Ersan'a gerçekten helal olsun be. :) Başka da bişey söylenilmez heral.
Printable View
Ersan'a gerçekten helal olsun be. :) Başka da bişey söylenilmez heral.
tribundergi Tribun Dergi
Skybet'e göre Diego Forlan transfer bahsinde durum: Besiktas 2/1, Tottenham 3/1, Barcelona 3/1, Chelsea 16/1, R.Madrid 16/1, Manu 16/1
Geçen yılki Robinho transferinden sonra hiç güvenmiyorum ya Skybet'e :D
Forlan için Ömer Güvenç'in söylediklerine bakacak olursak A.Madrid 9 milyon eurodan 6'ya indirmiş fiyatı, ayrıca bizim 3.5 verdiğimiz futbolcu 5 milyon istiyormuş ve futbolcuyu ikna etmemiz halinde kulübü kolaylık sağlayacakmış bonservis konusunda. Bekleyip göreceğiz gelişmeleri, ancak Forlan'a bizim önerdiğimiz fiyat teklif edebileceğimizin en iyisi. Daha fazlası uygun olmaz Forlan da olsa, çünkü yaşı 32. Bonservisine de 5'ten fazla verilmemeli. Bunlar benim düşüncem tabi. :)
Forlan ve Drogba da gelirse eğer Türkiye'ye... İzlenesi bir lig oluruz sonunda yurtdışında :D
Ben Adanaspor başkanının açıklamaları ne kadarı doğrudur şüpheliyim doğrusu.Ersan'ın kesinlikle Beşiktaş'tan başka takımda oynamam diye bir düşüncesi yok anladığım kadarıyla.Bu yüzden avatarımı ve imzamı değiştiriyorum.Hayırlısıysa gelsin diye düşünüyorum artık.
Mete Düren’den Açıklama
30.05.2011 18:16
Basın Sözcümüz Prof. Dr. Mete Düren, Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda açıklama yaptı.
Mete Düren, "Kamuoyunu meşgul eden Ersan Adem Gülüm'ün transferi ile ilgili olarak Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'ün, kulübümüze vermiş olduğu sözün arkasında duracağına inanıyoruz" diye konuştu.
Bu arada iki gurbetçi transferimiz gelmiş.İnşallah beklentileri karşılarlar.Özellike Tanju'nun iyi çıkması bizim için çok iyi olur gerçekten.
http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=157772
forlan yerine diego costa'yi almali besiktas'im. kendisi tribunleri costuracak bir isim ve ayrica yasli degil.
Tabata ile ilgili resmi bir gelişme yok.4 milyon satış opsiyonuyla kiralamıştık.Ve çok iyi bir performans sergiledi orada Tabata.Hatta sanırım şampiyon olmuş kulübü ve şampiyonluk golü Tabata'dan gelmiş.Valla aslında Serdal başkan biraz uğraşsa,4'ten fazlaya da satabilir belki.Araplarda para bol zaten.:icon_biggrin:
Burak kaplan kaşlarını falan alıyor sanırım :D
Beşiktaş, Tanju falan diyerekten bizi kandırıyor Resmen Aguero lan o.
İSPANYA'YA UÇTULAR
30.Mayıs.2011 19:24
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...ar_2968093.jpg
Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıdırım Demirören ve Transfer Komitesi başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu'nun özel bir uçak ile İspanya'ya gittiği öğrenildi.
Bunun yanında İbrahim Akın için İstanbul Büyükşehir Belediyspor yönetimi ile görüşülmesi beklenen görüşme ileri bir tarihe atıldı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz
NOBRE İLE YOLLAR AYRILIYOR
30.Mayıs.2011 12:51
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...or_3987717.jpg
Siyah beyazlı yönetim, Mustafa Pektemek transferinin ardından sık sakatlanan ve bekleneni veremeyen tecrübeli golcü Mert Nobre'nin sözleşmesini feshedecek.
31 Mayıs 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen son dönemlerde bir türlü bekleneni veremeyen Türk vatandaşı olan sambacıyı Beşiktaş, önümüzdeki günlerde çağırıp sözleşmesinin fesihi için anlaşma sağlayacak.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
HAVUTÇU'NUN GENÇLEŞTİRME OPERASYONU
30.Mayıs.2011 13:26
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...nu_7837652.jpg
Genç futbolculara verdiği önemi kanıtlarcasına transfer hamleleri yapan ve altyapıdaki oyunculara sahip çıkarak alkış toplayan teknik direktör Tayfur Havutçu, takımını mümkün olduğunca ‘dinç’ tutmaya çalışıyor. Necip Uysal’ı Bernd Schuster’in kulübe hapsinden kurtaran 41 yaşındaki teknik adamın, yönetime verdiği ‘gönderilecekler listesinde’
31 yaşındaki Ferrari, 30 yaşındaki Erhan Güven ve senelik 2.2 milyon Euro alan 30 yaşındaki Nobre ile 32 yaşında sözleşmesi feshedilen Nihat Kahveci dikkat çekiyor. Sezon ortasında göreve gelen Havutçu’nun, altyapıdaki oyuncularını sahaya sürerek onlara güvendiğini belirtmesi, gençlere verdiği önemin en büyük göstergesi. Geçen sene yaş ortalaması 28,2 olan Kara Kartallar’ın yeni sezonda Havutçu’nun yönetime verdiği rapor doğrultusunda yapılacak transferler ile gönderilecek oyuncularla birlikte bu rakamın 24,8’e kadar düşmesi bekleniyor.
Yapılan transferlerde 22 yaşındaki Veli Kavlak, 21 yaşındaki Tanju Kayhan ile 20’lik Burak Kaplan, takımın yaş ortalamasını aşağı çeken oyuncuların başında geliyor. Atletico Madrid’den 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Forlan’la anlaşma sağlayamayan ancak partneri 22’lik Diego Costa’ya yönelen Siyah-Beyazlılar’ın, önümüzdeki hafta bu oyuncunun işini bitirmeye çalışacağı kaydedildi.
Guti’ye alternatif bakılıyor
Havutçu’nun ise, “Savunma ve orta alana bir de Bobo’nun durumuna göre forvet alacağız. Ancak savunmaya kesinlikle bir yabancı takviyesi şart. Guti’nin bize yararı tartışılmaz ama o bölgeye de bir alternatif şart. Forvette belirsizlik var. Parasal açıdan Bobo ile kulüp arasında uçurum var. Bobo’nun kalmasını isterim ama o da her gün farklı konuşuyor. Almeida kalmak istiyor. Kendisi çok kaliteli bir futbolcu ancak ailesini tam anlamıyla ikna etmiş sayılmaz. Kampa kadar bunları aşmamız gerekiyor” diyerek yönetime dert yandığı öğrenildi.
Alınanlar: Veli Kavlak (22), Tanju Kayhan (21), Burak Kaplan (20), Mustafa Pektemek (22), Fernandes (24), Egemen (28)
Transfer listesi: Diego Costa (22), Kemal Tokak (22), İbrahim Akın (26), İbrahim Öztürk (28), Atila Turan (19), Deni Alar (21)
Gönderilecek listesi: Ferrari (31), Erhan Güven (30), Holosko (27), Hakan Arıkan (29), Nobre (30)
Gönderilenler: Nihat Kahveci (32), İbrahim Üzülmez (35)
- FANATİK -
Tayfur Hoca'nın bu tutumu Forlan'ın veya bir başka dünya starının bize gelme olasılığından yahut gelmelerinden daha çok mutlu ediyor beni..
Adanaspor başkanı da kıvırma operasyonuna başLadı.
Bu arada Fenerbahçe Yobo dan vazgeçmiş. Tez eLden aLınmaLı asLında. Gerekirse Sivok biLe gözden çıkarıLmaLı.
En büyük transfer Nobre'nin gitmesidir.
Bir F.BahçeLi olarak ben bile sinir oluyorum hiç birşey yapmadan bu kadar para almasına :D
Yobo yu Fenerbahçe bile almıyorsa, biz kesinlikle almamalıyız. Lugano ile gayet uyumlular, bize gelse ne olacağı meçhul ve muhtemelen bonservisi tuzlu biraz.
Bu arada yukarıdaki Fanatik haberi nasıl bir sallamadır Allahım :) Adamlar haber doğru çıksın diye İbrahim Öztürk ü 2 yaş küçük gösteriyorlar :D
nobre nobre nobre nobree marciooo nobre :) valla pek özleyeceğimi sanmıyorum ama en çok özleyeceğim özelliği topu ezmesi ve kendine has topun sağına ve soluna vurarak atamadığı çalımını izlemek olacak :)
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/30/2058.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/31/39.jpg
hehe :p (forza'dan alinti)
nobreeee daha hiç bi skıntısını duymadım bu adamın yıllardır gerçi o paraya ne sıkıntısı yaşayacak ki
Reyes in adı geçmeye başladı... Güzel şeyler bunlar...
yav adı geçmiyor ama kevin gameiro'nun gelmesini çok isterim.
2008/2009 sezonu: 37 maç 11 gol 10 asist
2009/2010 sezonu: 35 maç 17 gol 8 asist
2010/2011 sezonu: 36 maç 22 gol 5 asist
adam bildiğin gol makinesi. istikrarlı forvet. fransız liginin gol kısırlığını iddaacı arkadaşlarda bilirler. umarım bu adamı transfer ederiz.
Kendisi bir hayli tuzlu kardeşim :)