sen geldin ben gidiyorum sırf sen geldin diye![]()
sen geldin ben gidiyorum sırf sen geldin diye![]()
bende halı sahaya kaçar![]()
Yok yahu töbe daha dilin dile değmişliği yok.O yüzden bir ana dilimiz işte.
Neyse aile varmış sustum ben.![]()
Selam .
A.s bea abi neleer diolar yaf biri sizi durdurssun efenim yaaaw.Eeee neler yapıyonuz
AAAAAA ama ya amma yüklendiniz be yeter espri yaptık yeter harbiden ya sen diğer konuda da bana karşı mı çıkıyordun.
BEYLER SİZDEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY İSTİYECEĞİM
SєηDєη вiяşєγ яićα єтSєм вuq η öŁєη şєнiтŁєяiмiz iςiη вiя Ŧαтiнα 0кuямuSuη ωє яićα єтSєм вu мєSαjı 5 кişiγє qöηDєяiямiSiη вєŁкi γ zŁєяćє Ŧαтiнα γαPαćαк.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yöneticiler lütfen silmeyin dini içerik diye ha şehitlere saygı
Last edited by ahmet0393 : 04.Ekim.2008 at 20:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe58 le Bi Akrabalığın Varmı ?![]()
Fener Seni Çok Sever..![]()
Ben kaçar herkes kendine çok iyi baksın hayırlı akşamlar
Selamlar
1 haftadır antalya plajlarındaydım ıssız adalara gittik süperdi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bizim seyyah yollara düşüyor yine.
Hadi sende İsmail![]()
Aaa sende antalyadaydın demi unuttum ya![]()
Teyzemlerle dayımlarla felan gittik ama süperdi tekne kiralerık masmavi denizlerde yüzdük![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Havalar soğumaya başladı yahu.Siz nasıl yüzdünüz.![]()
evet istanbuldaki denizler kahverengi. Ama antalyadakiler fotomontaj gibi masmaviydiHani internette ıssız adanın etrafı masmavi olurya abartmasız onun gibiydi fotolarını eklerim yarın öbürgün siteye
Şemsi 3 kere denize girdik ilkinde soğuktu diğer 2 sinde sıcak geldi bize daha doğrusu sıcak değilde ılık
Bu arada gittiğimiz yerde kaş - kalkan bölgesiydi.
Merkezde değildiniz yani?
İyide bu mavi değil kiMasmavi dediğin aynı gökyüzü gibi olur
![]()