Sağol Aykut.Amin.
Printable View
Sağol Aykut.Amin.
Kedisini Yerken Yakalandı!..
ABD’Lİ bir adam yağ ve biberle marine ettiği kedisini yemek üzereyken yakalandı...
http://www.zekirdek.com/images/news_...e1e5ff11de.jpg
Gary Korkuc (51) New York’ta kırmızı ışıkta geçince polis tarafından durduruldu. Polis, Navarro adlı kediyi bagajda yağ ve bibere bulanmış halde buldu. Kediyi kızartmaya hazırlandığını itiraf eden Korkuc tutuklanırken, kedi korumaya alındı.
(Milliyet)
Ya oruçlu oruçlu üniversite kazanma heyecanı hiç iyi olmuyor. Susadım çok :D Dün ve ondan önceki gün ne susadım ne acıktım :D
Bugün bende oruç tutuyorum haydi herkese kolay gelsin..
Kediyi görünce midem guruldadı :n:
Acıktım ve susadım..
Ben sadece susadım.
Bende bi belirti yok şuanda.
gayet iyi gidiyor
Sahur yapmadım ama ne acıktım ne susadım. Zaten normal zaman olsa bile saat 5'e kadar falan hiç acıkmıyorum. 2-3 saat daha dayanırım heralde.
Herkese Hayırlı Cumalar.
Bugün'ün sevabı daha fazladır Cumayı kaçırmadıysanız birde Cumaya gidin Tövbelerinizi edin Duanızı Edin.
Oruç konusundada Allah sabırı veriyor.Saat saymak veya susamak acıkmak geçiyor bir zaman sonra.
Aynen öyle :) Geçen yılda diyorlardı "Bu yaz çok sıcak olucak, nasıl oruç tutucaz ..." diye ama sonra gördüm ramazanın verdiği ferahlığı. Havalar serinlemeye başladı. Aynısı bu yılda oluyor. Ramazandan önce yanıyorduk ramazan geldi nem oranı düştü, rüzgar esmeye başladı.
Şu sözde çok hoşuma gitti.
"Bu sıcakta 16 saat oruç tutanlara acımayınız.. Onlar açlar değil, cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir !.."
Sonbahar yaklaşıyor Ramazan'la ne alakası var :D
Tamam işte. O açıdan da yanlış söylenenler :)
Vallahi sizin oralar serinlemiş olabilir belki ama bizim buralar kavruluyor :)
E orası Antalya :D 4 mevsim kavruluyor orası :D
İngiltere 6. lig ekiplerinden Woking'i çalıştırıyorum FA Cup 3. tur maçında Stoke City geldi. 10 - 1 yendiler beni :D
Bende ingilterenin düşük liglerinden takım yönetmek istiyorum ama şu çalışma izni olayı aklıma gelince vazgeçiyorum. Çalışma iznini iptal etmenin bir yolu varmı ? Yani oyundan kaldırmanın yolu.
Biliyor musunuz, mide yemek zamanı gelince gurulduyor sonra tekrar susuyor. Yani yemek vakitlerini bildiği için baktın birşey vermiyor sonra sesini kesiyor. Çok akıllı bir organ
Editörden aldığın oyuncuyu Avrupa vatandaşı yapabilirsin.
Ramazan zaten bundan sonra 12 yılı boyunca hep yaz ayında olacak :) Daha'da güzel oluyor insanın kendini sınaması için.Kışın akşam 5 de 6 da açmaktansa yazın 8 8.30 da oruç açmak şahsen benim için daha makbule geçiyor..Artık 12-13 sene boyunca bu şekilde devam.
Cuma'dan geliyorum ne biçim susadım anlatamam.
Susadım bende aynen çok fena.
ahmet avatar güzel:zuhaha
Balkon o balkon :D
Fıçı fıçı :D
"9 Yılda 5 Bin Erkekle Yattım!.."
İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Nikki Lee, bekaretini kaybettiği 16 yaşından bugüne dek 5 bin erkekle birlikte olduğunu itiraf etti...
http://www.zekirdek.com/images/news_...649769ddc1.jpg
Gece kulüplerinde, parklarda, sinemalarda, diskolarda ve hatta sokaklarda bile erkeklerle birlikte olduğunu söyleyen Lee, hepsinin de kaydını tuttuğunu açıkladı.
Kendisiyle ilişkiye giren her erkeği listelediğini ve kırmızı not defterine kaydettiğini belirten Lee, hepsine 1 ile 10 arasında not verdiğini de söyledi.
"18 yaşıma geldiğimde defterimde neredeyse 800 erkeğin ismi vardı" diyen Lee, 21 yaşına geldiğinde bu rakamın 2289'a ulaştığını ekliyor.
Bir erkekle iki kez asla görüşmediğini açıklayan Lee, Ibiza'da tatildeyken, bir gecede dört farklı erkekle birlikte olduğunu da itiraf etti.
"İki kuralım var" diyen Lee, bunları "Asla başkasına ait bir erkekle birlikte olma ve sadece güvenli cinsel ilişkiye gir" diyerek açıkladı.
Cinsellik uzmanı Dr. Pam Spurr, Lee'nin bu denli çok erkekle ilişkiye girmesinden dolayı şok olduğunu söyledi.
Dr. Spurr, "Teknik olarak bu mümkün, ancak duygusal açıdan çok tehlikeli. Tüm duygularınızdan kurtulup, yabancılarla yatmak size psikolojik olarak zarar verir. Eğlencenin nerede başlayıp bittiğini anlayamıyorum" diyerek konu hakkındaki düşüncelerini aktardı.
Arkadaşlarının kendisine "seks bağımlılığı tedavisi" görmesi gerektiğini söylediğini belirten Nikki Lee'yse, "Eğer seks bağımlısıysam da bundan keyif alıyorum ve iyileştirilmek istemiyorum" diyor.
(Milliyet)
Daha önce verilmişti bu haber :0:
arkadaş yaptığı işten memnun bize laf düşmez
1: O Ronaldo mu?
2: Aygün bu haberleri nereden takip ediyorsun sen :n:
www.zekirdek.com adresinden. Gündemden habedar olmak lazım.
Yönettiğim takımı gördünüz mü, yakıyor :cool:
5 dakikada 1 tabak mantı 1 tabak patates kızartması 1 tabak sütlaç bitirdim..
Ne mide varmış bende.
o bişiy değil:zuhaha