Sağol Aykut.Amin.
Kedisini Yerken Yakalandı!..
ABD’Lİ bir adam yağ ve biberle marine ettiği kedisini yemek üzereyken yakalandı...
Gary Korkuc (51) New York’ta kırmızı ışıkta geçince polis tarafından durduruldu. Polis, Navarro adlı kediyi bagajda yağ ve bibere bulanmış halde buldu. Kediyi kızartmaya hazırlandığını itiraf eden Korkuc tutuklanırken, kedi korumaya alındı.
(Milliyet)
Ya oruçlu oruçlu üniversite kazanma heyecanı hiç iyi olmuyor. Susadım çokDün ve ondan önceki gün ne susadım ne acıktım
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bugün bende oruç tutuyorum haydi herkese kolay gelsin..
Kediyi görünce midem guruldadı![]()
Acıktım ve susadım..
Ben sadece susadım.
Bende bi belirti yok şuanda.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gayet iyi gidiyor
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sahur yapmadım ama ne acıktım ne susadım. Zaten normal zaman olsa bile saat 5'e kadar falan hiç acıkmıyorum. 2-3 saat daha dayanırım heralde.
Herkese Hayırlı Cumalar.
Bugün'ün sevabı daha fazladır Cumayı kaçırmadıysanız birde Cumaya gidin Tövbelerinizi edin Duanızı Edin.
Oruç konusundada Allah sabırı veriyor.Saat saymak veya susamak acıkmak geçiyor bir zaman sonra.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Aynen öyleGeçen yılda diyorlardı "Bu yaz çok sıcak olucak, nasıl oruç tutucaz ..." diye ama sonra gördüm ramazanın verdiği ferahlığı. Havalar serinlemeye başladı. Aynısı bu yılda oluyor. Ramazandan önce yanıyorduk ramazan geldi nem oranı düştü, rüzgar esmeye başladı.
Şu sözde çok hoşuma gitti.
"Bu sıcakta 16 saat oruç tutanlara acımayınız.. Onlar açlar değil, cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir !.."
Sonbahar yaklaşıyor Ramazan'la ne alakası var![]()
Tamam işte. O açıdan da yanlış söylenenler![]()
Vallahi sizin oralar serinlemiş olabilir belki ama bizim buralar kavruluyor![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
E orası Antalya4 mevsim kavruluyor orası
![]()
İngiltere 6. lig ekiplerinden Woking'i çalıştırıyorum FA Cup 3. tur maçında Stoke City geldi. 10 - 1 yendiler beni![]()
Bende ingilterenin düşük liglerinden takım yönetmek istiyorum ama şu çalışma izni olayı aklıma gelince vazgeçiyorum. Çalışma iznini iptal etmenin bir yolu varmı ? Yani oyundan kaldırmanın yolu.
Biliyor musunuz, mide yemek zamanı gelince gurulduyor sonra tekrar susuyor. Yani yemek vakitlerini bildiği için baktın birşey vermiyor sonra sesini kesiyor. Çok akıllı bir organ
Editörden aldığın oyuncuyu Avrupa vatandaşı yapabilirsin.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Cuma'dan geliyorum ne biçim susadım anlatamam.
Susadım bende aynen çok fena.
ahmet avatar güzel![]()
(/s)
Balkon o balkon![]()
Fıçı fıçı![]()