Boşver bence deneme sınavlarını. Evde kendin yap. Ben 8.sınıfta öyle yaptım şahsen. Oturdum, büyük bir sessizlikte evde yaptım sınavları. Süre falan aynı tabi.
Printable View
Boşver bence deneme sınavlarını. Evde kendin yap. Ben 8.sınıfta öyle yaptım şahsen. Oturdum, büyük bir sessizlikte evde yaptım sınavları. Süre falan aynı tabi.
Her denemede sınıf değişiyor mecbur giriyorum. :)
Yani boşver derken girme demek istemedim. Fazla önemseme demeye çalıştım. :)
Arkadaşlarla takımımızı kurduk ve Nike Halısaha Ligi'ne katılıyoruz.Forumda başka katılan var mı acaba? :n:
Aygün öyle bir niyetin olduğunda gel bana ben öğretirim sana metodu :zuhaha
Yok abi sağol :D Sen aşmışsın olayı :D
Zaytung Son Dakika
zaytung.com
Fenerbahçe, cuma günü TT Arena'da oynanacak zorlu derbi maçında sahaya mutlak ********* parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor...
Daha şimdiden okul sıkmaya başladı. Az daha sıcak olduğunda düşünemiyorum. Nası getirecez sene sonunu onu da hiç bilmiyorum.
Bir kıza bağlandım unutamıyorum ya :D. 2 ay önce falan burayada yazmıştım. Kız için okulda erkek arkadaşı ile tartıştık falan ama hiç unutamadım. Şimdi belki başka yar'larda ama ona gerçekten değer vereni keşke görebilseydi. Okulda her çıkışta görüyorum kızı sakil sakil gülümsüyor, ya kız beni takmıyo belki ama cidden değer vermiştim ben. Nasıl unutacağım bilmiyorum gerçekten.
Selamlar. Buralara yazmayalı çok olmuş yahu. :)
Selamlar Mr Barto nasılsınız efendim bu akşam ?
Kötüyüm yahu tansiyonuma bir haller oldu yerlerde sürünüyor. Başım dönüyor, bacağımda nedenini bilmediğim bir ağrı var. Karnım aç değil ama açmışım gibi hissediyorum. Midemin bulantısından ve böğrümde hissettiğim öküz oturmuşluğundan bahsetmiyorum bile.
Velhasıl kötüyüm. :)
Aman Tanrım yoksa ? :eek:
Geçmiş olsun abi (:
Yok yok hamile değilim Aygün eğer şaşırdığın bu ise.
Teşekkür ediyore.
Geçmiş olsun abi :)
Tuzlu ayran ya da su içersen biraz duraksayabilir.Yine de sen bir doktora görün.Düşük tansiyon her zaman hafife almaya gelmez :)
El Barto bendede var tansiyon hiç birşey yapma boşuna. Düşükmü, yüksekmi bilmeden yapacağın herhangi birşey daha tehlikeli olur. Sen git yat bence en mantıklısı o.
şen ola kafe şen ola
Selam. Okulda son 3 ders deneme sınavı vardı. Çok kişi girdi sınıfta 1-2 kişi kalınca bende eve geldim. Artık okulda bir boşluk buldum mu hemen eve geliyorum ya havada çok sıcak hiç çekilmiyor + yanlızsanız dahada beter oluyor.
Vay arkadaş SBS kaydını kaçırıyorduk neredeyse. :n: Son 10 dakikada yapabildik başvuruyu.
Aydın yanıyo, hava çok güzel ama gezecek kadar enerji yok : (
Selamlar ahali.
Yaşlanıyoruz haberimiz yok. Yaş 30'a merdiven dayadı neredeyse. pehhhh.
Mr Barto senin yaşındakiler torun sahibi oldu yaş geçmeden aradan çıkarmak lazım hayırlı işleride.
Hayallerimi gerçekleştiremedim ben hayır işlerinde. Eğer gerçekleştirmiş olsaydım şimdi çocuğum 1. sınıfa gidiyor olmalıydı.
Her şeyi oluruna bıraktım. Hep kısmet diyorum. Hayırlısı diyorum. İnsan böyle deyince avutuyor kendini.
Şeytan diyo yarın git iç, kayışı kopar. Ara kızı düşündüklerini tek tek söyle. :D Bunu yapsam güzel bir ilişkim olucak yemin ederim ya. Ama çok hoşuma giden cici kız başkalarıyla birlikte. Yani anlamıyorum böle ilginç tiplerle beraber olunca ne oluyor. Hayatımda ilk defa ciddi anlamda birisine değer veriyorum ama karşılıksız değer. Ne olacak böyle ya.
Vallahi paylaşmak istediklerime yazacaktım Kafe'ye yazayım dedim. Bu sene okul takımıyla 1 sene gecikmeli de olsa şampiyon olduk ama ben hayatımda böyle bir takım görmedim. Hiçbir oynadığım takımdan böylesine keyif almadım. Sonuna kadar yaşadık şampiyonluğumuzu hocalar sağolsun maçı da izledi bir güzel döktürdük maç kıran kırana gitti. Uzadı. Kazanmasını bildik. Üsküdar İlçesi Kaymakamlık Basketbol 1.siyiz. Daha n'olsun :D
Artık kafeye yazılan ve 3 cümleyi geçen mesajları okuyamıyorum bile. Genel olarak bir okumama rahatsızlığı baş gösteriyor gibi bende. Hiç keyif almıyorum bir şeyler okurken. Haydi hayırlısı.
Eee tabi artık askerliği yaptın, yaş kemalede ermeye başladı. Yaşlılık belirtileri bunlar Barto yaşlanıyosun.
Lise Şampiyonluğu mu ? O da ne Kaan hedef büyüt :p Umut gibi Avrupa Şampiyonluğu istiyorum senden :zuhaha
Ulan ne yapsak ya 5 e 5 istanbul da organizasyon yapıp maç mı yapsak forumdaki basketbolcu sayısıda iyi sayıda :)
Beyaz Takım 5 numara '' Ben '' Kırmızı Takım 5 numara '' Umut '' Beyaz > Kırmızı :schaf:
Turgut Abi afişimizi gördün mü okulda :D