın 3 puan gerisinde.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan Ronaldo uğruna Ibra'yı gözden çıkardı

Cristiano Ronaldo transferi için bütün imkanlarını zorlayan Milan, Madrid kulübüne Ibrahimovic artı para teklifi götürecek.

Gelecek sezon Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'yu İtalya'ya getirmek üzere seferberlik ilan eden Milan, Zlatan Ibrahimovic'i takasta kullanarak fiyat kırmaya çalışıyor.

Il Corriere dello Sport'un haberine göre transferi kafasına koyan Milan yöneticileri, sezon sonunda Madrid ekibinin kapısını çalarak resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor. İspanyol kulübü Ronaldo'yu satmaya sıcak bakmazken, Berlusconi ise bütün imkanlarını zorluyor.

Sezon sonunda İsveçli yıldızın bonservisini 24 milyon avroya Barcelona'dan almayı planlayan kırmızı siyahlılar, Ibra'yı Cristiano Ronaldo sevdasına gözden çıkarmışa benziyor. Kritik maçlar arifesinde aldığı cezalarla ipi çekilen golcü futbolcunun takasta kullanılması bekleniyor.

Madrid cephesinde ise bu transfer harekatı şaşkınlıkla karşılanıyor. Ronaldo'yu hiçbir şekilde satmaya yanaşmayan başkent ekibi, Ibrahimovic gelişmesi karşısında fikirlerini değiştirmeyi düşünmüyor.

Milan isterse yapamayacağı şey yok !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yok artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayal kurmak güzel şey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    Milan isterse yapamayacağı şey yok !
    bırakalım fanatikliği. real madrid 3 sene uğraştı ronaldo'yu almak için sonunda 96 milyon€ gibi bir rakam ödedi.

hala üzerinden milyon €'larca para kazanabilecekken neden satsın?

milan istediği kadar istesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cristiano Ronaldo > Ibra... Bu yüzden Real yönetimi doğru yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alamazlarrr vermezler CR7'yi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ronaldo'nun Madrid'den ayrılması halinde gideceği tek yer İngiltere olur bence. O kulüpte eski takımı olacaktır. İtalya'ya gitmez adam.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bronzetti: Berlusconi rüya görüyor

13 Nisan 2011 16:13 | NTV Spor ve Ajanslar
    Real Madrid Kulübü’nün transfer danışmanı Ernesto Bronzetti, yıldız oyuncuları Cristiano Ronaldo'nun Milan'a transferinin bir fanteziden ibaret olduğunu söyledi.

Real Madrid Kulübü’nün transfer danışmanı Ernesto Bronzetti, Mana Mana radyosuna yaptığı açıklamada, Portekizli futbolcuyu istediklerini açıklayan Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin ''Ronaldo hakkında rüya gördüğünü'' savundu.
    ''Cristiano Ronaldo Milan'a mı transfer olacak? Bu tamamıyla bir fantezi'' diyen Bronzetti, Real Madrid'in şu an için kesinlikle Ronaldo'yu satmak gibi bir düşüncesi olmadığını kaydetti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Nuri'ye Milano'dan da talip var

Borussia Dortmund'da oynayan Nuri Şahin'e talip olan kulüpler arasına Milano devi Inter de dahil oldu.

13 Nisan 2011 Çarşamba - 17:12
    AA

Alman Birinci Ligi takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan Nuri Şahin'e talip olan kulüpler kervanına İtalya'nın İnter takımı da katıldı. Sportbild dergisinde yer alan haberde, kulübü ile yaptığı sözleşmede 6 milyon avroya teklif aldığında ayrılabileceği maddesi bulunan Nuri'yi transfer etmek için İnter'in en büyük favori olduğu iddia edildi.

İnter'in sportif direktörü Marco Branca,
    Nuri'nin gelişimini uzun süreden beri takip ettiklerini bildirdi.
    Geçen sezon İtalya Şampiyonu olan, Kupayı ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanan İnter'in bu yıl büyük olasılıkla kupa alamayacağı belirtilen haberde, İnter'in yeni starlara ihtiyacı olduğu belirtildi.

Dortmund'un sportik direktörü Michael Zorc, takımı bir arada tutmak istediklerini, ancak bu konuda her zaman başarılı olamayacaklarını bildiklerini, sezonun sonuna doğru bu tartışmaları
    yaşamamak istediğini ifade etti.
    Zorc, Nuri'nin sarı-siyahlı ekibin oyununa tempo veren oyuncu olduğunu,
    takımın oyununu şekillendirdiğini kaydetti.

Nuri'nin mükemmel bir sezon geçirdiği vurgulanan haberde, genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan maddenin Borussia Dortmund yöneticilerinin elini kolunu bağladığı bildirildi.

Arsenal, Manchester City ve Chelsea'nın de Nuri ile ilgilendiklerine işaret edilen haberde, Bayern Münih'te de isminin geçtiği kaydedildi.

Bild gazetesi de bugün, İspanya'nın Real Madrid takımının Nuri'ye transfer teklifi götürdüğünü yazmıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ama İbra Cavani kadar atamadı bu da ilginç bi nokta tabi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ama Cavani bir Ibra değil

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hakediolar Bu Sene Şampiyonluğu . Umarımda Kazanırlar .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri