Ozzy de bakmis kimsenin imzasindan bahsettigi yok propaganda yapiyor arkadas :D Bu arada hayirli olsun Faruk is hayatin :) Calismak guzeldir.
Printable View
Ozzy de bakmis kimsenin imzasindan bahsettigi yok propaganda yapiyor arkadas :D Bu arada hayirli olsun Faruk is hayatin :) Calismak guzeldir.
Hocam SD!'de güreş namına pek bir şey yoktur , burada ise şimdi nasıl söylesem :n: . Temel hareketler daha az uygulanır , daha tehlikeli hareketler vardır . Asıl sevilme nedeni hardcore düstüru :D . Maçlarda kan bol bol bulunur , masa , sandalye , merdiven , dikenli tel , dikenli telli sopa , kendo stick v.b. yabancı maddeler kullanılır . Hele bir de ring ipleri yerine dikenli tel kullanılan Barbed Wire maçları vardır ki , izlenmemelidir :n:.
Abi bunlara çok vahşi diyorsan daha vahşileri var :D. Onları izlemeye yemiyor şahsen , insan rakibi de olsa kafasında floresan lamba kırar mı yahu :uzgun: .
Valla tam üstüne bastın Kaan :D .
Ne yazık ki kapatılmıştır , 2001 yılında batmış ve WWE satın almıştır ( SD! ve RAW WWE bünyesinde :D ) , bir ara yeniden açılsa da çok tutmayıp kapatılmıştır . Eğer izlemek istersen 1-2 maç atabilirim :D .
Taraftarını es geçmemek yalnız lazım , arena'yı inletirler .
Ekledim , zaten forumda anlatamayacağım kadar detaylanabilir.
Vego'ya ve IcedEarh'a buradan selam yolluyorum , 1 kişi daha geliyor :n: .
Horoz şunu izle :n:
[YOUTUBE="nZckewEhcaE"]nZckewEhcaE[/YOUTUBE]
Kaçırır mıyım lan :D. Horny'e kopuyorum zaten her ringde gördüğümde :n: .
Biri benimle online kapışsın :D
4 gün önce Hilal Cebeci'nin twitter hesabına panpişizm akımını başlattınız gibi şeyler yazdım o günden beri panpişizm patladı gitti :n: Sabah gazetesi 20 soruda panpişizm diye röportaj yapmış Hilal Cebeci'yle :D
http://theuglydance.com/?v=mccgorzsyf
kim yapmışsa çok iyi olmuş çokta güzel olmuş :D
Onu Hilal ablanla görüş :D
yakında bu gidişle onu da yapacak zaten :)
beyler şu an Altınoluk'tayım, telefonu modem yaptım öyle bağlanıyorum internete. 35 mb ripli FM 2005 buldum, onunla oyalanıyorum :D böyle küçük boyutlu saracak oyunlar söyler misiniz? Link vermeyin sadece isim söyleyin bulurum ben :D
Zuma oyna :D
Yeni nesil pek böyle şey dinlemez ama Neşet Ertaş candır can.
http://fizy.com/#q/neşet+ertaş Gece gece Play All yaptım sıradan geçiyorum hepsini. Çok fena şarkılar.
Al burdan yak http://fizy.com/#s/1259p6 ağlatmış resmen.
Canım sıkılıyor.
Anatomi dersini bütünlemede geçmişim çok mutluyum :D
Maç yapacak birilerini arıyorum. Profilimde MSN'im var zaten isteyen varsa eklesin :)
Az önce benim gibi deprem hisseden var mı? İstanbul'dayım ben.
Bende hissettim.Sandalyeden kaynaklı sandım.Ama sen yazınca deprem olduğunu anladım.Hafif sallandı.
4.7 şiddetinde, Bilecikte olmuş.
So the Fenerbahce match fixing scandal is worse than we thought ;)
bunu tercüme decek varmı arkadaşlar
Merkez üssü Bilecik Olan 4,7 Büyüklüğündeki Deprem Istanbul'u Da Salladı