Bence bira rakıya göre tat olarak daha hafif.Vodka desen en iyi vişne suyuyla gidiyo
![]()
Kötü örnek vermek gibi olmasın ama eğer alkol tüketeniniz varsa aramızda ve tat olarak hiç birini beğenmediyseniz size en iyi gelecek olan Vodkadır. Ama şişede durduğu gibi durmaz tabi, 1 şişe vodkayı içersin içersin bu ne biçim içki hiç kafa yapmadı hala aynıyım dersiniz, ayağa bir kalkarsınız o kalkışınız ayağa son kalkışınız olabilir çünkü bir daha yerden kalkmak o kadar kolay olmayacaktır.Film senaryosu gibi oldu buda
![]()
@SAİT71 ; bir arka sayfada bira hariç tüm alkolleri tüketirim dedim zaten![]()
Sapıttık biz iyiden iyiye yok alkol sigara vs vs![]()
Yasal Uyarı Sağlığa Zararldır![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Burası iyice tekel bayiine dönmüş arkadaş![]()
TSİ üyelerine %20 indirim![]()
Şu an elimde Gin - Limon - Maden Suyu karışımı olmasıda ironik oldu. Denemeyenlere öneririm çok güzel bir 3'lü.
Kırmızı Tuborg Kutu aldım gece içeceğim![]()
Merhabalar![]()
Arkadaş az önceki postu ben yollamadım mı , yoksa silindi mi.Aramızda yeşilay düşmanları mı var yoksa
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Silindi, ben sildim, reklam kokan hareketler bunlar.
Boşverin o zaman uğraşmayayım bir daha.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
yaa bu sayfada alkolıik sayfasına dönmüş adını değiştirip "içelim a dostlaaar" a getirmeyelim lütfen
ayrıca bu tarz şeyleri bence buradan yazmayın çoluk çocuk nuri alço varmaazallah
![]()
nasıl ders çalışılır biri anlatsın lütfen
eto'o bitmiş.
önce pc yi kapat dersi derste dinle eve gelince tekrar yap dicem ama konunun gidişine ters
bu geje benim gejem hıck
bak bu oldu![]()
hoca zaten slayttan anlatıyor kalkmıyor bile ayağa derste uyunuyor misler gibi![]()
eto'o bitmiş.
![]()
valla hiç bi şey fayda etmedi
akşam 18.30 da digital signal sınavına gireceğim sizde en az benim kadar biliyorsunuzdur dersi
![]()
eto'o bitmiş.
yağmura bak be ne biçim bastırdı İstanbul'da
Merhaba.
Berlusconi zaman aşımını kısaltan yasayı onaylatmış.Rüşvet davasından kurtuldu.
Sarkozy eşi Carla Bruni'nin tatile gittiği adayı 6-28 nisan arası uçuşa yasaklamış.Sebep fotoğraf çekilmesin diye.
İktidar güzel şey.