Onur abi iş Portekizce değil ya paran olucak :)
Printable View
Onur abi iş Portekizce değil ya paran olucak :)
10-15 saat sonra sınavım var vizeler başlıyor (:
Ama hangi derslerden olduğu hakkında hiç bilgim yok :n:
Ne güzeldir ki Alttan dersim hiç yok :0:
5 gün sonra okula gidicem bu gün. Okula gideceğim için sevinçliyim yanlız ayağımdaki dikişler çarşamba günü alınacak. Ayakkabı giymek çok zorlasada bu gün gitmek zorundayım. Hem yazılı var hemde daha gireceğim 2 yazılı var. Hemde tek gireceğim yazılılar bunlar :D.
Ama herşeyin başı sağlık. Ayağımda 3 tanecik dikiş var ama başka bir yara olsa böyle acı vermezdi. Tırnak batması felaket ya.
Çalışmak gittikçe zorlaşmaya başladı ve acilen iş değiştirmek lazım sanki..
Sigarayı bırakışımın 8.günü Allah nazarlardan saklasın hiç canım istemiyor..
Abi dua etde Samsun süper lige çıksın yoksa durumun vahim yani :D
maşallah zor zanaat bırakmak o meredi
İnşAllah çıkacağız kardeşim :) Ama sigara içmem daha diye düşünüyorum ..
Uzun zamandır ( 10 sene ) zehirliyoruz kendimizi profosyonel spor yaparkende bıraktıkdan sonrada hep zehirledik şimdi bıraktık başlayamayız inşAllah bidaha (:
@ kalemci ; Sağolasın devam da ederim İnşAllah (:
Bende bırakıcam ama dert, tasa bırakmıyorki arkadaş yakamızı (:
ben çok düşündüm bırakmayı, çok ikilem yaşadım sonra verdim kararımı bırakmayı düşünmeyi bıraktım yıllar önce.
Valla bazen bakınca çevreme herkes sigara kullanıyor bir ben sap gibi kullanmıyorum bendemi bir şey var diyorum ama bazende kendimi çok şanslı sayıyorum. Zamanında orta okulda felan içmiştim ama o çağda sadece çocukluktu yaptığım aklım başına gelince hiç kullanmadım. Meret alkol gibi felan değil de...
Alkol içerim ; Bira hariç tüm alkolleri içerim .. viski , vodka , şarap , rakı , tequila ..
Sigara'da içitm senelerce ve Marlbora harici sigara hiç içmedim ..
Sağlık açısından bırakmak en güzeli tabiykide birde maddi yönden bakınca baya cazip :)
Marlbora = 7 tl / 1 Ay = 30 gün
Haftada 10 paket = 70 tl / Ayda = 280 düz hesap 300
:icon_cool: :icon_cool: :icon_cool:
Bu gece bütün kariyerlere salça olasım var :n:
Arkadaş ne fena bir şey şu baş ağrısı ya , okula gitmedim ama gidesim var :p.Tolga'nın yaşadıklarını anlıyorum .
Günaydın.
Oğuzcan geçmiş olsun. Gerçekten herşeyin başı sağlık ya. Tırnak batması küçük bi olay gibi ama küçücük yer insanın bütün hayatını alt üst edebiliyo. Halen geçmedi ayağım. Bu gün tam 1 hafta oluyor. Sabah gene pansumana gittim. Dikişleri doktora göster öyle alalım dediler.
Ne doğru dürüst ayakkabı giyebiliyorum, ne doğru dürüst yürüyebiliyorum, nede yatakta adam gibi yatabiliyorum. Bir geçsin bir fakire 3-5 kuruş para vericem birde hamam gidicem. Harbi yeter artık ya. Aynı parmaktan 3.kez neşter yedik. Bir daha olursa zaten Samsun'a falan plastik cerrahiye gidicem.
Burda gidiyoruz doktora daha bakmadan gün veriyor gel keselim. İyi da bizimkide can. Neyse durum böyle yani. Babamın ayakkabılarıyla okula gidiyorum. Yazılılarda hep peşpeşe. Of of . . .
Spor yaptığım zaman rahat atıyordum (: 10 Paket'İn hepsini ben içmiyorum tabiyki (: Genelde çoğu insan sigarasını paylaşmaz ama bende ki insan sevgisi çok farklı :p Son sigaram olsun 2-3 sigaram olsun ne olursa olsun verirdim isteyene en basiti okula çıktığım zaman 7-8 ben içersem 9-10 çevremdekiler içerdi (: Bırakmam en güzeli oldu Sağolasın.
Bi de ben bıraksam abi ne güzel olacak. dün dişçiye gittim hergün dişleri fırçalasamda bana dedi sigarayı bırak yoksa dişlerini kaybedeceksin böyle giderse dedi ve kararımı vermeye çalışıyorum stresli işte çalışıyorum bakalım bırakacak mıyım :(
Bence bira rakıya göre tat olarak daha hafif. :icon_biggrin: Vodka desen en iyi vişne suyuyla gidiyo :D
Kötü örnek vermek gibi olmasın ama eğer alkol tüketeniniz varsa aramızda ve tat olarak hiç birini beğenmediyseniz size en iyi gelecek olan Vodkadır. Ama şişede durduğu gibi durmaz tabi, 1 şişe vodkayı içersin içersin bu ne biçim içki hiç kafa yapmadı hala aynıyım dersiniz, ayağa bir kalkarsınız o kalkışınız ayağa son kalkışınız olabilir çünkü bir daha yerden kalkmak o kadar kolay olmayacaktır. :n: Film senaryosu gibi oldu buda :D
@SAİT71 ; bir arka sayfada bira hariç tüm alkolleri tüketirim dedim zaten :n:
Sapıttık biz iyiden iyiye yok alkol sigara vs vs :zuhaha
Yasal Uyarı Sağlığa Zararldır :p
Burası iyice tekel bayiine dönmüş arkadaş :D
TSİ üyelerine %20 indirim :D
Şu an elimde Gin - Limon - Maden Suyu karışımı olmasıda ironik oldu. Denemeyenlere öneririm çok güzel bir 3'lü.
Kırmızı Tuborg Kutu aldım gece içeceğim :)
Merhabalar :)
Arkadaş az önceki postu ben yollamadım mı , yoksa silindi mi :p.Aramızda yeşilay düşmanları mı var yoksa :p .
Silindi, ben sildim, reklam kokan hareketler bunlar.
Boşverin o zaman uğraşmayayım bir daha :D.
yaa bu sayfada alkolıik sayfasına dönmüş adını değiştirip "içelim a dostlaaar" a getirmeyelim lütfen:D
ayrıca bu tarz şeyleri bence buradan yazmayın çoluk çocuk nuri alço var:D maazallah:D
nasıl ders çalışılır biri anlatsın lütfen