Sayfa 3748 / 4326 İlkİlk ... 27483248364836983738374637473748374937503758379838484248 ... SonSon
112,411 ile 112,440 arası toplam 129762 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Daha şimdiden okul sıkmaya başladı. Az daha sıcak olduğunda düşünemiyorum. Nası getirecez sene sonunu onu da hiç bilmiyorum.

Bir kıza bağlandım unutamıyorum ya . 2 ay önce falan burayada yazmıştım. Kız için okulda erkek arkadaşı ile tartıştık falan ama hiç unutamadım. Şimdi belki başka yar'larda ama ona gerçekten değer vereni keşke görebilseydi. Okulda her çıkışta görüyorum kızı sakil sakil gülümsüyor, ya kız beni takmıyo belki ama cidden değer vermiştim ben. Nasıl unutacağım bilmiyorum gerçekten.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Daha şimdiden okul sıkmaya başladı. Az daha sıcak olduğunda düşünemiyorum. Nası getirecez sene sonunu onu da hiç bilmiyorum.

Bir kıza bağlandım unutamıyorum ya . 2 ay önce falan burayada yazmıştım. Kız için okulda erkek arkadaşı ile tartıştık falan ama hiç unutamadım. Şimdi belki başka yar'larda ama ona gerçekten değer vereni keşke görebilseydi. Okulda her çıkışta görüyorum kızı sakil sakil gülümsüyor, ya kız beni takmıyo belki ama cidden değer vermiştim ben. Nasıl unutacağım bilmiyorum gerçekten.
    Oo aşk acısı. Bak 1 sene falan sürer ha bu, ben çektim biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Selamlar. Buralara yazmayalı çok olmuş yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Selamlar Mr Barto nasılsınız efendim bu akşam ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kötüyüm yahu tansiyonuma bir haller oldu yerlerde sürünüyor. Başım dönüyor, bacağımda nedenini bilmediğim bir ağrı var. Karnım aç değil ama açmışım gibi hissediyorum. Midemin bulantısından ve böğrümde hissettiğim öküz oturmuşluğundan bahsetmiyorum bile.

Velhasıl kötüyüm.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aman Tanrım yoksa ?

Geçmiş olsun abi (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yok yok hamile değilim Aygün eğer şaşırdığın bu ise.

Teşekkür ediyore.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Geçmiş olsun abi

Tuzlu ayran ya da su içersen biraz duraksayabilir.Yine de sen bir doktora görün.Düşük tansiyon her zaman hafife almaya gelmez
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yok yok hamile değilim Aygün eğer şaşırdığın bu ise.

Teşekkür ediyore.
    ..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

El Barto bendede var tansiyon hiç birşey yapma boşuna. Düşükmü, yüksekmi bilmeden yapacağın herhangi birşey daha tehlikeli olur. Sen git yat bence en mantıklısı o.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

şen ola kafe şen ola

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Selam. Okulda son 3 ders deneme sınavı vardı. Çok kişi girdi sınıfta 1-2 kişi kalınca bende eve geldim. Artık okulda bir boşluk buldum mu hemen eve geliyorum ya havada çok sıcak hiç çekilmiyor + yanlızsanız dahada beter oluyor.

Vay arkadaş SBS kaydını kaçırıyorduk neredeyse. Son 10 dakikada yapabildik başvuruyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aydın yanıyo, hava çok güzel ama gezecek kadar enerji yok : (

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Selamlar ahali.

Yaşlanıyoruz haberimiz yok. Yaş 30'a merdiven dayadı neredeyse. pehhhh.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mr Barto senin yaşındakiler torun sahibi oldu yaş geçmeden aradan çıkarmak lazım hayırlı işleride.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hayallerimi gerçekleştiremedim ben hayır işlerinde. Eğer gerçekleştirmiş olsaydım şimdi çocuğum 1. sınıfa gidiyor olmalıydı.

Her şeyi oluruna bıraktım. Hep kısmet diyorum. Hayırlısı diyorum. İnsan böyle deyince avutuyor kendini.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Selamlar ahali.

Yaşlanıyoruz haberimiz yok. Yaş 30'a merdiven dayadı neredeyse. pehhhh.
    Boşuna abi demiyoruz sana

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şeytan diyo yarın git iç, kayışı kopar. Ara kızı düşündüklerini tek tek söyle. Bunu yapsam güzel bir ilişkim olucak yemin ederim ya. Ama çok hoşuma giden cici kız başkalarıyla birlikte. Yani anlamıyorum böle ilginç tiplerle beraber olunca ne oluyor. Hayatımda ilk defa ciddi anlamda birisine değer veriyorum ama karşılıksız değer. Ne olacak böyle ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi paylaşmak istediklerime yazacaktım Kafe'ye yazayım dedim. Bu sene okul takımıyla 1 sene gecikmeli de olsa şampiyon olduk ama ben hayatımda böyle bir takım görmedim. Hiçbir oynadığım takımdan böylesine keyif almadım. Sonuna kadar yaşadık şampiyonluğumuzu hocalar sağolsun maçı da izledi bir güzel döktürdük maç kıran kırana gitti. Uzadı. Kazanmasını bildik. Üsküdar İlçesi Kaymakamlık Basketbol 1.siyiz. Daha n'olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Vallahi paylaşmak istediklerime yazacaktım Kafe'ye yazayım dedim. Bu sene okul takımıyla 1 sene gecikmeli de olsa şampiyon olduk ama ben hayatımda böyle bir takım görmedim. Hiçbir oynadığım takımdan böylesine keyif almadım. Sonuna kadar yaşadık şampiyonluğumuzu hocalar sağolsun maçı da izledi bir güzel döktürdük maç kıran kırana gitti. Uzadı. Kazanmasını bildik. Üsküdar İlçesi Kaymakamlık Basketbol 1.siyiz. Daha n'olsun
    tebrikler
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tolga hayat seninle kafa buluyo resmen

2 okul mu katılmıştı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Artık kafeye yazılan ve 3 cümleyi geçen mesajları okuyamıyorum bile. Genel olarak bir okumama rahatsızlığı baş gösteriyor gibi bende. Hiç keyif almıyorum bir şeyler okurken. Haydi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eee tabi artık askerliği yaptın, yaş kemalede ermeye başladı. Yaşlılık belirtileri bunlar Barto yaşlanıyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    tebrikler
    Teşekkür ederim
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tolga hayat seninle kafa buluyo resmen

2 okul mu katılmıştı
    Hahah şakacı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Eee tabi artık askerliği yaptın, yaş kemalede ermeye başladı. Yaşlılık belirtileri bunlar Barto yaşlanıyosun.
    Ne yaşlanması yahu daha 26 oldum bugün.

Askerlik ile alakalı değil yahu askerde 15'e yakın kitap okudum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Lise Şampiyonluğu mu ? O da ne Kaan hedef büyüt Umut gibi Avrupa Şampiyonluğu istiyorum senden

Ulan ne yapsak ya 5 e 5 istanbul da organizasyon yapıp maç mı yapsak forumdaki basketbolcu sayısıda iyi sayıda

Beyaz Takım 5 numara '' Ben '' Kırmızı Takım 5 numara '' Umut '' Beyaz > Kırmızı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Turgut Abi afişimizi gördün mü okulda
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Turgut Abi afişimizi gördün mü okulda
    Bugün tüm gün okuldaydım ama göremedim veya dikkatimi çekmedi

Neydi ki afiş ? Yani Besyo'ya falan astınız mı ? İdmanlardan dolayı gözüm görmüyor hiçbişeyi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri