sen geldin ben gidiyorum sırf sen geldin diye:D:zuhaha
Printable View
sen geldin ben gidiyorum sırf sen geldin diye:D:zuhaha
bende halı sahaya kaçar:p
Yok yahu töbe daha dilin dile değmişliği yok. :D O yüzden bir ana dilimiz işte. :p
Neyse aile varmış sustum ben. :)
Selamlar Gençler :)
Selam .
A.s bea abi neleer diolar yaf biri sizi durdurssun efenim yaaaw.Eeee neler yapıyonuz
AAAAAA ama ya amma yüklendiniz be yeter espri yaptık yeter harbiden ya sen diğer konuda da bana karşı mı çıkıyordun.
BEYLER SİZDEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY İSTİYECEĞİM
SєηDєη вiяşєγ яićα єтSєм вuq η öŁєη şєнiтŁєяiмiz iςiη вiя Ŧαтiнα 0кuямuSuη ωє яićα єтSєм вu мєSαjı 5 кişiγє qöηDєяiямiSiη вєŁкi γ zŁєяćє Ŧαтiнα γαPαćαк.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yöneticiler lütfen silmeyin dini içerik diye ha şehitlere saygı
Fenerbahçe58 le Bi Akrabalığın Varmı ? :)
Fener Seni Çok Sever..:n:
Ben kaçar herkes kendine çok iyi baksın hayırlı akşamlar
Selamlar
1 haftadır antalya plajlarındaydım ıssız adalara gittik süperdi :D
Herkese iyi akşamlar. Artık pazartesi veya Salı Kütahya'dan yazarım. ALLaha emanet olun
Bizim seyyah yollara düşüyor yine. :D
Hadi sende İsmail ;;)
Gençlik nabıyoruz ? :D
Aaa sende antalyadaydın demi unuttum ya :D
Teyzemlerle dayımlarla felan gittik ama süperdi tekne kiralerık masmavi denizlerde yüzdük :)
Havalar soğumaya başladı yahu.Siz nasıl yüzdünüz.:icon_confused:
evet istanbuldaki denizler kahverengi. Ama antalyadakiler fotomontaj gibi masmaviydi :D Hani internette ıssız adanın etrafı masmavi olurya abartmasız onun gibiydi fotolarını eklerim yarın öbürgün siteye :)
Şemsi 3 kere denize girdik ilkinde soğuktu diğer 2 sinde sıcak geldi bize daha doğrusu sıcak değilde ılık :)
Bu arada gittiğimiz yerde kaş - kalkan bölgesiydi.
Merkezde değildiniz yani?
ilk 2 gün merkezde kaldık (teyzemlerin yanında) sonra kaş kalkan arasında villa kiraladık 4 aile 3 katlı villada kaldık :D
ahada suyun rengi aynı böyleydi
http://img385.imageshack.us/img385/2...daresimcy3.jpg
http://img385.imageshack.us/img385/w...jpg/1/w800.png
İyide bu mavi değil ki :n: Masmavi dediğin aynı gökyüzü gibi olur :p